tavsiyeleriniz önemli kızlarr

İnandırıcı gelsin yada gelmesin.. ayrıca 18 yaşında değilim yazdıklarımı dikkatli okursanız sevinirim.. 21 yaşıma giriyorm..

niye kestirip attın ki o kadar şey yazdım son lafa mı takıldın

babana üzüldüm yani bütün aile yalan söylüyor nikahlar kıyılıyor aynı evde kalma planları yapılıyor

konu açıyorsunuz,tam ortasından başlayıp birşeyler anlatıyorsunuz ki yazdığınız şeyler tabii tepki toplayacak şeyler..sonra insanlar sert çıkınca başka şeylerde anlatmaya başlıyorsunuz yok öyle değildi de böyle aslında vb..biz müneccim miyiz neyin ne olduğunu siz anlatmazsanız nereden bileceğiz? beğenmediğniz yorumlarda da tepkiniz ayrı bi hoş zaten.

Bunu en başında belirtsen yani nasıl görünür diye söyleseydin daha iyi olurdu. Tüm aile babayı kandırıyorsunuz bi akraban nikahı kıyıyor annen biliyor bir şey demiyor ? Terör olayları diyorsun da ne alaka ayrıca bu yazmış oldukların inandırıcı gelmedi bana ha beni de inandırma mecburiyetin yok elbet ben kendimce cevap verdim yolu kendin seçer ve ilerlersin elbet. Elazığ gakkoş şehridir pek tasvip etmezler öyle modern vs. beraber yaşamaları bilgin olsun.

İnandırıcı gelsin yada gelmesin.. ayrıca 18 yaşında değilim yazdıklarımı dikkatli okursanız sevinirim.. 21 yaşıma giriyorm..

Kizmana gerek yok. Tecrubelerimiz sana Diyarbakir'li oldugu icin degil erkek oldugu icin guvenme diyor ona. Guven ama kisitli tut. Bir evde yasamak buyuk sorumluluk, gercek yuzunu iste o zaman goreceksin onun. Belki cok iyidir bilemeyiz ama bazi erkekler icki iciyor, dayak atiyor. Hadi bunlari yapti diyelim sen ne okuluna gidebilirsin ne de ailene donebilirsin. Bunlari iyice dusun. Ona guvenerek okul filan yazma. Okulunu bitir, arada yine sevgili kal, belki sonra da evlenirsin. Okulunu bitirdikten sonra zaten ailen sana karismayacaktir. Sana abla tavsiyesi.

Son düzenleme:
Aynı evde yaşama sadece bizim fikrimizdi belirttim annemin haberi bile yok diye siz ne diyorsunuz hala ? Babam sırf diyarbakırlı bi çocukla seviliyim diye beni okuldan almaya kalkışırken annem karşısında durdu okuluma karıştırmadığı için annemi silin bi adam o. konu çok başka yerlee gidiyor.. neyse herkese teşekkür ederim ayrı ayrı..

bu arada Elazığ için terör olayları falan denmiş de arkadaşlar doğuda terör konusunda en güvenli yerlerden biridir Elazığ nadir olur saldırılar o da komşu illere giden kırsal yollarda falan olur Allah muhafaza. Elazığlı olduğumdan hemen savunmaya geçtim sanmayın gerçekten de böyledir bilakis Elazığ doğudaki en milliyetçi muhafazakar şehirlerden biri Erzurumla beraber.

bu arada Diyarbakırla Elazığ öyle çok yakın da değil konu sahibi 2.5 saat mesafe var eğer sevgilin Diyarbakır' da yaşıyorsa sabah gidip akşam gelme gibi durumları oldukça zor olur. bir Malatya- Elazığ mesafesi değil yani.

hem daha önce belirttiğim gibi öyle imam nikahımız var biz beraber yaşayacağız falan deyip ev tutamazsınız kolay kolay, muhafazakar bir şehir ama nikah cüzdanını görmeden özellikle de öğrenciye ev vermezler

Çokteşekkür ederim ablacığım :) sadece ona güvenerek yazmıyorum zaten elazığda birde kuzenim var bana yardımcı olur okullarda.. Dediğim gibi puanım düşük olduğu için zaten buralarda bi yerler yazmam gerek yoksa 1 yıl daha beklemek zorundayım üni için.. hiç değilse tanıdığım biri olur..

Henüz çok küçüksün hayatın başındasın.

İlerde hayatına malolacak hatalar yapma.

Burda bütün üyeler bu konuda hemfikir.

Ama siz denemekten ne çıkar tavrındasınız.

Peki annen imam nikahına nasıl onay veriyor ? Mümkün ise cevaplayabilirmisin ki buna izin veriyorsa evide söyleyin buna laf etmeyen anne eve niye laf etsin ki ?

cnm haddim olmayarajk şunu söylemek istiyorum ki ailelerden izinsiz ve habersiz kıyılan dini nikah caiz değildir. bütün islam alimleri bunu söylüyor kusuruma bakma belirtmek istedim.

ne olursa olsun benim çocuğum olsa dini nikah kıymasına müsade etmezdim

isterse aşkından yataklara düşsün hele babasından gizli gözüm yemez yani

baban onunla sevgilisin diye okuldan alacak kadar katı kurallı ama annen seneleri paylaştığı adamı tanımıyormuş gibi kızını gizli nikah yapmasına müsade ediyor

hiç aklım almadı

Yani sevgilin olmasaydi da orayi yazacaktin. Oyleyse sorun yok ama ayni evi unut. Yurtta kalirsin. Bir gece bile beraber kalma onunla. Gunduz gorusursun. Sonrasinda kafana vurmandan daha iyidir. Zaten adam gibi biriyse seni bekleyecektir.

Son düzenleme:
Yani sevgilin olmasaydi da orayi yazacaktin. Oyleyse sorun yok ama ayni evi unut. Yurtta kalirsin. Bir gece bile beraber kalma onunla. Gunduz gorusursun. Sonrasinda kafana vurmandan daha iyidir. Zaten adam gibi biriyse seni bekleyecektir.

Evet bu fikire tam sıcak bakmıyordık zaten bendede iyice netleşti.. Yalnız yurtta kalma endişelerim var benimde o kadar çok şey anlatıldı ki.. Eğer elazığda ookuyan biri varsa beni bilgilendirirse çok sevineceğim.. yurtları açısından hiç değilse.. her halikarda 2-3 ay yurt düşünüyordum zaten..

Kuzeninde kalamiyor musun bir sure. Yurt bulana kadar onda kal. Sen de cevreyi tanirsin. Burada, orada okuyan biri varsa zaten yardimci olacaktir.

Elazığ Üniversitesi ile rastgele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi taban puanlarını karşılaştırdım.
Aşağı yukarı aynı.
Bölüm belirtirsen yakın şehirlerden mutlaka bir üniversite bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…