Hak versin ıstıyorum.Mevlüde gitmedim, kpyi doldurup üzerime saldı. Bunları falan geçtim. Gerçekten iyi bir insan sizin gibi aile görmedim der mi? Ben sadece eşim beni anlasın. Ne yaşadığımı hissetsin ıstıyorum.
Size rahatsızlık veriyor olmasını haklı buluyorum, ama kayınvalideniz patavatsız.
Maddi konuları irdelerken de, aileniz hakkında yorum yaparken de haddini bilmiyor. İyi insan, kötü insan diyebilir miyiz? Bana göre değil diyebilirsiniz, ve görüşmemeyi seçebilirsiniz.
Eşinizin kendisini yetiştiren, büyüten, üzerinde emeği olan annesine tarafsız bakamaması normal değil mi?
Biraz da erkekler kadınlar gibi düşünmez. Daha düzdür.
Eşiniz de muhtemelen
ne var canım annem maaşını sorduysa? Diye düşünüyor.
Nolcak yani bilse? Yada nolcak kediler hakkında fikrini söylediyse? Alıp kapıya atmadı sonuçta kedileri..
daha çoğaltabiliriz :)
Siz istiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün.
Kardeşiniz burun kıvırmış evinize, eşiniz rahatsız olmuş. Belki de maddi olarak kompleksi var, bilemeyiz. Bunu söylemesi normal.
Sizin de nolcak kardeşim öyle dediyse, kötü niyetle söylemedi diye düşünmeniz normal.
Ama buna karşılık, konu ile alakası olmayan onun arkadaşları da geliyor kısmı anormal. Çünkü sizin onlarla bir probleminiz yok?!
Yada daha ortada olmayan kuzenle 4 lü planlar yapacaklar kesin niyet okuması anormal..
bir şey daha ekleyeyim, haklı olduğumu biliyorsam hiç umrumda olmaz kendimi ispatlamak.
Çünkü zaten haklıyım ve bunu benim bilmem yeter. Karşımdaki bana hak vermedi diye bu değişmez. Neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ki haklı, haksız diye?
Bu arada eşiniz size hak vermiş ki, görüşmeme isteğinize saygı duymuş.