Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Slm tavukcuk nasıl gidiyor şu an kaç kilosun merak ediyorum geçmişi okumadım

Slm tavukcuk nasıl gidiyor şu an kaç kilosun merak ediyorum geçmişi okumadım

Merhaba :)İyi gidiyor Allaha şükür.Kendimi kasmıyorum.Mesela bi mevlüte gittiğimde diyetteyim deyip tavuk pilavı yememezlik yapmıyorum, hatta tatlımı da yiyorum:1:Sonuçta her gün olmuyor. Şuan tam kilomu bilmiyorum en son 72.5 tim. Ayın 1 inde bildiricem kilomu.

Masallah 80 kilodan 72 kiloya ha çok hizlisn beni geçtin iyi eksiler inşallah

Yav ne oldu hepimize??? 70-79 topiği böyle ben böyle başka bi arkadaşın günlüğü var o da ve bendeeee:(
Buaralar yıldızlar mı yaklaştı ne oldu milletçe iştahımız arttı:(

:)

Bilemedimki yahuu :26: Ama ben toparladım bugün bomba gibi başladım verdiklerimi almaya niyetim yok bu kez :)

Merhabaa :16: Cıslarla dolu geçen 3 günden sonra eski düzene dönmenin haklı gururunu yaşıyorum:nazar::1:
sabah: yumurta,domates,2 dilim ekmek
ara: 200 ml süt, 3 form limonlu
öğle: tavuk,ayran 1 dilim ekmek
uyuyordum ara yapamadım :26:
akşam:1 tabak pirinçli ıspanak yemeği
ara: 5 çilek yeşil çay

Bugün her zamankinden az yemişim.Bu iyi bi şey değil tabii, dengeli beslenmek lazım.İnanın hızlı kilo vermekten korkuyorum geri dönüşünün hızlı olduğunu bildiğimden..

Şükür kavuşturana ;)
Ama öğrencisin ve sınav haftaların olmalı :) sen derslerine çalış tımam mı? Haber edersin dersten bunalınca son durumları

Merhabaaa:16:
sabah: 2 yumurtadan maydanozlu omlet,2 dilim ekmek
öğle çeyrek simit arası kaşar domates salatalık, ayran
ara:4 form bisküvi
akşam: tavuk,salata,yoğurt,2 dilim ekmek

Merhaba.İyice öksüz kaldı günlüğüm :31:
Metabolizmamı şaşrtmak adına son 2 gündür diyet yapmıyorum.Yarın inşallah tam gaz devam.Bu arada tartıda 70.3 ü görmüştüm 2 gün önce şimdi ne haldeyim bilemiyorum :1:

Sınavların haftaya biter sonra yine bekleriz canım
Yoksa yoksa bozdun utanıyor musun girmye ama bence sakın bozduysan bile kaldığın yerden devam et;)

Back
X