Maaş, maaş tarihi, faturalar, yapılan zam, prim, ticket... Hepsini sorgular.Eşime geçen yıl telefon aldım. Önce fiyatını sordu. Bu kadar para takibi yapması beni boguyor.Kedilerimi eve almama bile karışıyor. Kuşlarını sat diyor. Yani herşeyin içinde. Ona soran yokki.
Kardeşimle aynı şehirdeyiz. Düşünün senede 2 3kez ancak gidip gelme oluyor.Eş ailesiyle problem olunca, bende eşimi ailemin yanına götürüp getiremeyen çalışıyorum.Eve gelince eşim çagır, öyle demek istemedim falan dedi.
Eşim annesi konusunda hak veriyor.Ancak meraklı huyu bu napayım diyor.
Eşim evdeki herşeyi anlatıyor. Günlük rapor veriyor neredeyse. Ben kv ile 7 aydır konuşmuyorum ama kv benimle alakalı herşeye hakim

Bende şöyle yapmayı düşünüyorum.Agustos gibi şimdiki çalıştıgım yerle ve başka biryerle anlaşacağım.. Sözleşme imzalayacağım.Ancak eşime birşey söylemeyecegim. Ben ailesin beni tek yerde bilmesini istiyorum. Para beklentileri olsun istemiyorum.Kasım ayında falan eşime maaş falan söyleyecegim. Belki bu şekilde anlatmaması gerektiğini söyler.
Nasıl güçlü olacagım bilmiyorum. Takmamaya çalışıyorum kvyi. Ancak ister istemez gene lafı açılıyor.7 aydır gitmiyorum. Görüşmeyince daha az kavga ediyoruz eşimle. Siz nasıl aştınız bu durumu?