a.s
güzel geçti görüşme doktordan memnun kaldım
geçen çarşambada muane oldum 3 yumurtam varmış
ilaçlar verildi tüpten önce kullanmam gereken onları kullanıyorum
bir sonraki adetimlede 2.günü tedavim başlıyacak hayırlısıyla
senin durumun ne aşamada:26:
Slm tedavin hayırlı olsun Tayfun Bey ve ekibi gercekten cok ilgili ve bilgililer faydali olacaklarina inanıyorum benimde ilk asilama denemem kozyatagi acibadem elif mesecide olmustu ama memnun kalmadim bir cok konudan dolayi....Sonra esimle tayfun beye gitmeye karar verdik 18 subatta basladik tedaviye yumurta takibi igne ve ilaclar esliginde cuma gunu yumurta toplama islemi yapildi dunde transfer !!13 mart test günüm Rabbimin en hayırlısıni vermesini diliyorum, tum bekleyenlerin yüzü gülsün umarım! !!!merhaba arkadaşlar
bende tayfun bey'e ilk randevumu aldım...Bu hafta gitmek istedim ama en erken 10 mart a gün verdiler.Pazartesi günü gidicem...
Bu arada 37 yaşındayım...28 yaşından beri hastanelerde uğraşıyorum bebek için...benimde 3 tüp bebek denemem var bahçeci ulun beydi doktorum.ilk denemede hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu...
Sonraki iki denememde tutmadı...Neden tutmadığı konusunda ulun beyden cevap alamadığım için daha doğrusu olana kadar deniceksin yapacak bişey yok dediği için doktorumu değiştirmeye karar verdim...Umarım tayfun bey doğru bir karadır ve umarım bu kezde üzülmem...
Slm tedavin hayırlı olsun Tayfun Bey ve ekibi gercekten cok ilgili ve bilgililer faydali olacaklarina inanıyorum benimde ilk asilama denemem kozyatagi acibadem elif mesecide olmustu ama memnun kalmadim bir cok konudan dolayi....Sonra esimle tayfun beye gitmeye karar verdik 18 subatta basladik tedaviye yumurta takibi igne ve ilaclar esliginde cuma gunu yumurta toplama islemi yapildi dunde transfer !!13 mart test günüm Rabbimin en hayırlısıni vermesini diliyorum, tum bekleyenlerin yüzü gülsün umarım! !!!
merhaba arkadaşlar
bende tayfun bey'e ilk randevumu aldım...Bu hafta gitmek istedim ama en erken 10 mart a gün verdiler.Pazartesi günü gidicem...
Bu arada 37 yaşındayım...28 yaşından beri hastanelerde uğraşıyorum bebek için...benimde 3 tüp bebek denemem var bahçeci ulun beydi doktorum.ilk denemede hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu...
Sonraki iki denememde tutmadı...Neden tutmadığı konusunda ulun beyden cevap alamadığım için daha doğrusu olana kadar deniceksin yapacak bişey yok dediği için doktorumu değiştirmeye karar verdim...Umarım tayfun bey doğru bir karadır ve umarım bu kezde üzülmem...
hadi hayırlısı inşallah pozitif olur
senin test tarihineden sonrada ben tedaviye başlıyorum
bende 19 şubatta gitmiştim muayene için
bende sevdim ilgilerini ypksa zaten devam etmeye karar vermezdim benim için doktorun güleryüzüde çok önemli
daha önceki doktordan sonra
merhaba tedavin hayırlı olsun bence doğru bir karar vermişin, gittiğin zaman sende anlıyacaksın görüşmeye
benimde ilk tüp denemem sayılır çünkü daha önceki tedavim erken yumurtam çatladığı için yarım kalmıştı
inşallah bu sefer böyle olumsuzluklar olmaz
Slm tedavin hayırlı olsun Tayfun Bey ve ekibi gercekten cok ilgili ve bilgililer faydali olacaklarina inanıyorum benimde ilk asilama denemem kozyatagi acibadem elif mesecide olmustu ama memnun kalmadim bir cok konudan dolayi....Sonra esimle tayfun beye gitmeye karar verdik 18 subatta basladik tedaviye yumurta takibi igne ve ilaclar esliginde cuma gunu yumurta toplama islemi yapildi dunde transfer !!13 mart test günüm Rabbimin en hayırlısıni vermesini diliyorum, tum bekleyenlerin yüzü gülsün umarım! !!!
teşekkür ederim ...hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah arkadaşım:)takipteyim...merakla bekliyorum:)
Teşekkür ederim...Eşimde çok tereddütte ama dediğiniz gibi güvenilir bir doktordur inşallah...Merak ediyorum acaba olmayacaksa hiç uğraşmayın der mi...yada yumurtan yeterli kalitede değil transferi erteleyelim der mi...
