- 30 Nisan 2016
- 4.379
- 11.156
- 208
- Konu Sahibi Nageshwari
-
Pek nazlı maşallah (!).Bu piremses sana göre değil. Bu ne yav böyle!Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Ben staj başlatmayı kazandım daha henüz işe başlamadım sınavı kazandıktan sonra bunlar ailecek sapıttılarEvlenmeden önce sizden ev ve ağırlığınca altın da istiyor mu nazlı damat
Tövbe estağfurullah, siz çalışıyorsunuz muhtemelen, bunlar sizi para kapısı gibi görüyor, adam maaşını olduğu gibi ailesine verir, evi geçindiren siz olursunuz, kendisini uğurlayın mümkünse bir daha yolu sizinle kesişmesin.
Gerdek gecesi damattan kan gelmezse bence ertesi gün babasına postalanmali.Beline kırmızı kuşak da bağlayacak mı?
Kahkaha attım yüz görümlüğü de isteyebilirGerdek gecesi damattan kan gelmezse bence ertesi gün babasına postalanmali.
Ben staj başlatmayı kazandım daha henüz işe başlamadım sınavı kazandıktan sonra bunlar ailecek sapıttılararada bir sen bizi beğenmezsin diyorlar doğru diyorsunuz diyorum bende laflarından bıktığım için bana dediği gibi kaçmayım diye peşimde geziyor
Düğünü bu kadar istiyorlarsa parasını da verecekler. Halden anlamayan şımarık insanlar bunlar bir daha düşün. Başka neleri vardı ki?Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Vallahi ya. Görende kendisi gelin olacak sanar.Gelinliği o mu giyecek, siz mi ?
Salın da geeeğll amman amman ammaneey, meydan kız görsün amaağn‘Annesinin bir tanesini hor görmesinler’ diyince ağlamaya başlıyo mu
Kız düğün istemiyorum diyor, herif tutturmuş düğün diye ve fikrine saygı duyup orta yol bulmayı bırak; "sen de ödeyeceksin" diyor, "elinden kaçırmamak için mi nikah istiyorsun" diyor, kız da hâlâ kafa karışıklığı yaşıyor, şaka gibi.valla yapmak isteyen kendi öder. bizde mesela annem hevesliydi düğüne dernege. Cok uzun zamandir heves ettigi bir yer vardi. bana goreyse sacma yani nikahtan imza at gec. nisanlima da gereksiz hatta ailesi baska yerde, gelemedi bile.
annemin hevesi var diye yemeginden organizasgonuna herseyiyle annem ilgilendi kendi hayalindeki gibi bir dugun yapti nisan kina karisik.
babam da odedi :)
ben de takilanlari aldim.
bu isler boyledir yani.
seneye de nisanlimin esi dostunun geldigi, benim de yakin arkadaslarimin oldugu bir eglence planlıyoruz. onu mesela beraber odeyecegiz.
olmasi gereken budur bence. madem anli sanli ogullarina düğün yapmak istiyorlar buyursun yapsinlar.
bu konuda bile anlasamiyorsaniz evlilikte nasil devam edeceksiniz ki? evlilik ekip isidir siz ekip gibi durmuyorsunu
Kafa karışıklığına son verip ayrıldım 1 saat dil döktü ama boşunaKız düğün istemiyorum diyor, herif tutturmuş düğün diye ve fikrine saygı duyup orta yol bulmayı bırak; "sen de ödeyeceksin" diyor, "elinden kaçırmamak için mi nikah istiyorsun" diyor, kız da hâlâ kafa karışıklığı yaşıyor, şaka gibi.
Peki bunu neden melodili okudum şimdiSalın da geeeğll amman amman ammaneey, meydan kız görsün amaağn
En doğru kararı vermişsin. Fakat işin zevkli kısmını lütfen atlama. Okadar okudum . Ne dedin o nasıl yalvardı sen nasıl tersledin anlat kız. Belki tazeciklere örnek olur. Aşkın gözü açık desinler artık.Kafa karışıklığına son verip ayrıldım 1 saat dil döktü ama boşunabenden uzak Allah'a yakın olsunlar
Gerçekten, yürekten tebrik ediyorumKafa karışıklığına son verip ayrıldım 1 saat dil döktü ama boşunabenden uzak Allah'a yakın olsunlar
Ayy bu nedir be karı gibi? İlk defa bir erkekten böyle bir düşünce duydum.Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Güncelleme: Hiçbir şekilde saygı duymayan, her şeyi benden bekleyen ve baskıyla istemediğim şeyleri yaptırmak isteyen kişiyle bitirdim. Şükür her yerden engelledim ulaşacağı tek bir yer bırakmadım.
Direkt olmayacak bitsin dedimEn doğru kararı vermişsin. Fakat işin zevkli kısmını lütfen atlama. Okadar okudum . Ne dedin o nasıl yalvardı sen nasıl tersledin anlat kız. Belki tazeciklere örnek olur. Aşkın gözü açık desinler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?