Tavsiyelere açığım ilişki konusunda

Pek nazlı maşallah (!).Bu piremses sana göre değil. Bu ne yav böyle!

Ben staj başlatmayı kazandım daha henüz işe başlamadım sınavı kazandıktan sonra bunlar ailecek sapıttılar arada bir sen bizi beğenmezsin diyorlar doğru diyorsunuz diyorum bende laflarından bıktığım için bana dediği gibi kaçmayım diye peşimde geziyor

Paranın kokusunu almışlardır

Düğünü bu kadar istiyorlarsa parasını da verecekler. Halden anlamayan şımarık insanlar bunlar bir daha düşün. Başka neleri vardı ki?

Nikahtan gelin-damat gitmek kusur muymuş? Vay anasını.
Nikah yapıp "temiz iş" diye aramızda övünüp mutlu olan kocamla ben, "en iyisini yaptınız" diyen çevremiz, bu durumdan utanan, konu sahibinin denyo sevgilisi

Son düzenleme:
Kız düğün istemiyorum diyor, herif tutturmuş düğün diye ve fikrine saygı duyup orta yol bulmayı bırak; "sen de ödeyeceksin" diyor, "elinden kaçırmamak için mi nikah istiyorsun" diyor, kız da hâlâ kafa karışıklığı yaşıyor, şaka gibi.

Kafa karışıklığına son verip ayrıldım 1 saat dil döktü ama boşuna benden uzak Allah'a yakın olsunlar

Kafa karışıklığına son verip ayrıldım 1 saat dil döktü ama boşuna benden uzak Allah'a yakın olsunlar
En doğru kararı vermişsin. Fakat işin zevkli kısmını lütfen atlama. Okadar okudum . Ne dedin o nasıl yalvardı sen nasıl tersledin anlat kız. Belki tazeciklere örnek olur. Aşkın gözü açık desinler artık.

Ayy bu nedir be karı gibi? İlk defa bir erkekten böyle bir düşünce duydum.

Direkt olmayacak bitsin dedim nedenini sordu dediklerini yüzüne vurdum işte düzelirim(neyin düzelmesiyse) falan fıstık yaptı kesinlikle istemediğimi belirtip engelledim kulaklarım zor dayandı sohbetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…