• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin... Gitmek İstemiyorum

En çok üzüldüğüm kızımın hiç haketmediği halde bunları yaşaması. Maşallah çok akıllı bir kız .herşeyin farkında ama... Baba nolur evimize gel , işe gitme diyo. Baba sana sürpriz getirecek , para kazanıyor diyorum. Sürpriz istemem, babamı istiyorum diyor. Güvensem giderdim. Ama güven yok. Ailemle aynı bina da bile ağza alınmayacak küfürler ediyor. Duvara doğru itiyor beni . moraran yerlerini görünce de çok uğraşıp morartmışsın diyor. Nasıl gidim bunun peşinden Allah aşkına...
Benim öyle fiziksel manada bır sıkıntım olmadı ama psikolojik şiddet görüyorum. İki türlüsü de birbirinden beter.
En ufak bır pişmanlık alameti görsen, gerçekten çabalayan birini görsen yumuşayacaksın da işte yok.

Benımkı sabah geldi asla ayrılmayacagım senden asla bosanmayacagız senı sevıyorum cok pişmanım özür dilerim Vs dese de içimden gelmiyor affetmek. daha emin olamadım yüzümü yumuşak görümce tekrar aynı saçmalıkları yaşatıp yaşatmayacağından...

Of bilmiyorum ne olacak böyle.

Merhaba kızlar.

İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.

10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.

Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.

Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.

Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?

Durum güncellemesi : Az önce beyefendi geldi. Ayrı odalarda takılıyorduk yaklasık bir aydır. Geldi ve sıralamaya başladı. Yüz bulamadı. Yarın davanı açıyorsun, açmıyorsan ben açacağım dedım. Ciddiye almadı devam etti şebekliğe. Tekrar ettim. Sen ciddi misin dedi? Birde soruyor musun dedım, zaten bu zamana kadar ciddiye almadığın için 5. kere bana boşanma lafını ediyorsun dedım.

Ben boşanmıyorum dedı. Bende gayet sakin bir şekilde . ''tayin istiyorum kabul etmezsen boşanalım, memlekete gideceğiz bayramda 20 gün kalacağız gelmezsem bosanalım, baska yere taşınacsgız, metrobüse bınmeyecegım, gidip ev tutacağım,kabul etmiyorsan boşanalım. bu ne ya dedım. Takın ailece boynuma yuları nereye isterseniz çekin .bende aman beni boşama diye kuyruğumu kıstırıp susayım kabul edeyım her seyı. oyle bır hayat yok kusura bakmayacaksın dedım.

Tabı sarılmaya calıstı . ittim. zorla sarılmaya çalıştı. gücüm yetmeyince ağlamaya başladım. o zaman bıraktı anladı artık durumu. Kurtulunca kendisinden, aldım alyansımı yüzüne fırlattım. '' bunu da yularını takıp keyfinize gore cekecegınız, kullanacağınız bırının parmağına takarsın dedım cektım gittim odadan .

Allah'tan kızım uyuyordu o esnada. o uyanık olsaydı, onu girseydim, güç bulamazdım kendimde.

Sonra çıktı gitti evden...Son durum bu kızlar
iyi yapmisin babaniz kanser ya hic mi vijdani yok insallah babaniz iyilesir allah sifa verir ama esiniz sunu dusunmuyor mu yarin birgun bu adama birsey olur esim omur boyu beni suclar diye dusunmuyor. daha onceki konunuzu okumustim orada size hak vermistim

iyi yapmisin babaniz kanser ya hic mi vijdani yok insallah babaniz iyilesir allah sifa verir ama esiniz sunu dusunmuyor mu yarin birgun bu adama birsey olur esim omur boyu beni suclar diye dusunmuyor. daha onceki konunuzu okumustim orada da size hak vermiştim
this HTML class. Value is http://www.kadinlark
Allah razı olsun sağolun.
Ben bunu da dedım eşime. dedım ki babam ölürse ben senın keyfin için sırf zora gelemiyorsun rahatını dusunuyorsun dıye, onu torunundan ayırdığın ıcın senı affeder mıyım sanıyorsun?

Bana verdigi cevap işte pişmanlık duyma dıye bosanalım dıyorum seçim senin benı asla suçlayamazsın oldu.

