Tüp Bebek Merkezleri Tayfun Ba'n hastalar, burada deneyimlerimizi paylaalm

hadi hayırlısı inşallah pozitif olur
senin test tarihineden sonrada ben tedaviye başlıyorum
bende 19 şubatta gitmiştim muayene için
bende sevdim ilgilerini ypksa zaten devam etmeye karar vermezdim benim için doktorun güleryüzüde çok önemli
daha önceki doktordan sonra

merhaba tedavin hayırlı olsun bence doğru bir karar vermişin, gittiğin zaman sende anlıyacaksın görüşmeye
benimde ilk tüp denemem sayılır çünkü daha önceki tedavim erken yumurtam çatladığı için yarım kalmıştı
inşallah bu sefer böyle olumsuzluklar olmaz

Çok teşekkür ederim inşallah peşpeşe güzel haberlerimizi duyururuz burada , irtibata devam edelim heyecan ve merakla bekliyorum ama nötr olmaya calisiyorum 13 mart nasil gelecek bakalimm, Tayfun bey cok ilgili konusmasi ve tavriyla hastasını cook rahatlatiyor ekip süper alakali.Mehmet hocada bizzat ariyor embriyo durumu bildirmek icin pazar gunu saat 12.00 idi bence gayet önem verdiklerini her asamada hissettiriyorlar ben su ana kadarki tüm surecten memnunum insallah olur olmazsada yine bu ekip yine TAYFUN HOCAM DERIM!!!!!

Teşekkür ederim...Eşimde çok tereddütte ama dediğiniz gibi güvenilir bir doktordur inşallah...Merak ediyorum acaba olmayacaksa hiç uğraşmayın der mi...yada yumurtan yeterli kalitede değil transferi erteleyelim der mi...

Neyse inşallah güzel sonuçlar alırız herkese öyle geliyormu bilmiyorum ama benim çocuğum olursa herkesin olur gibi geliyor...

kızlar bişi sorucam sorulmuştur belki daha önce ama tayfun beyle görüşen arkadaşlar tayfun bey neler istiyor...ilk etapta...hangi testler isteniyor...Tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor...yardımcı olursanız sevinirim:)

şöyle söyliyeyim ben 39 yaşına girecem amh testim 01 biraz işin zor olacak ama tek yumurtada olsa sonuna kadar gidecez dedi
yani gereksiz yere umutlandırmıyor ama azda olsa bi ümit varsa sonuna kadar gidecez diyor

hiç bilmiyorum bi sayfa dolusu tahlil sonucunu götürdüm incelemedim
daha doğrusu kafa yorasım gelmedi hiç, doktor ne derse yapacam araştırdıkça insanın kafası karışıyor
hem sen gittiğinde sanada verecek zaten o testleri ve herkesinki farklı olabilir boşver sen onları

merhaba,

bende Tayfun Bey de tup bebek tedavisine haftaya baslayacağım allah nasip ederse. :Çıkolata kistlerım var her ıkı taraftada biri 3 diğeri 4,5 cm sağ yumurtalıkta hiö yumurta olusmuyor. Ne varsa soldan dedı tayfun bey ama en son sulu ultrasonda baktı rahım içi çok yapışık bir tedaviye baslayalım olmassa amelıyat ederız dedi. Anlıycanız durumum vahim.Bu arada 27 yaşındayım. Benım gibi sorunları olup hamıle kalan varmı? agustos ayındada 1 düşük yaptım 5 haftalık.Sonra olmadı zaten.

Tayfun Bey'e güvenin. Gereksiz tahlil vs istemez, yol gösterir, elinden geleni yapar. Onun ve ekibinin sayesinde şu an 10 aylık 2 meleğim var

Son düzenleme:
kızlar bugün görüştüm tayfun beyle

olumsuz bir tablo göremiyorum dedi...Siz bana bırakın napıcağımızı biliyorum dedi...<ilk etapta adetin ikinci gününü beklicez sulu rahim filmi bakıcak...Adet düzensizliğinin sebebine bakıcak daha neler varsa işte gereksiz test istemedi ...yarım rahimli olduğum için ona göre bişiy düşünecek heralde bilmiyorum artık...istesem bir sürü test isterim sizden ama gerek yok dedi...İlk görüşme iyi geçti...Devam edicez bakalım neler olucak...

benimde rahim yarımmış inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur bi terslik olmaz artık

arkadaşlar adetin ikinci günü gittim 14 yumurta sayıldı 22 mart cumartesi sulu ultrason bakılacak...nasıl oluyor ne işe yarar bilmem ama nisan adetinde tüp bebek yapılır dendi...

bu arada destina haber vermedin sonucun ne olursa olsun hayırlısı olsun arkadaşım...

Slm canim sulu ultrasonu hic duymadim ama tayfun bey dediyse bir bildigi vardır diye düşünüyorum icini ferah tut canim

Canim 10.ve 12. Gun degerlerim iiyi cikti cok sukur 24 martta keseyi gorucez ins heyecan ile bekliyorum:)

Canim eğer 24 unde filan gelirsen sabah saat dokuzda ordayim bir de denk gelirmisiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…