- 26 Nisan 2021
- 119
- 164
- 53
- 31
- Konu Sahibi Nageshwari
-
Beline kırmızı kuşak da bağlayacak mı?ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor.
Boşanma aşamasında biri olarak, evlenme bacım daha evlenmeden verilen falsolar ilerde hele çoluk çocuk olunca çekilmez korkunç haller alıyor. Ben nikahta düğünde hiçbirşey istemedim medeniyetten ve gururdan, hiçbişey de yapmadılar. Sonradan da kıymet vermediler eşim dahil, hiçbişey istemediğim için şüpheyle yaklaştılar demek ki ailen kıymet vermemiş seni bize kakalamışlar dediler. Aman diyeyim. Başın ağrır kanser olursun böyle tiplerle.
Ay Allah iyiliğinizi versin , koptum yasürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor.
Kuzum siz bu tipleri çok mu arıyorsunuz? Gelin hanım ay pardon damat beyimize nikah yetmiyormuymuş? Anasının evinden çıkarken kuşağını bağlayın o zaman.Böyle prenses leri nasıl erkek olarak görüp aşık oluyorsunuz Çakalın teki aynı zamanda son dönemeçte sizi yolma derdinde.Düğün isteyen masrafını kendi karşılar .....Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Ben bunu duyduğumda ne yaşıyorum dedimAy Allah iyiliğinizi versin , koptum ya
Valla beni tanıştırdılar iyi çocuk diye, keşke tanıştırmasaydılar ailem söz nişan olmadan ayrıl bitsin gitsin diyorKuzum siz bu tipleri çok mu arıyorsunuz? Gelin hanım ay pardon damat beyimize nikah yetmiyormuymuş? Anasının evinden çıkarken kuşağını bağlayın o zaman.Böyle prenses leri nasıl erkek olarak görüp aşık oluyorsunuz Çakalın teki aynı zamanda son dönemeçte sizi yolma derdinde.Düğün isteyen masrafını kendi karşılar .....
Aileni dinle yoksa ilerde başını taştan taşa vurursun,ailenin kapısıda suratına kapanır Bu dünyada tek yaşam şansın var onu da bu prensese heba etmek istiyorsan bol şans....Valla beni tanıştırdılar iyi çocuk diye, keşke tanıştırmasaydılar ailem söz nişan olmadan ayrıl bitsin gitsin diyor
Oğlak burcu 87liBurada duyduğum en tuhaf heriflerden biri. Çok istiyorsa kendi yapsın hiç karışmayın ödemesine. Israr ederse yolunuza bakın. Burcu ne bu herifin ya merak ettim?
Erkegin de kendime nikahtan gitti dedirtmem dendiğini ilk defa duydum roller karışmış bacımMerhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?