Neyse inşallah güzel sonuçlar alırız herkese öyle geliyormu bilmiyorum ama benim çocuğum olursa herkesin olur gibi geliyor...
kızlar bişi sorucam sorulmuştur belki daha önce ama tayfun beyle görüşen arkadaşlar tayfun bey neler istiyor...ilk etapta...hangi testler isteniyor...Tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor...yardımcı olursanız sevinirim:)
teşekkür ederim ...hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah arkadaşım:)takipteyim...merakla bekliyorum:)
inşallah hepimizin uğraşları pozitifle sonuçlanır
Gunler gectikce cok heyecanlaniyorum ben yaa insallah bebis yüzü goruruz artik:) bir dis gebelik ve bir kimyasaldan sonra artik saglikli bir gebelik ve akabinde bebege kavuşmayı diliyorum..persembe test günüm dualarinizi bekliyorum :) Tayfun bey ve ekibine guveniyorum once Allah sonra onlar
kızlar bişi sorucam sorulmuştur belki daha önce ama tayfun beyle görüşen arkadaşlar tayfun bey neler istiyor...ilk etapta...hangi testler isteniyor...Tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor...yardımcı olursanız sevinirim:)
Tayfun beye gitmeden once Kozyatağı acibademdeiken fsh e2 rahim filmi hsg filan bakilmisti ilk gittigimizde ise standart testler olan hepatit b c aids esimden benden de aynilari ve seker karaciger bun keratinin vb.standart testleri istedi benden sekiz esimden uc tane (saglik ocaginda yaptırarak getirin dedi hemsire hnm saolsun ac karina sabah erkenden verdik) catlatma ignesi gunu uc tüp kan aldilar ve tekrar fsh e2 progestan filan hepsine tekrar bakildi sanirim yumurta toplama oncesi incelediler son degerleri fazladan hic bisey istemiyor lar ve hemsireler herseyi cook detaylı anlatiyor ekip super:)
kızlar bugün görüştüm tayfun beyle
olumsuz bir tablo göremiyorum dedi...Siz bana bırakın napıcağımızı biliyorum dedi...<ilk etapta adetin ikinci gününü beklicez sulu rahim filmi bakıcak...Adet düzensizliğinin sebebine bakıcak daha neler varsa işte gereksiz test istemedi ...yarım rahimli olduğum için ona göre bişiy düşünecek heralde bilmiyorum artık...istesem bir sürü test isterim sizden ama gerek yok dedi...İlk görüşme iyi geçti...Devam edicez bakalım neler olucak...
Gunler gectikce cok heyecanlaniyorum ben yaa insallah bebis yüzü goruruz artik:) bir dis gebelik ve bir kimyasaldan sonra artik saglikli bir gebelik ve akabinde bebege kavuşmayı diliyorum..persembe test günüm dualarinizi bekliyorum :) Tayfun bey ve ekibine guveniyorum once Allah sonra onlar
bende bi 6 haftalık ve dış gebelik geçirdim inşallah bundan sonra sağlıklı bi gebelik yaşarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
inşallah pozitif olur ve bizede umut olursun
benimde rahim yarımmış inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur bi terslik olmaz artık
Insallah hepimiz icin dua ediyorum hemde çooook! !!!bende bi 6 haftalık ve dış gebelik geçirdim inşallah bundan sonra sağlıklı bi gebelik yaşarız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız
inşallah pozitif olur ve bizede umut olursun
arkadaşlar adetin ikinci günü gittim 14 yumurta sayıldı 22 mart cumartesi sulu ultrason bakılacak...nasıl oluyor ne işe yarar bilmem ama nisan adetinde tüp bebek yapılır dendi...
bu arada destina haber vermedin sonucun ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşım...
arkadaşlar adetin ikinci günü gittim 14 yumurta sayıldı 22 mart cumartesi sulu ultrason bakılacak...nasıl oluyor ne işe yarar bilmem ama nisan adetinde tüp bebek yapılır dendi...
bu arada destina haber vermedin sonucun ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşım...
Canim eğer 24 unde filan gelirsen sabah saat dokuzda ordayim bir de denk gelirmisiz:)arkadaşlar adetin ikinci günü gittim 14 yumurta sayıldı 22 mart cumartesi sulu ultrason bakılacak...nasıl oluyor ne işe yarar bilmem ama nisan adetinde tüp bebek yapılır dendi...
Canim eğer 24 unde filan gelirsen sabah saat dokuzda ordayim bir de denk gelirmisiz:)[/QU
:))) hamilesin...süper çok sevindim...canım ya moralim yükseldi şu an allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bana 22 sine cumartesi gününe randevu verdiler...Ama bi gün mutlaka denk geliriz seninle ...haberleşelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?