bizm bahçede var 10 tavuk 1 horozz napcaz şimdi.....
mantıklı valla ....o değil adam her cuma pazardan 5 daha ekliyortanesi 200 liradan sat, gripsiz, özgür mutlu tavuk diye
sorma canım eşim tavuğu yasakladı..ne yemek yapıcamızı şaşırıyoruziyi onlarıda yemeyelim, yiyecek ne kaldı zaten
müstakilmi eviniz..bizm bahçede var 10 tavuk 1 horozz napcaz şimdi.....
doğru diyorsun tavuklar ellerinde kalmıştır..Bunlar iyi pişirin bişey olmaz diyorlarsa hiç bir şekilde yememek lazım...
birde ben fiyatlarına baktım 50 kuruş indirim var,tavukta:)Bunlar iyi pişirin bişey olmaz diyorlarsa hiç bir şekilde yememek lazım...
evetmüstakilmi eviniz..
Aynen, rskiden bu kadar ne pisirsem diye dusundugumu hatirlamam vallahi, simdi bir sey slmaya korkuyorum hali ile yemek icinde dusunuyorum.sorma canım eşim tavuğu yasakladı..ne yemek yapıcamızı şaşırıyoruz
çok şanslısın canım..civcivleri çok severim..küçükken bir kaç tanesini öldürmüştük yanlışlıkla yıllarca rüyama girmişti
yürek yahni mantarlı,yada ciğer yahni,işkembe çorbası bunlardanda yapıyorum artık,severmisiniz bilmiyorum ama:)Aynen, rskiden bu kadar ne pisirsem diye dusundugumu hatirlamam vallahi, simdi bir sey slmaya korkuyorum hali ile yemek icinde dusunuyorum.
O hormonlu bu gdo su kusgripli bu koruyuculu derken
sağol canım köpeğimiz ve tavuklarımız var .....dediğin gibi çiçeklerimizi ektik bu hafta da fidelerimiz ekeceğiz....gerçekten çocuklar için özellikle çok iyi oluyor.......çok şanslısın canım..civcivleri çok severim..küçükken bir kaç tanesini öldürmüştük yanlışlıkla yıllarca rüyama girmiştiön tarafa çiçek arka tarafa sebze ekersin ne güzel..huzur ve sağlıkla oturun inşallah..
sağol canım köpeğimiz ve tavuklarımız var .....dediğin gibi çiçeklerimizi ektik bu hafta da fidelerimiz ekeceğiz....gerçekten çocuklar için özellikle çok iyi oluyor.......
tavşanımız vardı o da bir gecede kayboldu....
ben severim de eşim sakatat yemiyor. :)yürek yahni mantarlı,yada ciğer yahni,işkembe çorbası bunlardanda yapıyorum artık,severmisiniz bilmiyorum ama:)
öylde zor olur..ben alıştırdım ama erkek kardeşimden biliyorum o işkembe çorbası yemez..ben severim de eşim sakatat yemiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?