- 17 Aralık 2015
- 3.853
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.021
- 208
- Konu Sahibi Sahramatzeee
Aile terapisi düşündünüz mü? Genel tavrı mı kaba, yoksa belli konularda mı o hale geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen olunca bunları yaşaması ayrı zoruna gidiyor insanın..Dayak varsa daha ne düşünüyorsunuz? Kaldı ki iyi baba bile değilmiş. Ne verebilir ki oğlunuza bu tavırla.
Bir de öğretmen olacaksınız, ilginç.
Bugün olanı anlatayım mesela.Ben de cok fazla tecrubeniz yoksa ve hep olumlu yönü ile bakiyorsaniz bu kres meselesine sizi uyarmak istemis olabilir. Ama siddet derken size nasil bir siddet uyguluyor yada ogluna karsi nasil davraniyor bunlar da cok önemli
Özel bir okulda öğretmenlik yaptım, oğlumun doğumuna yakın bıraktım işi. 3 senedir çalışmıyorum ama oğlum için çok fazla çabalıyorum.Cocuga ‘baba’ olarak faydadan cok zarari varsa ne yapilabilir ki? Kimseye muhtac olmayacak konumdaysaniz cekmeyin bu adami.
Kaba ya, dışarıdan bakınca narin, saygılı gibi görünür ama ev içinde tam tersi.Aile terapisi düşündünüz mü? Genel tavrı mı kaba, yoksa belli konularda mı o hale geliyor?
Kaba ya, dışarıdan bakınca narin, saygılı gibi görünür ama ev içinde tam tersi.
Çorapları bir yerde, donu başka yerde.
Lan,lun konuşmalar. Doğru lafa asla gelemez hemen küfür.
Hatta damarina basınca ittekler, sıkar kolumu, boynumu..
İçer. İçkiye verdiği parayı görmez gözü.
Gidiceğimız terapisti sorunun benden kaynaklı olduğuna inandırır yani o derece bambaşka bir adam evde ve hayatta.
Cok uzuldum. Bugun iyi baba kotu baba yi ayirabilecek yasta degil. Ama buyudugu zaman boyle bir babayla daha buyuk sorunlar yasanir gibi. Allah yardimciniz olsun.Özel bir okulda öğretmenlik yaptım, oğlumun doğumuna yakın bıraktım işi. 3 senedir çalışmıyorum ama oğlum için çok fazla çabalıyorum.
Ben su isterken bile lütfen demeyi, birisinin kalbini kırınca özür dilemeyi, istediği bir şeyi birisi yaptığı zaman teşekkür etmeyi öğrettim.
Saygılı, sevgili iyi bir insan olsun diye uğraşım. Ama karşısındaki baba ona lan diyor, annesine ufacık bir sinirde küfür ediyor. Ne oldu benim çabalarıma '
Ahh hemen öğretmenlik yapamasam da, girerim bir ise ama çekmem bu adamı bıktım diyorum, çok diyorum bu aralar bunu kendime ama babam nerde' diye soruyor o an oğlum. Bitiyorum. İlgisi yok, gün icerisinde oynadığı, ilgilendiği 5-10 dakika ama babasi diyorum
Soruyor, seviyor
Çaresiz hissim bundan.
E tamam daha neden düşündüğünüzü ben anlayamadım. Boşanmama sebebiniz ne?Bugün olanı anlatayım mesela.
Oğlum icin yemek hazırlıyorum, genelde her yaptığım işe onu da dahil ederim. Sıkıldı, oyun oynamak için ağlamaya başladı. 'Sus lan' diye bağırdı . Düzgün konuşması gerektiğini, psikolojisini hareketlerinden olumsuz etkilediğini söyledim. Bana da aynısını dedi.
Babası olarak oynaması, ilgilenmesi, gerektiğini tek ebeveyninin ben olmadığımı söylüyorum hazretlerine, bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Defalarca konuştum bunu anlamıyor yani. Arada sinirle baya bir konuşma geçti, sus, kes sesini hep böyle cevapları. Sensiz günlerim olucak bu sondu dedim, çenemi, kolumu sıktı, itti, küfür etti.. Şiddet öyle tokat, tekme, morluk seviyesinde değil ama şiddet sonuçta. Ya ruhuma uyguladığı şiddet var ortada.![]()
Uzuldum durumunuza haklısınız acaba bir yardim mi alsaniz birlikteBugün olanı anlatayım mesela.
Oğlum icin yemek hazırlıyorum, genelde her yaptığım işe onu da dahil ederim. Sıkıldı, oyun oynamak için ağlamaya başladı. 'Sus lan' diye bağırdı . Düzgün konuşması gerektiğini, psikolojisini hareketlerinden olumsuz etkilediğini söyledim. Bana da aynısını dedi.
Babası olarak oynaması, ilgilenmesi, gerektiğini tek ebeveyninin ben olmadığımı söylüyorum hazretlerine, bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Defalarca konuştum bunu anlamıyor yani. Arada sinirle baya bir konuşma geçti, sus, kes sesini hep böyle cevapları. Sensiz günlerim olucak bu sondu dedim, çenemi, kolumu sıktı, itti, küfür etti.. Şiddet öyle tokat, tekme, morluk seviyesinde değil ama şiddet sonuçta. Ya ruhuma uyguladığı şiddet var ortada.![]()
Neler oldu konu sahibi bu 2 yılda?Vay bee, 2 sene önce açmışım bu başlığı, 2 senede neler yaşadım, neler değişti hayatımda anlatsam roman oluurr.Aslında zamanında benim yaşadığımı yaşayan, çaresiz hisseden canımlara bir güç olur gibi de hissediyorum..
Bende şimdi okudum.Vay bee, 2 sene önce açmışım bu başlığı, 2 senede neler yaşadım, neler değişti hayatımda anlatsam roman oluurr.Aslında zamanında benim yaşadığımı yaşayan, çaresiz hisseden canımlara bir güç olur gibi de hissediyorum..
Çocugunu bile sevmeyen adamı napcan. Bascan kıçıya tekmeyi.Herkese merhaba, 5 senedir aranızdayım aslında ama ilk defa kendimi çıkmazda, yalnız hissediyorum, birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Hayalleri olan ve her zaman hayallerinin peşinde koşmuş bir insanım. Yine yapmak istediğim şeyler var ama eşim, ahh eşim! her zaman hevesimi kırıyor.
Hayat arkadaşım dediğim adamla ortalama 15 sene önce tanıştık, aynı mahalledeydik. Çok güzel zamanlar yaşadık. Ve çok severek evlendik. Ama o evlendiğim adamla, şuan yaşadığım adam arasında dünyalar kadar fark var. Evliliğimizin 5. senesi, her zaman fedakarlık yapan taraf oldum, onu kendini düşündüğünden çok düşündüm ama kaba, saba, iğrenç bir insana dönüştü. Sürekli ağzında küfür. Susmam, hayatta ezdirmem kendimi ama bana şiddete kadar gidiyor gözü dönünce.
Kendime geçtim 3 yaşındaki oğluma yaptığı kaba hareketlere, ilgisiz, sevgisizligine tahammül edemiyorum. En iyisini öğretip yaptırmaya çalışıyorum oğluma, babasi benim tam tersim Hep kötü örnek oluyor.
Aslında öğretmenim ama oğlumla zaman geçirmek için ara verdim, böyle bir durumda da yaşamak çok zoruma gidiyor.
Olmaması daha iyi diye düşünüyorum. Hayatımdan çıkartıp oğluma hem annelik, hem babalık mi yapmalı?
Babasız birakmamalı mı?