Tavsiyeye ihtiyacım var

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
Merhaba hanımlar
Hamileyim ve düşük tehlikem var
Bunun üstüne bide belimi agrittim zaten bel fıtığım vardı.
Ne oturabiliyorum ne doğru duzgun yuruyebiliyorum
Doktora gittim ama serum verebiliyor sadece 3 gündür yataktan kalkamiyorum
Canım çok acıyor
Böyle acı bir tecrübesi olupta tavsiye verebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
ay bide konuyu iki kez açmışım

Gecmıs olsun
dusuk tehlıken var derken kanaman mı var, kanaman varken belını agrıtmıs olamazsın sanırım ama kanaman varsa zaten kalkmadan yatmaya calıs derım. baska bır bılgım yok acıkcası

bel nasil o hale geldi dusuk riski varken kanepe kaldirmadiniz heralde

Gecmıs olsun
dusuk tehlıken var derken kanaman mı var, kanaman varken belını agrıtmıs olamazsın sanırım ama kanaman varsa zaten kalkmadan yatmaya calıs derım. baska bır bılgım yok acıkcası
Kanamam yok canım
Ama bebeğim çok zayıf
Bir ara kalp atışları çok düşüktü
Doktorum korkuyor düşük ihtimalinden
Bize neyden dolayı korktuğunu söylemiyor ama
Bu yüzden düşük tehlikem var dedim
3 gündür yatıyorum ama ağrımda hafifleme bile olmadı
Teşekkür ederim yinede

Ya çok geçmiş olsun sıcak bir havlu tutun belinize ve ayaklarınıza patik giyin. Geçer inşallah.

allah yardimcin olsun doktorla konus elektrikli battaniye ya da yaka denilenseyler masaj felan aklima bunlar geliyor

Daha 8 haftalık hamileymişsiniz bebeğiniz nasıl zayıf oluyor daha ancak kalp atışını duymuşsunuzdur zaten kilosu falan ölçülmez ancak cm lerle ifade edilir ne zayıflığı onu anlamadım kalp atışları zayıf olabilir çünkü daha yeni yeni oluşmaya başlamış normal yavaş yaval alınır daha kalp atışları zaten. Bundan düşük tehlikesi var sonucu çıkartılamaz. Ama beliniz için dinleneceksiniz madem fıtığınız var soğukta kalmayacaksınız koruyacaksınız ki yatmak zorunda kalmayın.

Zayıf deyince Kilo manasında değil tabikide
Bünye olarak zayıf normalde 8 haftalık hamileyim ama daha bebeğim 6 haftalik gibi
Bunlar benim söylemlerim değil
Bulunduğum sehrin en iyi doktoruna gidiyorum
Yatmamak için zaten dikkat ediyorum ama söylediğim gibi belim çok hassas güneşte sıcaklandım gölgeye geçince belime ağrı girdi
Bunu çekmeyen bilemez ve tahmin edemez

İlk haftalarda bebeğin kalp atışları yavaş alınmaz, yavaş ise sorundur. 110 civarı olması gerekir atım hızının. Ancak duyulması gecikebilir iyi ihtimalle geç döllenmeye bağlanır bu da. Belki sizde de böyle bir durum vardır.

Beliniz için doktor zaten gerekli şeyleri söylemiş. Parol alıyormuşsunuz. Gebelikte başka da ağrı kesici kullanılmıyoe diye biliyorum. Ben de hamile kaldığım hafta boyun fıtığı için fizik tedavi alacaktım. Gebeliğim anlaşılınca ertelendi. Doğuralı 3 buçuk ay oldu önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum ben de fizik tedaviye. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…