Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Sen okidokiok isimli uyenin actigi konuyu resmen kopyalamissin ..onunda actigi gunlugun basligi sisko tavugun gunluguydu ..o 2013 yilinda acmisti harfiyen ayni yazmissin..okuyunca sasirdim :)) oyuzden yazma gereyi duydum ..canimm:)))

Son düzenleme:
Sen okidokiok isimli uyenin actigi konuyu resmen kopyalamissin ..onunda actigi gunlugun basligi sisko tavugun gunluguydu ..o 2013 yilinda acmisti harfiyen ayni yazmissin..okuyunca sasirdim :)) oyuzden yazma gereyi duydum ..canimm:)))

Ciddi mi ya :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim bulamadiysan google den sisko tavugun gunlugu yaz cikar zaten .uyenin ismide okidokiok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Evet gördüm ya şok oldum resmen :S

Evet canim bulamadiysan google den sisko tavugun gunlugu yaz cikar zaten .uyenin ismide okidokiok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gördüm ya şok oldum resmen :S

kızlaar sakin olun :) O hesap benim eski hesabım.Yeni başlangıca yeni hesap istedim sadece :)

bu sabah güzelce kahvaltımı ettim.
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 domates
2 dilimçörekotlu peynir

arada 1 elma ve süt
öğlen ne yapsam kendime onu düşünüyorum :56::56:

Bu da benim öğle menüüüüm :56::56: Ayranım 300 ml :)
$IMG_20140415_133850.webp

Günaydıııın :16:
Sabah kahvaltımla karşınızdayım hanımlar:56: Ekmeğin bi dilimini küçük kardeşim kapınca yiyemedim. İyi de oldu galiba :1:

$IMG_20140419_080344.webp

Back
X