- 7 Ağustos 2023
- 15
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi anonimmmmanaonimm
-
Hiçbir yerde nokta virgül kullanmadığınız için ne dediğiniz anlaşılmıyor.Merhaba hemcinslerim. Bir ilişkim vardı son zamanlarda sürekli kavga ediyorduk geçmişte sen bunu yaptın şunu yaptın vs şeklinde soru soruyordum sürekli eskiden böyle değildim bana çok kötü bir şey yaptı falan filan derken paranoyaklık başladı bende. kıskançlığı azalmış gibiydi kussek barışmaya gelmiyordu eskiden ağlardı hep senin yüzünden bu hale geldim dedi neyse geçen yine artık kafam almıyor sorularını biktim dedi bende niye kendini daha değerli hissetmiyorsun seni sevdiğim için böyle falan dedim yok senin soruların normal değil 1 kerede normal konuş güzel şeyler konuş bende git ayrılıyorum dedim normalde de diyorum ama hiç gitmez yalvarır hattâ kalmak için ama son zamanlarda çok gariplesti çok dengesizdi ve evden bavulunu topladı gitti giderken fotoğraflarımı aldı göstere göstere ben o gitmeden durdurmaya çalıştım in arabadan vs dedim inmedi acıklı acıklı baktı aptal ortak şarkılarımızı falan dinliyor kendine zarar verecekmiş gibi sözler paylaşıyor arkadaşıyla konuştum baya iyiydi dedi ama içmiş galiba haber yok bilmem ne bir şeyler de söyledi bende korkup yazdım biz bittik neni sen öldürdün ben yokum diye yazip engelledi instagram dan konuşma dediğim bi kızı eklemiş abisiyim onun falan gibi seyler söylüyordu ama hala ortak müzikleri dinliyor 2 gündür hiçbir şey göremedim bi müzik veya gönderme vs sizce kızı mı seviyor hep onu mu seviyordu :d çok soru soruyordum evet ama bu hale beni o getirdi eskiden ne dersem yapar beni sakınırdı herkesten artık hiç umrunda değildim sanki hesabı gizlemiş kızı eklemiş benide engellemiyor kiskandirmaya mı çalışıyor beni gerçekten seviyor mu fikirleriniz nedir bi akıl verin bana başka kızla konuşmak aldatmaktır diyordu yeni hesap açmıştım onu görüp sinirlendi mı acaba niye böyle yapıyor sizce..
ne yapabilirim psikolojimi bozdu kız arkadaşlarıma bakarak ... yapmayı teklif etti bende çok suphecilestim fantezi dedi ciddi değildim dedi inandım ama aklımdan çıkmadıbitmiş arkadaşım bitmiş önüne bak.
adam başkalarıyla konuşmaya bile başlamıştır ne kıskandırması?
ayrıca ilişkiniz çok toksik birbirinizi yıpratmışsınız.
ne yapabilirim psikolojimi bozdu kız arkadaşlarıma bakarak ... yapmayı teklif etti bende çok suphecilestim fantezi dedi ciddi değildim dedi inandım ama aklımdan çıkmadı
bilmiyorum güvendim dediği gibidir dedim ama aklımdan çıkaramadım beni suçlayamaz niye soru soruyorsun demeye hakkı bile yok ama giden de o inanamıyorum kızlarla konuşan da o 5 yıllık tanışma 3 yıllık birliktelik anlayamıyorum ga** mıydı beni sevmiyor muydu yoksa cidden hata mı yaptı bi akıl fikir verin ne yapacağımı bilmiyorum yukarda bana toksik demişler ne yapayım başka ben normal bile davrandım..Ve sen de hâlâ bu herif için konu mu açıyorsun
bilmiyorum güvendim dediği gibidir dedim ama aklımdan çıkaramadım beni suçlayamaz niye soru soruyorsun demeye hakkı bile yok ama giden de o inanamıyorum kızlarla konuşan da o 5 yıllık tanışma 3 yıllık birliktelik anlayamıyorum ga** mıydı beni sevmiyor muydu yoksa cidden hata mı yaptı bi akıl fikir verin ne yapacağımı bilmiyorum yukarda bana toksik demişler ne yapayım başka ben normal bile davrandım..
