kızlar bende 1hafta önce başladım tayfun bagışa şü an igne kullanmaktayımm..şü ana kadr çok memnun kALDIM..
özel bi hastane canm masrafları şu an yeni zam geldi demişlerdi ama ben 500 bin anlaşmıştım daha önce yurofertilde uygulama yaptırdım düşükle sonuçlandı.tayfun bagışı önerdiler ve olmasada kafam rahat çok güveniyorum çünküü...allh kolaylık versin sizede yarın gidicem opu günü vercek sanırım..görüşürüz canımmerhaba,bende adet olayım,gideceğim,ya ALLAH ondan sonra başlayacağım,,,siz neden başladınız,rahatsızlığınız neydi?neler yapacak?tayfun bey nasıl?hastane nasıl?hastane masrafalrı nasıl?biliyorum,çok soru sordum,sizde yeni başlamışsınız? ama işte çare,,,,
özel bi hastane canm masrafları şu an yeni zam geldi demişlerdi ama ben 500 bin anlaşmıştım daha önce yurofertilde uygulama yaptırdım düşükle sonuçlandı.tayfun bagışı önerdiler ve olmasada kafam rahat çok güveniyorum çünküü...allh kolaylık versin sizede yarın gidicem opu günü vercek sanırım..görüşürüz canım
evet canm 5 milyar...yaşım 35..artı ilçlar 6500 oldu şü an yaptırma sebebim eşimde siperm yavaşlıgı dolayısıyla..tedaviye başladık canm10 gün oldu başlayalı iğneye hala opu olamadım yani cumaya işllh dedi bugun...merhaba,5 milyarımı anlaştınız,öyle konuşma ile anlaşılıyormu?sizin yaptırma sebebiniz nedir?İNŞALLAH yarın opu iyi geçer,yaşınız kaç? kucağınıza bebecikler gelir,,,,,,,
evet canm 5 milyar...yaşım 35..artı ilçlar 6500 oldu şü an yaptırma sebebim eşimde siperm yavaşlıgı dolayısıyla..tedaviye başladık canm10 gün oldu başlayalı iğneye hala opu olamadım yani cumaya işllh dedi bugun...
senin yaş kaç canm..ne sebeble tedavin başladınmı tedaviye?????????
merhaba,ben 39 yaşındayım,bende ooo neler yok,,erken menopoz,tüpler tıkalı,eşimde varikosel,bunlar iştee,,,sizde problem yok galiba,sizin şanslısınız,,,,
tayfun bey bizzat ilgileniyormu,,,,,,,
bence fazlasıyla ilgileniyor bi çok doktor gördüm bu farklı..o zamn bi önce sizi düzene alır sonrasında deneme yapar sanırım..allah yardımcınız olsun nerde oturuyorsunuz...ama tavsiye edrm..canm ayrıca hastane çok diğerlerine nazaran farklı kısacası ilgili davranılıyor bence
yani ilgili diyorsunuz,, siz hemen ilk görüştemi tüp bebeğe karar kıldınız?yoksa tayfun bey eşinizi düzene soktuktan sonramı tüp bebek işlemine başladınız.ben mersinde oturuyorum.siz nerde oturuyorsunuz?? genel tüp bebek işlemi 15 gün denildi,sizindemi öyle sürecek,,,yada sizin aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız sevinirim,,,,bende istanbulda oturuyorum ben adnalıyım ama..evet 15 gün sürüyor evet biz kararlıydık tüp bebekte ben daha önce düşük yaptım yine tüp bebekti bu işallah olur nasipse eşimin demiştim sadece hareketsizlik proplemi var...siz bugune kadar ne yaptınız hiç tedavi olarak:??tayfun beyi adanadan tanıyorum ve bi çok hastası adanalı kısacası güveniyorum..canm
yani ilgili diyorsunuz,, siz hemen ilk görüştemi tüp bebeğe karar kıldınız?yoksa tayfun bey eşinizi düzene soktuktan sonramı tüp bebek işlemine başladınız.ben mersinde oturuyorum.siz nerde oturuyorsunuz?? genel tüp bebek işlemi 15 gün denildi,sizindemi öyle sürecek,,,yada sizin aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız sevinirim,,,,bende istanbulda oturuyorum ben adnalıyım ama..evet 15 gün sürüyor evet biz kararlıydık tüp bebekte ben daha önce düşük yaptım yine tüp bebekti bu işallah olur nasipse eşimin demiştim sadece hareketsizlik proplemi var...siz bugune kadar ne yaptınız hiç tedavi olarak:??tayfun beyi adanadan tanıyorum ve bi çok hastası adanalı kısacası güveniyorum..canm
kimse yokmu tayfun bagışa gidennnnnnn..
biz tedavi inşallah bundan sonra başlayacağız,artık ne yapılması gerekiyorsa yapıcağız,,
kimse gitmiyor galiba tayfun bey e kimsede cevap yok,,,,
kimse yokmu tayfun bagışa gidennnnnnn..
ben gidecem haftaya perşembeye ilk kez:18:
bakalım anlatıldığı gibi bi doktormu
Merhaba tedavin hayirli olsun arkadasim operasyonun nasil gecti kac tane embryo konuldu hikayeni yazabilir misin rica etsembende sabah op olcam işllh nasip olursa..stresliyim biraz
bende sabah op olcam işllh nasip olursa..stresliyim biraz
ben gidecem haftaya perşembeye ilk kez:18:
bakalım anlatıldığı gibi bi doktormu
Slm arkadaşlar görüşme ve süreciniz nasil gidiyor kimse bisey yazmiyor
Slm arkadaşlar görüşme ve süreciniz nasil gidiyor kimse bisey yazmiyor
a.s
güzel geçti görüşme doktordan memnun kaldım
geçen çarşambada muane oldum 3 yumurtam varmış
ilaçlar verildi tüpten önce kullanmam gereken onları kullanıyorum
bir sonraki adetimlede 2.günü tedavim başlıyacak hayırlısıyla
senin durumun ne aşamada:26:
a.s
Slm reglimin ikinci gunu gorustuk tayfun beyle ve cok memnun kaldik hemen baslamaya karar verdik ignelerimi olmaya baslastm iki gunde bir duzenli kontrole gittim hemsire hnmlar cok detayli ve guzel anlattilar ilac igne kullanimini ilk hafta uc gunde kontroldu sonra istenilen boyuta ulaştığını ve 28 subat tarihinde yumurta toplama islemi yapilacagini iletti tayfun bey.aneztezi ile yumurta toplama yapildi kendime geldigimde agrim coktu agri kesici igne serum verildi jel ve antibiyotik verildi 9 tane yumurtam alinmis 8 tanesi olgunmus bugun hemsire hnm aradi 5 tanesi dollenmis cok iyi oldugunu soyledi yarin arayarak ucuncu gun yada besinci gun transferini bildircekler heyecan var ama dakin olmaya calisiyorum
a.s
Slm tedavin hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar
bende tayfun bey'e ilk randevumu aldım...Bu hafta gitmek istedim ama en erken 10 mart a gün verdiler.Pazartesi günü gidicem...
Bu arada 37 yaşındayım...28 yaşından beri hastanelerde uğraşıyorum bebek için...benimde 3 tüp bebek denemem var bahçeci ulun beydi doktorum.ilk denemede hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu...
Sonraki iki denememde tutmadı...Neden tutmadığı konusunda ulun beyden cevap alamadığım için daha doğrusu olana kadar deniceksin yapacak bişey yok dediği için doktorumu değiştirmeye karar verdim...Umarım tayfun bey doğru bir karadır ve umarım bu kezde üzülmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?