- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Kanamam yok canımGecmıs olsun
dusuk tehlıken var derken kanaman mı var, kanaman varken belını agrıtmıs olamazsın sanırım ama kanaman varsa zaten kalkmadan yatmaya calıs derım. baska bır bılgım yok acıkcası
Yok yaa zaten bir kez bel fıtığından ameliyat olmuştumbel nasil o hale geldi dusuk riski varken kanepe kaldirmadiniz heralde
parol icebilirsiniz hamileykenYok yaa zaten bir kez bel fıtığından ameliyat olmuştum
Fıtığım vardı yani
Hafta sonuda üşüttüm galiba bu hale geldim
Belim biraz hassas
Teşekkür ederimparol icebilirsiniz hamileyken
Çok teşekkür ederimYa çok geçmiş olsun sıcak bir havlu tutun belinize ve ayaklarınıza patik giyin. Geçer inşallah.
Fizik tedaviyi önceden görmüştümbu arada fuzik tedavi olmuyor mu
Zayıf deyince Kilo manasında değil tabikideDaha 8 haftalık hamileymişsiniz bebeğiniz nasıl zayıf oluyor daha ancak kalp atışını duymuşsunuzdur zaten kilosu falan ölçülmez ancak cm lerle ifade edilir ne zayıflığı onu anlamadım kalp atışları zayıf olabilir çünkü daha yeni yeni oluşmaya başlamış normal yavaş yaval alınır daha kalp atışları zaten. Bundan düşük tehlikesi var sonucu çıkartılamaz. Ama beliniz için dinleneceksiniz madem fıtığınız var soğukta kalmayacaksınız koruyacaksınız ki yatmak zorunda kalmayın.
Teşekkür ederim LalecigimGeçmişler olsun demek için uğradım.
Allahım şifa ve kolaylık verir en yakın zamanda inşallah.
Amin sağolasın.Teşekkür ederim Lalecigim
Allah razı olsun
Amin inşaallah canımçok geçmiş olsun bebeğinizde sımsıkı tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?