Tavsiyeleriniz bayanlar =)

pompon_89

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
227
11
318
- Yurtdışı
dert degil hanimlar ama

---> ben bakim ürünleri tavsiyeleri yerine bi konu actim fakat kimse cvp vermedi =( hihi

allah askina cevap verin hatunlar, hangi gözalti kremlerini kullaniyorsunuz.

22 yasindayim suan ve baslamam gerektigini düsünüyorum =) siz ne diyosunuz?

fikirlerinize muhtacim.

her cevap icin simdiden herkese tesekkürlerimi iletmek isterim

kendinize iyi bakin
selamlar, cansu

canım ben hiç krem kullanmam göz altıma.sadece bazı yağları sürerim.
vazgeçemediğim buğday yağıdır,ve e vitamini kapsulleri var eczanede satılan.onu patlatıp sürüyorum tatlım

canım ben hiç krem kullanmam göz altıma.sadece bazı yağları sürerim.
vazgeçemediğim buğday yağıdır,ve e vitamini kapsulleri var eczanede satılan.onu patlatıp sürüyorum tatlım

tskr yorum icin, bugday yagini arastiracam =) evde bir sürü yag varki. aldim lazim olur diye. jojoba yagi var, badem yagi var, yaban gülü yagi var..varda var

canım ben 29 daha yenı basladım, 22 erken degılmı
cok bılmıyorum ama,

gecen kadin dergisinde okudum 22de baslayin diyodu. baska bi yerde 25. baska biyerde 30da valla karisti kafam

yorum icin tskrler.

acaba hangi kremi kullaniyosun.

ben cildime neutrogena, vichy fln kullanyiorum onlarinmi göz kremini alsam, bilmiyorum

Yaşım 21 yaptığım tek cilt bakımı duştan sonra annemin yüzüme annemin nemlendiricisini sürmek kendi nemlendiricim bile yok benim. Bence acele etme şimdi cildimiz taş gibiyken bu kadar üzerine düşersek ileride ne yapacağımızı şaşırırız.

22 yaş gözaltı kremleri için çok erken bir yaş morluk vs varsa inoovanın hafif gözlatı kremi var ince kırışıklıklar ve morluklar için onu kullan derim ama yinede erken yaşın için ben 25 yaşındayım ben bile kullanmıyorum henüz ama o kremi kullanmıştım bir dönem yeşil çay var içinde ha unutmadan yeşil çayla kompres yapmak çok iyi geliyor gözaltına illada birşeyler kullnamk istiyorsan bunu yapabilirsin.

yasın dolayısı ıle tavsıye edılecek tek krem rosense.hem dogal hemde kırısıklık karsıtı ve senın yasın ıcın.baska krem tavsıye edemem yasın kucuk.25 yasında ben onunla basladım sımdı baska markanın goz altı ve yuz kremını kullanıyorum.

canım yenı basladım bende neutrogena kullanıyorum cok kalıtelı bı urun,

ben kremı ve onarıcı vucut kremınıde kullanıyorum

evet cildim gercekten iyi. kiloluyumda tas gibi gercten gec kalmiyim diye korkuyorum krem icin
yorum icin tskrler

morluk hicbisey yok, ben önlem alma amacli istiyodum aslinda =)

yesil cay ve papatya cayi kompresi yapiyorum arada =)

saqgol yorumun icin.

rosense almanyada yok sanirim, arastirmistim eskiden gül suyu icin.
netten siparis vermem lazim.
tesekkürler

canım yenı basladım bende neutrogena kullanıyorum cok kalıtelı bı urun,

ben kremı ve onarıcı vucut kremınıde kullanıyorum

ben neutrogenaya bayiliyorum, hele pink greyfrut serisine.
bide bitane kremi var hem yüz temizlemek icin hemde maske yapabiliyosun, oda süper =) 2 si 1 arada
cok tesekkür ederim canim.

ben 32 yasimdayim daha baslamadim bence cok erken daha ihtiyacin oldunu sanmiyorum.. GERCI olduktan sonra sürmeninde bi faydasi varmi bilmiyorum

Son düzenleme:
ben 32 yasimdayim daha baslamadim bence cok erken daha ihtiyacin oldunu sanmiyorum.. GERCI olduktan sonra sürmeninde bi faydasi varmi bilmiyorum

bende cikmazlardayim.
bi komusumuz var yasi 35. göz altlari mor ve hafif kivrisik.
o sürmedigine bin pisman. sürsem böyle olmazdi, arastirdim diyor.
bende korktum acikcasi.

Sen 32'ysen ben nerelere gidem oyyy Hiç göstermiyorsun. Çabuk cildine mildine ne kullandıysan dökül bize

Bence kesinlikle NIVEA AGUA kullan.Tamamen genç ciltler için ve kırışık önleyici falan değil.Sadece o çevredeki hassas cildi nemli tutmaya yarıyor..Adındanda anlaşılacağı gibi su bazlı bir ürün.Bende 25 yaşındayım 3 yıldır falan bu serinin yüz ve göz çevresi kremini kullanıyorum çokta memnunum tatlım

Göz kremine başlamak için uygun bir yaş. benim de 3-4 sene önce ince çizgilerim yoktu bir anda ortaya çıktılar ve artık dünyanın en pahalı göz kremini de alıp sürsem geri dödüremem:)
bu yaşlarda genelde niveanın kremleri kullanılıyor...
özel bir sorunun yoksa ve sadece nemlendirme arıyorsan shiseido olabilir. biraz pahalıdır ama uzun vadede iyi sonuçları var. aslında en iyisi ufak smplelardan alıp denemek ona göre almak, çok iyi dediğimiz bir krem başkasına alerji yapabiliyor:S

Şuan elma yedim ve kabuklarını gözaltlarıma koydum masaj yapıyorum...
Ben de kivi iyi gelir diye duymuştum göz altıma iki parça kivi yapıştırmıştım. bi süre sonra hafiften yanma hissettim bi kaldırdım göz altlarım kıpkırmızı sonradan kaşınmaya da başladı ve bir kaç gün öyle kırmızı kırmızı gezdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…