Tüp Bebek Merkezleri Tayfun Ba'n hastalar, burada deneyimlerimizi paylaalm

kızlar bende 1hafta önce başladım tayfun bagışa şü an igne kullanmaktayımm..şü ana kadr çok memnun kALDIM..

merhaba,bende adet olayım,gideceğim,ya ALLAH ondan sonra başlayacağım,,,siz neden başladınız,rahatsızlığınız neydi?neler yapacak?tayfun bey nasıl?hastane nasıl?hastane masrafalrı nasıl?biliyorum,çok soru sordum,sizde yeni başlamışsınız? ama işte çare,,,,

özel bi hastane canm masrafları şu an yeni zam geldi demişlerdi ama ben 500 bin anlaşmıştım daha önce yurofertilde uygulama yaptırdım düşükle sonuçlandı.tayfun bagışı önerdiler ve olmasada kafam rahat çok güveniyorum çünküü...allh kolaylık versin sizede yarın gidicem opu günü vercek sanırım..görüşürüz canım

merhaba,5 milyarımı anlaştınız,öyle konuşma ile anlaşılıyormu?sizin yaptırma sebebiniz nedir?İNŞALLAH yarın opu iyi geçer,yaşınız kaç? kucağınıza bebecikler gelir,,,,,,,

merhaba,5 milyarımı anlaştınız,öyle konuşma ile anlaşılıyormu?sizin yaptırma sebebiniz nedir?İNŞALLAH yarın opu iyi geçer,yaşınız kaç? kucağınıza bebecikler gelir,,,,,,,
evet canm 5 milyar...yaşım 35..artı ilçlar 6500 oldu şü an yaptırma sebebim eşimde siperm yavaşlıgı dolayısıyla..tedaviye başladık canm10 gün oldu başlayalı iğneye hala opu olamadım yani cumaya işllh dedi bugun...

senin yaş kaç canm..ne sebeble tedavin başladınmı tedaviye?????????

senin yaş kaç canm..ne sebeble tedavin başladınmı tedaviye?????????

merhaba,ben 39 yaşındayım,bende ooo neler yok,,erken menopoz,tüpler tıkalı,eşimde varikosel,bunlar iştee,,,sizde problem yok galiba,sizin şanslısınız,,,,
tayfun bey bizzat ilgileniyormu,,,,,,,

merhaba,ben 39 yaşındayım,bende ooo neler yok,,erken menopoz,tüpler tıkalı,eşimde varikosel,bunlar iştee,,,sizde problem yok galiba,sizin şanslısınız,,,,
tayfun bey bizzat ilgileniyormu,,,,,,,

bence fazlasıyla ilgileniyor bi çok doktor gördüm bu farklı..o zamn bi önce sizi düzene alır sonrasında deneme yapar sanırım..allah yardımcınız olsun nerde oturuyorsunuz...ama tavsiye edrm..canm ayrıca hastane çok diğerlerine nazaran farklı kısacası ilgili davranılıyor bence

yani ilgili diyorsunuz,, siz hemen ilk görüştemi tüp bebeğe karar kıldınız?yoksa tayfun bey eşinizi düzene soktuktan sonramı tüp bebek işlemine başladınız.ben mersinde oturuyorum.siz nerde oturuyorsunuz?? genel tüp bebek işlemi 15 gün denildi,sizindemi öyle sürecek,,,yada sizin aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız sevinirim,,,,

Slm arkadaslar bende kozyatagi acibademdeydim 10 ay suren takip inceleme test ve tetkiklerden sonra esim ve benim istegimle asilama yaptirdik ama olmadi ve kadikoy acibadem tayfun bey ile devam etmeye karar verdik yorumlar cok guzel umarim bize de yarari olur ....Daha once dış gebelik yasadim 2012 kasim ayinda sonrasinda biraz dinlendim catlatma ignesiyle denedim olmadi klomen istedim dr a kalsa vermiyordu neyse asilamaya gectik gebelik olustu ama biyokimyasal.. artik zaman kaybetmek istemiyorum yarin arayip randevu alicam tayfun bey ile umarım basaracagizzzz... su an takipte olan var mi bilgi verirseniz cok sevinirimmm...herkesin gonlune gore olsunn...

merhaba arkadaşlar

bende tayfun bey'e ilk randevumu aldım...Bu hafta gitmek istedim ama en erken 10 mart a gün verdiler.Pazartesi günü gidicem...

Bu arada 37 yaşındayım...28 yaşından beri hastanelerde uğraşıyorum bebek için...benimde 3 tüp bebek denemem var bahçeci ulun beydi doktorum.ilk denemede hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu...
Sonraki iki denememde tutmadı...Neden tutmadığı konusunda ulun beyden cevap alamadığım için daha doğrusu olana kadar deniceksin yapacak bişey yok dediği için doktorumu değiştirmeye karar verdim...Umarım tayfun bey doğru bir karadır ve umarım bu kezde üzülmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…