- 22 Eylül 2014
- 1.161
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nageshwari
-
bunu giyecekmişPrenses model full taşlı gelinli... pardon damatlık da istiyor mu
Kendi iyiliğin için evlenme bu herifle.Merhabalar. Uzun zamandır buraya üyeyim ama aktif kullanamıyordum. Kızlar erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama kendisi düğün diye bana baskı yapıyor. Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor. Ben sade nikah istediğimi kına vs yapmak istemediğimi belirttim. Sürekli bana "sen ben kaçmayım diye mi nikahtan istiyorsun yoksa sevdiğin için mi" diyor. Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor. Annemde ayrıl bunların halden anladığı yok diyor, ne yapmalıyım karar veremedim bir sürü de red flagları oldu bu arada
Hah işte budur. Cekete biraz taş eklense daha güzel olabilirbunu giyecekmiş
Ben kendisine sade bir nikah kutlama dedimvalla yapmak isteyen kendi öder. bizde mesela annem hevesliydi düğüne dernege. Cok uzun zamandir heves ettigi bir yer vardi. bana goreyse sacma yani nikahtan imza at gec. nisanlima da gereksiz hatta ailesi baska yerde, gelemedi bile.
annemin hevesi var diye yemeginden organizasgonuna herseyiyle annem ilgilendi kendi hayalindeki gibi bir dugun yapti nisan kina karisik.
babam da odedi :)
ben de takilanlari aldim.
bu isler boyledir yani.
seneye de nisanlimin esi dostunun geldigi, benim de yakin arkadaslarimin oldugu bir eglence planlıyoruz. onu mesela beraber odeyecegiz.
olmasi gereken budur bence. madem anli sanli ogullarina düğün yapmak istiyorlar buyursun yapsinlar.
bu konuda bile anlasamiyorsaniz evlilikte nasil devam edeceksiniz ki? evlilik ekip isidir siz ekip gibi durmuyorsunu
Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor.
Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor.
Bu kadar düğün meraklısıysa kendisi yapsın düğünü, istemediğiniz bir şey için sizi niye giderlere ortak ediyor, ki dünya tersine mi dönüyor nedirValla beni tanıştırdılar iyi çocuk diye, keşke tanıştırmasaydılar ailem söz nişan olmadan ayrıl bitsin gitsin diyor
Aynen öyle kız kardeşi evlendi damat tarafı onu almıyor bunu almıyor diye laf ettilerKendi iyiliğin için evlenme bu herifle.
Hem isteyene bir ton laf söylerler hemde istemeyene kıymet göstermezler çok değişik kafa.
lutfen noktala.Ben kendisine sade bir nikah kutlama dedimona rağmen diretiyorlar geçen Haziran'da söz nişan olacaktı bu birden iptal etti, iyice tanımış oldum yeterli diye düşünüp noktalıyorum
kesinlikle bu fikirdeler bizde aynı şeyi düşünüyoruz, zor alırlar artıkBu kadar düğün meraklısıysa kendisi yapsın düğünü, istemediğiniz bir şey için sizi niye giderlere ortak ediyor, ki dünya tersine mi dönüyor nedirbizim bildiğimiz kadınlar diretiyordu düğün de düğün, ben nikahtan gitmem diye, nikahtan damat gitmem ne demek
Aileniz çok haklı, henüz ortada resmi bir şey yokken ayrılın, erkek arkadaşınız da ailesi de normal değil, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp kibirlenmişler, düğüne destek meselesinin başka bir boyutu daha var ki, bunlar düğünde eş dost akrabadan gelecek altınları tahminen de olsa hesaplamışlardır, düğünde sizin elinizden alıp salona verdik vs deyip geri kalanı cebe indirme planları da olabilir.
Yani nikahtan damat gitmem diretmesi düğün yaparsak altın takan çok olur gelinin elinden alır aramızda paylaşırız hesabı da olabilir.
Hiçbir şey yok bacım annesi emekli, babası da isterse destek çıkıyor görümcenin ve kendisinin borçlarını ödüyor başka da bir şey yoklutfen noktala.
evlenmis olmak icin evlenme
kaldi ki bu adam 38 yasindaymis. Madem hayali 38 senede dugun icin kenara para atamamis mi? ailesi madem oglumuzun herseyi 4 4luk olsun kafasinda insanlar bugunleri düşünüp birikim yapamamis mi?
Benimki bir varsayımdı ama aklın yolu bir, aileniz de böyle düşünüyorsa vardır bir bildikleri.kesinlikle bu fikirdeler bizde aynı şeyi düşünüyoruz, zor alırlar artık
Evlenmeden önce sizden ev ve ağırlığınca altın da istiyor mu nazlı damatHiçbir şey yok bacım annesi emekli, babası da isterse destek çıkıyor görümcenin ve kendisinin borçlarını ödüyor başka da bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?