arkadaşlar adetin ikinci günü gittim 14 yumurta sayıldı 22 mart cumartesi sulu ultrason bakılacak...nasıl oluyor ne işe yarar bilmem ama nisan adetinde tüp bebek yapılır dendi...
bu arada destina haber vermedin sonucun ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşım...
Canim 10.ve 12. Gun degerlerim iiyi cikti cok sukur 24 martta keseyi gorucez ins heyecan ile bekliyorum:)
Canim eğer 24 unde filan gelirsen sabah saat dokuzda ordayim bir de denk gelirmisiz:)
bende 19 şubatta sulu ultrasyon oldum 15 şubatta tedavime başladık yarında iğnelere geçiyorum hayrılısıyla
sulu ultrasondan sonraki adetinde başlıyolar yani dimi nazemir... sulu ultrasonda napıyolar neden sulu ultrason istiyor bir de acıyormu canın...
bende 19 şubatta sulu ultrasyon oldum 15 şubatta tedavime başladık yarında iğnelere geçiyorum hayrılısıyla
sulu ultrasondan sonraki adetinde başlıyolar yani dimi nazemir... sulu ultrasonda napıyolar neden sulu ultrason istiyor bir de acıyormu canın...
normal muane eder gibi içeri bi sıvı veriyorlar içerde ne var ne yok bakıyorlar tıkanıklık vesaire varmı diye
acı oluyor ama rahim filmi gibi acımıyor
bende sulu ultrasyondan sonraki adetimle başladım
Slmm cok tesekkur ederim Rabbim gönlümuzce nasip etsin insallah sifremi sistem kabul etmedi yeniden nick olusturdum.. ins denk gelir sohbet ederizz:)Canim eğer 24 unde filan gelirsen sabah saat dokuzda ordayim bir de denk gelirmisiz:)[/QU
:))) hamilesin...süper çok sevindim...canım ya moralim yükseldi şu an allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bana 22 sine cumartesi gününe randevu verdiler...Ama bi gün mutlaka denk geliriz seninle ...haberleşelim:)
çok tebrik edrim hep aklımdaydı sormak sonucun ne oldu diye
ama buraya girincede unuttum kafam hep tedaviyle meşgul olunca
RABBİM kucağına almayı nasip etsin
benimde perşembe kontrolüm var yumurtalara bakılacak
ve bi sorum olacak sana normalde kaçıncı gün çatlatma iğnesini vuruluyorsun:26:
24 de benimde kontrolüm var belkide karşılaşırız orda
İnşallah tedavi surecin bebiss ile mutluluga götürür senii :) soruna gelince genelde catlatma ignwmi 16 17.gunde yapiliyordu acibadem kozyatagindayken yumurta gelisimine göre igne günü belirleniyor demisti dr elif meseci.tup bebekte ise 10.gunu yapıldı. Hepinizin gönlüne göre olsun :)
Aaa çok sevindimm ne guzel olur denk gelsek benım kontrolum saat 9:00 da senin saatin kacta?
Ah keşke ama muayne biter bitmez karsiya geciyorum işe yetismek icin bazen saat 9:00 için iki üç hastaya birden randevu veriyorlar kim erken gelirse ona göre aliniyor dedim seninde oyle mi ama bu olmazsa digerlerinde bence mutlaka denk gelicez annecik :)benimde pazartesi olacak galiba çatlatma iğnem
benimde randevum 10 da... aslında 9:30 verdiler randevu bende dedim 10 da olsun benim için daha rahat oluyor burdan gitmek
10 a gelirken hastanede oluyorum belkide karşılaşırız bellimi olur
Ah keşke ama muayne biter bitmez karsiya geciyorum işe yetismek icin bazen saat 9:00 için iki üç hastaya birden randevu veriyorlar kim erken gelirse ona göre aliniyor dedim seninde oyle mi ama bu olmazsa digerlerinde bence mutlaka denk gelicez annecik :)
bazen saatini geçiyor yada tam zamanında alıyorlar
sende haklsın işe gidiyorsun ne kadar erken işin biterse okadar iyi senin için
inşallah bigün karşılaşırız
İnşallah eger yoğunluk olurda beklersem yazarım ben burdayim diye:) cmtesiye denk gelir mutlakaaa :)bazen saatini geçiyor yada tam zamanında alıyorlar
sende haklsın işe gidiyorsun ne kadar erken işin biterse okadar iyi senin için
inşallah bigün karşılaşırız
Tedavin hayirli olsun canim evet ilaçların ucreti ayri 1500 u buldu su ana dek ilaclarim ve gebelik olusunca cronen jel verdi sadece onu en az bir ay kullaniyorsun anlasmali eczaneden geliyormus ama tanidik eczane varsa disardanda alabilirsin jeli kadin dogumda devlette yazdirirsan sgk karsiliyormus ama benim zamanin yoktu aldim oyle. Sonuca hayirlisiyla kavusta bebegine tum emeklerine degsin inşallah! !!slm arkadaşlar
dün gittim sulu ultrason için...Temiz dedi herhangi bir şey yok...adetin 21.günü 2 nisanda lucrin iğnelere başlıcam diğer adet oluncaya kadar hatta adet olduğunda bırakma dediler...adetin ikinci günü de diğer iğne ve ilaçlara başlıcam tedavi süreci başladı benim için hayırlısı olsun... iğneye para aldıklarında çok şaşırdım meğer ilaçlarla ilgili hiçbirşey karşılanmıyormuş sadece tedavi dahilmiş ücrete yani 150 tl bayıldık iğneye ki bu daha başlangıç...allah sonumuzu hayretsin emeğimizi ve çektiğimiz şu acıları boşa çıkarmasın ne diyim...
Canim aklından soru isaretlerini cikar at kenara ne hikayeler okuyoruz da oluyor bebisleri bir anda ve güven Tayfun bey'e .psikolojimiz bizi cok yaniltiyor ben inanıyorum kisa zamanda guzel haber alacaksin , bende çok ince eler sık dokunurum hatta Kozyatağı acibademde elif hnma giderken esimle cokk tartistik o guveni vermemişti bana ama Tayfun bey öyle değil açık sözlü yapamayacagina bis yere söz verip umutlandirmiyor bence ons guven kendinde inan cünkü olumlu düşünce dualar çook etkili..bu arada tayfun bey organik olarak hiç bir problem yok sadece yarım rahimli olduğun için düşük riskin var dedi...öncekilerde uzun protokol uygulanmamış ben uzun protokol yapıcam dedi...inşallah olur dedi...
benim hiç ümidim yok...çünki ulun uluğ da bi engel yok diyodu sonra olumsuz sonuç alınca yok emriyo söyleydi yok yumurtan böyleydi falan filan o bi bakışları varya onu yakalıyodum her seferinde ...tayfun hocadan da aynı elektriği aldım dün...yani olmıcakta inşallah olur gibi algıladım...pskolojimmi öyle bilmem ama şimdiye kadar yanılmadım doktorlardan aldığım enerjilerde...bu kez tayfun hocaya söyledim ama olmıcaksa yumurta kaliteli değilse baştan söylesin diye...bakalım tayfun hocanın farkı varmı diğerlerinden görücez...eğer hamile kalırda çocuğum olursa yani düşündüğümün tersi çıkarsa burdan koca puntolarla özür dilicem ondan...inşallah yanılırım bu kez...
Çok heyecanlıyım ayyy geldim bekliyorum az sonra giricem içeri kalbim küt küt kizlar keske biriniz burda olsaydi...
canım bu başka bi güzel duygu o pıt pıt atışları duymak o heyecan başka...heyecanının tadını çıkar inşallah herşey yolundadır...allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?