• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeleriniz çok önemli. 🙏🏼

1lokum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
190
170
18
30
9 aylık evliyim. 9 haftalıkta hamileyim. Daha önce böyle bir düzensizlik yaşamadım. Son 2 aydır ev değişikliği yaptım eve mi adapte olamadım, eşyalarım eksik o yüzden mi bilemiyorum ama bunlar sanırım bahane…
Önceden uyanıp kahvaltı, kahve ile eşimi işe gönderen ben uyandığımızda yataktan kalkamıyorum zorla kapının önünden yolcu ediyorum. Evimiz de hep bir düzensizlik var. Her yer hep dağınık. Misafirimiz gelmiyor. Zaten kalabalık bir aile değiliz. Dışarı çıkıp her gün gezmek gibi bir huyum da yok. Bir uyanıyorum eve bir bakıyorum her yer temizlik istiyor. Pis değiliz. Önceden de suan olduğu kadar dağınıktık sadece. Evimi düzene sokamıyorum, kalkıp temizlik yapmak içinden gelmiyor. Sanki zulüm ediyorlar bana temizlik yaparken. Yemekte çabası. Akşam yemeği yapamıyorum çoğu zaman yapmıyorum da. Arada eşimin annesine yada kendi anneme gidiyoruz orda dip bucak üşenmeden temizliyorum. Kimsenin bir şey demesine gerek kalmadan. Zor gelmiyor çünkü … Neden böyle oluyor anlamıyorum. 😔 sabah 10 dan beri kalk hadi başla diyorum hala bir yatak bile toplayamadım. Bir tavsiyeniz var mı ?

9 haftalık hamilesiniz bunlar çok normal ilk 3 ayı atlattıktan sonra o halsizliğiniz geçecektir :) Bide hamilelikte ev taşımışsınız dikkat edin kendinize çok yormayın bebeğinizi düşünün

9 aylık evliyim. 9 haftalıkta hamileyim. Daha önce böyle bir düzensizlik yaşamadım. Son 2 aydır ev değişikliği yaptım eve mi adapte olamadım, eşyalarım eksik o yüzden mi bilemiyorum ama bunlar sanırım bahane…
Önceden uyanıp kahvaltı, kahve ile eşimi işe gönderen ben uyandığımızda yataktan kalkamıyorum zorla kapının önünden yolcu ediyorum. Evimiz de hep bir düzensizlik var. Her yer hep dağınık. Misafirimiz gelmiyor. Zaten kalabalık bir aile değiliz. Dışarı çıkıp her gün gezmek gibi bir huyum da yok. Bir uyanıyorum eve bir bakıyorum her yer temizlik istiyor. Pis değiliz. Önceden de suan olduğu kadar dağınıktık sadece. Evimi düzene sokamıyorum, kalkıp temizlik yapmak içinden gelmiyor. Sanki zulüm ediyorlar bana temizlik yaparken. Yemekte çabası. Akşam yemeği yapamıyorum çoğu zaman yapmıyorum da. Arada eşimin annesine yada kendi anneme gidiyoruz orda dip bucak üşenmeden temizliyorum. Kimsenin bir şey demesine gerek kalmadan. Zor gelmiyor çünkü … Neden böyle oluyor anlamıyorum. 😔 sabah 10 dan beri kalk hadi başla diyorum hala bir yatak bile toplayamadım. Bir tavsiyeniz var mı ?
hamilelikten dolayıdır diyorum. Çocuğun da yok. biraz oluruna bırak nasıl olsa doğumdan sonra oturacak zaman bulamayacaksın emin ol.

9 haftalık hamilesiniz bunlar çok normal ilk 3 ayı atlattıktan sonra o halsizliğiniz geçecektir :) Bide hamilelikte ev taşımışsınız dikkat edin kendinize çok yormayın bebeğinizi düşünün
O zaman da ben hiç yormadım kendimi sağolsunlar yaptılar çoğu şeyi çok yardım ettiler ama evi böyle gördükçe ev üstüme üstüme geliyor 😞

Ilk 3 ay cok uyku yapiyor.
Zorlamayin kendinizi. Bir kac hafta sonra daha iyi hissedeceksiniz.

O zaman da ben hiç yormadım kendimi sağolsunlar yaptılar çoğu şeyi çok yardım ettiler ama evi böyle gördükçe ev üstüme üstüme geliyor 😞
Siz 7 aydan sonra görün hareket edemeyeceksiniz o zaman :D aslında şükredin bizim mart anneleri grubumuz var orada çoğu kişi bulantıdan evi gözleri görmüyor. Hamileliğiniz rahat geçiyor sevinin bence :)

ben 16 haftalık olana kadar evimden tiksindim.. eve ne zaman girsem midem bulanıyordu, evden çıkınca geçiyordu.. kusma vs olmadı ama bildiğin bi tiksinme hissi..
sonra geçti..
yani senin de geçecek.. veya artacak.. veya farklı bir yere evrilecek..
hormonların sana oyun oynuyor kısacası ve doğurana kadar devam edecek..
bunu kabullenirsen canını sıkmazsın..
sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..

Siz 7 aydan sonra görün hareket edemeyeceksiniz o zaman :KK70: aslında şükredin bizim mart anneleri grubumuz var orada çoğu kişi bulantıdan evi gözleri görmüyor. Hamileliğiniz rahat geçiyor sevinin bence :)
Yok yok olur mu 2 hafta bende öyleydim gözümü açıp yürüyemiyordum ağzıma tek lokma koyamıyordum doktoruma ilaçta ısrarcı oldum prliam dr kullanıyorum çok şükür cok iyi geliyor

ben 16 haftalık olana kadar evimden tiksindim.. eve ne zaman girsem midem bulanıyordu, evden çıkınca geçiyordu.. kusma vs olmadı ama bildiğin bi tiksinme hissi..
sonra geçti..
yani senin de geçecek.. veya artacak.. veya farklı bir yere evrilecek..
hormonların sana oyun oynuyor kısacası ve doğurana kadar devam edecek..
bunu kabullenirsen canını sıkmazsın..
sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..
Cook teşekkür ederim 🙏🏼 bunları okudukça içime su serpiliyor kalbinizden öpüyorum ❤️

Kedigiller20 Kedigiller20

Koynumda ki altını bozdurup acaba eşyalar mı kirletiyor diye yeni koltuk takımı alacaktım 😂😂😂😂
Altınları elleme lazım olur. 😂 Valla eşya kirletmiyorsa da eşya kirleniyor benim her şeyi atasım var. 😬 Siliyorum gene aynı. TV ünitesini siliyorum 2 gün sonra bakıyorum hiç silinmemiş gibi. 🤦

Altınları elleme lazım olur. 😂 Valla eşya kirletmiyorsa da eşya kirleniyor benim her şeyi atasım var. 😬 Siliyorum gene aynı. TV ünitesini siliyorum 2 gün sonra bakıyorum hiç silinmemiş gibi. 🤦
Yemin ederim tv ünitesi dert oldu bana da verdim birine tv astım duvara 😂 şimdi de eşyasız kaldık

Yemin ederim tv ünitesi dert oldu bana da verdim birine tv astım duvara 😂 şimdi de eşyasız kaldık
En iyisi valla çünkü çekilecek çile değil. Sanki çok işe yararmış gibi habire tozlanıyor hasbam. 🤪 Eşya değil yük gibi geliyor bazen her şey.

Back
X