Tavsiyelere açığım ilişki konusunda

Düğünü sen yapcan alooo deyin. Ne ortak olmasi ya vala bence iyi olmus evlenmeden kacman icin bi firsat sana

Düğünü erkek yapar öde de yani eşyayı alırsınız ortak da düğüne niye ortak olasın

valla yapmak isteyen kendi öder. bizde mesela annem hevesliydi düğüne dernege. Cok uzun zamandir heves ettigi bir yer vardi. bana goreyse sacma yani nikahtan imza at gec. nisanlima da gereksiz hatta ailesi baska yerde, gelemedi bile.
annemin hevesi var diye yemeginden organizasgonuna herseyiyle annem ilgilendi kendi hayalindeki gibi bir dugun yapti nisan kina karisik.
babam da odedi :)
ben de takilanlari aldim.
bu isler boyledir yani.
seneye de nisanlimin esi dostunun geldigi, benim de yakin arkadaslarimin oldugu bir eglence planlıyoruz. onu mesela beraber odeyecegiz.
olmasi gereken budur bence. madem anli sanli ogullarina düğün yapmak istiyorlar buyursun yapsinlar.
bu konuda bile anlasamiyorsaniz evlilikte nasil devam edeceksiniz ki? evlilik ekip isidir siz ekip gibi durmuyorsunu

Bunu da duyduk ya tövbe . Sen nesinki seni kacirmayayim deseydin aptala. Keske biraksaniz bu salagi. Paravan evlilik yapiyo olabilir sizinle aklıma o geldi

Kendi iyiliğin için evlenme bu herifle.
Hem isteyene bir ton laf söylerler hemde istemeyene kıymet göstermezler çok değişik kafa.

Ben kendisine sade bir nikah kutlama dedim ona rağmen diretiyorlar geçen Haziran'da söz nişan olacaktı bu birden iptal etti, iyice tanımış oldum yeterli diye düşünüp noktalıyorum

Yapmak istediği yerde 300bin istiyor ve tabii yaparken benimde ortak şekilde destek olmamı istiyor.

Ailesi de her şeyi 4 4lük istiyor sürekli bana bir kere olacak ben nikahtan damat gitti dedirtmem kendime diyor.

Valla beni tanıştırdılar iyi çocuk diye, keşke tanıştırmasaydılar ailem söz nişan olmadan ayrıl bitsin gitsin diyor
Bu kadar düğün meraklısıysa kendisi yapsın düğünü, istemediğiniz bir şey için sizi niye giderlere ortak ediyor, ki dünya tersine mi dönüyor nedir bizim bildiğimiz kadınlar diretiyordu düğün de düğün, ben nikahtan gitmem diye, nikahtan damat gitmem ne demek

Aileniz çok haklı, henüz ortada resmi bir şey yokken ayrılın, erkek arkadaşınız da ailesi de normal değil, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp kibirlenmişler, düğüne destek meselesinin başka bir boyutu daha var ki, bunlar düğünde eş dost akrabadan gelecek altınları tahminen de olsa hesaplamışlardır, düğünde sizin elinizden alıp salona verdik vs deyip geri kalanı cebe indirme planları da olabilir.
Yani nikahtan damat gitmem diretmesi düğün yaparsak altın takan çok olur gelinin elinden alır aramızda paylaşırız hesabı da olabilir.

Kendi iyiliğin için evlenme bu herifle.
Hem isteyene bir ton laf söylerler hemde istemeyene kıymet göstermezler çok değişik kafa.
Aynen öyle kız kardeşi evlendi damat tarafı onu almıyor bunu almıyor diye laf ettiler bana gelince de kendileri ister oldu yapamayız oldu her şey

Ben kendisine sade bir nikah kutlama dedim ona rağmen diretiyorlar geçen Haziran'da söz nişan olacaktı bu birden iptal etti, iyice tanımış oldum yeterli diye düşünüp noktalıyorum
lutfen noktala.
evlenmis olmak icin evlenme
kaldi ki bu adam 38 yasindaymis. Madem hayali 38 senede dugun icin kenara para atamamis mi? ailesi madem oglumuzun herseyi 4 4luk olsun kafasinda insanlar bugunleri düşünüp birikim yapamamis mi?

kesinlikle bu fikirdeler bizde aynı şeyi düşünüyoruz, zor alırlar artık

lutfen noktala.
evlenmis olmak icin evlenme
kaldi ki bu adam 38 yasindaymis. Madem hayali 38 senede dugun icin kenara para atamamis mi? ailesi madem oglumuzun herseyi 4 4luk olsun kafasinda insanlar bugunleri düşünüp birikim yapamamis mi?
Hiçbir şey yok bacım annesi emekli, babası da isterse destek çıkıyor görümcenin ve kendisinin borçlarını ödüyor başka da bir şey yok

kesinlikle bu fikirdeler bizde aynı şeyi düşünüyoruz, zor alırlar artık
Benimki bir varsayımdı ama aklın yolu bir, aileniz de böyle düşünüyorsa vardır bir bildikleri.
Hiç uzatmadan ben de nikahtan damat gitmem diyen adamla beraber olamam kusura bakma herkes yoluna deyip ayrılın, bugün düğün olur altınlara göz dikerler yarın evinizin ortasına bomba gibi düşerler, adam aileci, aile fettan, gitsinler kendilerine başka gelin adayı bulsunlar.

Hiçbir şey yok bacım annesi emekli, babası da isterse destek çıkıyor görümcenin ve kendisinin borçlarını ödüyor başka da bir şey yok
Evlenmeden önce sizden ev ve ağırlığınca altın da istiyor mu nazlı damat
Tövbe estağfurullah, siz çalışıyorsunuz muhtemelen, bunlar sizi para kapısı gibi görüyor, adam maaşını olduğu gibi ailesine verir, evi geçindiren siz olursunuz, kendisini uğurlayın mümkünse bir daha yolu sizinle kesişmesin.

o herifin ve ailesinin görgüsüzlüğünü ve şımarıklığı tatmin etmek için düğün borcu ödemek yerine o parayla kendine bi Avrupa kentinde tatil ısmarla ve kafanı temize çek daha iyi. en aızndan ömür boyu sürecek bi baş ağrısından kurtulup dinlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…