- 30 Kasım 2019
- 12.839
- 41.275
- 598
- Konu Sahibi Nageshwari
-
Yaptığı başka hatalar var onlar için dedi büyük ihtimalNeyine düzelirim demiş anlamadım. Herif cidden çok anormal ya. İlk defa nikahla mi gideceğim diyen damat duydum. Numune resmen çok zor bulunur bir cins bu.
Kuzum sende ucundan gösteriyor hevesi kursakta bırakıyorsun.Bize şöyle bol detaylı anlatsan da içimizin yağı erise müstakbel kv aradı mı araya birileri girdi mi?Yaptığı başka hatalar var onlar için dedi büyük ihtimal
Yok annesi aramadı görümce wpden işte ben evlendim sen tutturdun düğün diye bir evden 2 düğün çıkmaz yazıp yollamışKuzum sende ucundan gösteriyor hevesi kursakta bırakıyorsun.Bize şöyle bol detaylı anlatsan da içimizin yağı erise müstakbel kv aradı mı araya birileri girdi mi?
Hazır bitiyorken içini rahatlatsaydın.Direkt olmayacak bitsin dedimnedenini sordu dediklerini yüzüne vurdum işte düzelirim(neyin düzelmesiyse) falan fıstık yaptı kesinlikle istemediğimi belirtip engelledim kulaklarım zor dayandı sohbetine
Hele bak sen kurnaza. Sen kimsin ki bana müdahale ediyorsun yelloz deseydin. Söz konusu abin iken nasıl da fır dönüyorsunuz . Ayrıca düğünde isteyebilirim sanane . Senin evliliğinden de bananeYok annesi aramadı görümce wpden işte ben evlendim sen tutturdun düğün diye bir evden 2 düğün çıkmaz yazıp yollamışokuman anlaman yok mu ben istiyorum ne zaman dedim diyip biraz atıştık sonrasında kız abisini savundu tabii ki bir kere oluyor içinde kalmasın deyince bende borçlarını üzerine al o zaman abinde yapsın dedim
Değil mi . Yazsın da biz çay eşliğinde okuyalım sonra of çok uzun diyelim ama yazsın. Çok merak ettim ha. Bak görümce detayı da çıktı. Hiç anlatmıyor . Bunla dedikodu yapılmazKuzum sende ucundan gösteriyor hevesi kursakta bırakıyorsun.Bize şöyle bol detaylı anlatsan da içimizin yağı erise müstakbel kv aradı mı araya birileri girdi mi?
Ben böyle g.t olma hikayelerini çok severim yanlızca kötüler ceza çekiyorDeğil mi . Yazsın da biz çay eşliğinde okuyalım sonra of çok uzun diyelim ama yazsın. Çok merak ettim ha. Bak görümce detayı da çıktı. Hiç anlatmıyor . Bunla dedikodu yapılmaz
Aynen valla . En azından gerçeklere gözlerini kapatmıyorlar ya valla şükür akıllı biri çıktı diyorum.Ben böyle g.t olma hikayelerini çok severim yanlızca kötüler ceza çekiyor
Bu ne ya. Erkekler artik gercekten siyirdi. Sacma sapan erkek tipleri turedi.bunu giyecekmiş
Instagram kullanmıyorum damadin videoda ne giydiğini SS atabilir misiniz?Bu ne ya. Erkekler artik gercekten siyirdi. Sacma sapan erkek tipleri turedi.
Kız sjsjs konu uzamasın diye yazmıyorum sen anlat de neleri varDeğil mi . Yazsın da biz çay eşliğinde okuyalım sonra of çok uzun diyelim ama yazsın. Çok merak ettim ha. Bak görümce detayı da çıktı. Hiç anlatmıyor . Bunla dedikodu yapılmaz
Cansın seni tebrik ediyorum. İşin esprisi tarafı bir yana evlilik öyle bir yemek yiyelim kahve içelim gidelim muhabbetti olmuyor. Hele aile ağzına bakıyorsa tüm sülaleyle evleniyorsun. Şimdiden kardeşi o mesajı sana atacak haddi bulmuşsa gidişatıda belli zaten. Hayatını kurarken herşeyini irdeleyip ilerde çocuklarına baba sana yandaş olacak birini bulman dileğiyle.Kız sjsjs konu uzamasın diye yazmıyorum sen anlat de neleri varşoktan şoka girersin yaptıklarını duyunca
Amin inşallahCansın seni tebrik ediyorum. İşin esprisi tarafı bir yana evlilik öyle bir yemek yiyelim kahve içelim gidelim muhabbetti olmuyor. Hele aile ağzına bakıyorsa tüm sülaleyle evleniyorsun. Şimdiden kardeşi o mesajı sana atacak haddi bulmuşsa gidişatıda belli zaten. Hayatını kurarken herşeyini irdeleyip ilerde çocuklarına baba sana yandaş olacak birini bulman dileğiyle.
Yaptırabilir deokurken fenalık bastı , ya bu adam kendini ne sanıyor ?
Kına gecesini ona yaparsınız artık
Sen öyle diyince ablası ne dedi merak ettim kız.Yok annesi aramadı görümce wpden işte ben evlendim sen tutturdun düğün diye bir evden 2 düğün çıkmaz yazıp yollamışokuman anlaman yok mu ben istiyorum ne zaman dedim diyip biraz atıştık sonrasında kız abisini savundu tabii ki bir kere oluyor içinde kalmasın deyince bende borçlarını üzerine al o zaman abinde yapsın dedim
Hatta siz istemeye gidin derimYaptırabilir deacayip derecede istemesinin başka sebebi yok (para hariç)
Kardeşi ya 97li sjsjs görgüsüz biri olduğundan ne desin abim o ödeyecek, kocam zaten borç ödüyor yeni evlendik zar zor ben ve eşim yetişemiyoruz yazmış kocası da mali müşavir bu aradaSen öyle diyince ablası ne dedi merak ettim kız.
Allah korusun Allahım şehir ülke değiştirmeyi tercih ederim olmasın aman amanHatta siz istemeye gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?