Ne saçma sapan ilişkiler yaşıyorsunuz ya.ne yapabilirim psikolojimi bozdu kız arkadaşlarıma bakarak ... yapmayı teklif etti bende çok suphecilestim fantezi dedi ciddi değildim dedi inandım ama aklımdan çıkmadı
ciddidir mı diyorsunuz yani hani fantezi amacıyla değildir mı diyorsunuz ben böyle bir şey istediğimi hayal bile edemiyorum kendim için bırak onun içinde fantezi bile olsa zevk vermiyor ama o erkekler genelde böyle şeylerden zevk alır demişti aksine erkekler çok sahiplenici değil midir yoksa içten içe paylaşmayı mı seviyorlarUnut gitsin, grup sekse girmek istemiyorsan bir düşünme bile.
ciddidir mı diyorsunuz yani hani fantezi amacıyla değildir mı diyorsunuz ben böyle bir şey istediğimi hayal bile edemiyorum kendim için bırak onun içinde fantezi bile olsa zevk vermiyor ama o erkekler genelde böyle şeylerden zevk alır demişti aksine erkekler çok sahiplenici değil midir yoksa içten içe paylaşmayı mı seviyorlar
bu kişi için bide sorumu soruyorsun şaka mısın allah aşkına?ne yapabilirim psikolojimi bozdu kız arkadaşlarıma bakarak ... yapmayı teklif etti bende çok suphecilestim fantezi dedi ciddi değildim dedi inandım ama aklımdan çıkmadı
Hanımefendi mideniz Konya Ovası galiba?ne yapabilirim psikolojimi bozdu kız arkadaşlarıma bakarak ... yapmayı teklif etti bende çok suphecilestim fantezi dedi ciddi değildim dedi inandım ama aklımdan çıkmadı
hayır ne ga** ne de başka bir şeyim beni bu kadar çok sevdiğini düşündüğüm birine bunu konduramadım biz birlikte sokakta bile kaldık evden gittik hayata birlikte tutunduk inanamıyorum sadece bir anda benden çok soru soruyordum diye vazgeçmesi ben ona her zaman inanmıştım çocukluktan beri birlikteydik hala soktayim ne yapacağımı bilmiyorum amacı ne su anda veya onları yaparken neydi beni sevmedi mı veya zamanla sevgisi mı bitti bilmiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu mu bilmiyordu bilmiyorumHanımefendi mideniz Konya Ovası galiba?
Sevgi bitebilen bir şey. Arada saygı varsa o o ilişki devam ediyor. Sizde saygı yokmuş. Sevgi de tükenmiş gördüğüm kadarıyla.hayır ne ga** ne de başka bir şeyim beni bu kadar çok sevdiğini düşündüğüm birine bunu konduramadım biz birlikte sokakta bile kaldık evden gittik hayata birlikte tutunduk inanamıyorum sadece bir anda benden çok soru soruyordum diye vazgeçmesi ben ona her zaman inanmıştım çocukluktan beri birlikteydik hala soktayim ne yapacağımı bilmiyorum amacı ne su anda veya onları yaparken neydi beni sevmedi mı veya zamanla sevgisi mı bitti bilmiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu mu bilmiyordu bilmiyorum
ben suçlu olduğumu düşünmüyorum insanları bu hale getirip getirip sonra şizofren ruh hastası damgası yapıştırırlar soru soruyor diye :dSevgi bitebilen bir şey. Arada saygı varsa o o ilişki devam ediyor. Sizde saygı yokmuş. Sevgi de tükenmiş gördüğüm kadarıyla.
değişmedi ki. hep böyle şerefsizdi. sen de ağlamayı bırak önüne bak.5 senemiz birlikte geçti hiç böyle biri değildi ya da hep böyleydi artık her şeye şüpheyle yaklaşıyorum profil fotoğraflarıma bile karışırdı zaman geçtikçe gerçek yüzünü gösterdi herhalde ama gerçekten çok üzülüyorum anlayamıyorum bir insan bu kadar değişebilir mı her şey yalan mıydı
Haklı suçlulukla ne alakası var ben diyorum ilişki bitmiş, sen diyorsun suçlu değilim. Ben diyorum Adana, sen diyorsun Mersinben suçlu olduğumu düşünmüyorum insanları bu hale getirip getirip sonra şizofren ruh hastası damgası yapıştırırlar soru soruyor diye :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?