Tavsiyeye ihtiyacım var

Ben erkek arkadasımla ılıskı yasayıp hastalık bulastırıyorum babam ''canım kızım neden korunmadınız diye sorup erkek arkadasımı suclu buldugunu '' söyluyor
Ben erkek arkadasımla barısıyorum babam arayıp erkek arkadasımı kufredıyor.

siz sutten cıkan ak kasık? Baba hayalı urun.

Baban niye korunmadin dedi baban ha bildiğimiz baba yani

Çok aşığız falan demeyin ya aileniz yok diyorsa vardır bi bildikleri gerçekten onları dinleyin

Nasıl yani yaa, bildiğimiz yurdum babası hem de karadenizli, cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta neden korunmadınız mı dedi? O hastalığı babanıza söyleyebilmeniz de ayrı bir olay, söyledikten sonra babanın tepkisi apayrı bir olay. Bu kadar geniş görüşlü bir babanın evlenmeye karşı çıkıp erkek arkadaşa küfür etmesi paha biçilemez bir olay. Sizin , erkek arkadaşınızın her özelini ailenize anlatmanız da olay. Olaylar olaylar. Karadeniz derken, ukrayna falan olmasın o? Hoş ben yurt dışında da babaların bu derece ayrıntılı cinsel hayat konuşulabilen insanlar olduğunu sanmıyorum. Umarım sorunlarınızı aşabilirsiniz diye ekleyerek bitiriyorum

Valla benim babam da karadenizli ve burda kimse inanmamis ama ayni genislikte bi adam. Ailenizi dinleyin bence, arkanizda babanizin olmasi guzel bi durum. Cocuktan da uzak durun bi zahmet hic tekin birine benzemiyor uzaklasmadikca siz daha cok cekersiniz

anne ve baba hiç birşeye kimseye değişilmez vardır bir bildikleri aşk geçici oluyor ana baba sevgisi baki...

Anlamadığım olaylar
1.Hadi anneyle bir şeyler paylaşmak okay de, babanıza neden hpv kaptığınızı söylediniz?
2.Babanız Karadenizli ve hpv kapmanıza değil de arkadaşımla buluştum demenize mi sinirlendi?
3.Erkek arkadaşınız size hpv bulaştırdı (çok normal bir şey gibi yazmışsınız), tribine s.çtırtma dedi (yine çok normal bir şey gibi yazmışsınız) neden böyle bir ayıyla hala barışmak istiyorsunuz?!!!
4.Babanız harbiden Karadenizli mi???

Hem "kızım neden korunmadı o çocuk, cık cık çok yanlış" diyen hem de has Karadenizli, çok sinirli, erkek oğlu erkek bir baba, vay arkadaş.

Bende şok yasim oldu 39 boyle birseyde benimkiler bile bu kadar doğal karşılamaz maşallah

Evli barklı insanlar olarak bile şunu konuşmayız ki babamızla

Öte yandan konu sahibi her sorunu ailenize anlatırsanız olacağı bu.
Daha olgunlaşmamışsınız.bırakın flört edin. Zamanla olacaksa olur olmayacaksa da olmaz.

Sen başından ailene böyle gereksiz bir bilgiyi paylaşmakla hata etmişsin. Bence şuan okuluna kariyerine odaklanmalısın

Karadenizli bir baba ve baban herpes kaptığın için" canım kızım erkek arkadaşın niye korunmamış ta sana uçuk bulaştırdı" mı dedibana bir gülme geldi..
Haykırarak güldüm ya haahhahahaha
Adam buna canım kızım diyor bide saçma bişeyden çocuğu arayıp küfür ediyor. Kızda otu b.ku ailesine yetiştiriyor. Ya bunlar yalan ya da bunlar ailecek deli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…