Mantığa bakar mısınız?

Ayrıca madem bu kadar rest çektiniz, çalışmak için de rest çekin derim...
Ben tek çocuğum, akrabalar falan olsa da uzaklaşmak istemiyorum açıkçası fazla.

Ayrıca madem bu kadar rest çektiniz, çalışmak için de rest çekin derim...
Ben tek çocuğum, akrabalar falan olsa da uzaklaşmak istemiyorum açıkçası fazla.

Bende bunu dusundum ama olay farklı yere gider dıye cekınıyorum. senın derdın bu mesele mı calismak mı ya getirir işi

Bende bunu dusundum ama olay farklı yere gider dıye cekınıyorum. senın derdın bu mesele mı calismak mı ya getirir işi

Hmm şuan zaten boşanacağınızı düşünüyor dimi, zaten boşanmayı göze almışsınız aslında, olmadı eğer barışır düzelir gibi olursa da dile getirebilirsiniz, şartmış gibi biraz.. Fırsatları gözlemleyin en erken olabilecek şekilde.

Allah razı olsun sağolun.
Ben bunu da dedım eşime. dedım ki babam ölürse ben senın keyfin için sırf zora gelemiyorsun rahatını dusunuyorsun dıye, onu torunundan ayırdığın ıcın senı affeder mıyım sanıyorsun?

Bana verdigi cevap işte pişmanlık duyma dıye bosanalım dıyorum seçim senin benı asla suçlayamazsın oldu.

Mantığa bakar mısınız?
hala daha evliliğinizi bu sebepten yıkmaya kadar getirmenizi anlayamıyorum.
bu kadar kolay mı.
babanız nasıl . tedavisi bitti mi . operasyon geçirecek mi.

yani baban hasta olmamış olsa hoş karşılayabilirdim bu durumu.. memur için İstanbul zor şehir birçok şeye yetişemeyebilir hak veririm. ayrıca senin ailen artık kocan ve çocuğun onlar nereye sen oraya ama Balıkesir de kolay değil büyük şehir sonuçta ucuz değildir kolay değildir.. ve hepsini geçtim de baban kanser hastasıymış Allah yardımcınız olsun zor bir hastalık bu dönemlerinde yanında olmak isteyebilirsin. eşinle konuşmalısın babam bu zor süreci atlattıktan sonra nereye istersen gelirim seninle ama şimdi değil demelisin.

yani baban hasta olmamış olsa hoş karşılayabilirdim bu durumu.. memur için İstanbul zor şehir birçok şeye yetişemeyebilir hak veririm. ayrıca senin ailen artık kocan ve çocuğun onlar nereye sen oraya ama Balıkesir de kolay değil büyük şehir sonuçta ucuz değildir kolay değildir.. ve hepsini geçtim de baban kanser hastasıymış Allah yardımcınız olsun zor bir hastalık bu dönemlerinde yanında olmak isteyebilirsin. eşinle konuşmalısın babam bu zor süreci atlattıktan sonra nereye istersen gelirim seninle ama şimdi değil demelisin.
Çok konustum ınanın. duz memur degıl 4bin lira maası var. gecınıyoruz dıyor ama derdı daha rahat daha lüks yasamakmıs gonlunce harcamakmıs rahat ınsanmıs

Çok konustum ınanın. duz memur degıl 4bin lira maası var. gecınıyoruz dıyor ama derdı daha rahat daha lüks yasamakmıs gonlunce harcamakmıs rahat ınsanmıs
böyle bi durumda babanı bırakıp gitmek ne senin içine siner ne de baban mutlu olur bu durumdan ne diyim ki başına gelirse o zaman anlar seni..

Gercekten cok kalbi duygularla yaziyorum her zaman kadinlarin yanindayimdir ama bu sebepten bosanilmaz
Esiniz hakli bile sayilir
Daha kucuk bir sehirde daha rahat yasarsiniz
Cocugunuz babasiyla daha yuksek standartlarda mutlu olur
Siz artik evlisiniz aileniz icin diretmeniz mantikli degil
Babanizin tedavisi suresince gider gelirsiniz Allah sifa versin sonucta herkesin evi ayri olmali
Ailenizin bosanmaniza sebep olmasi cok cok yanlis

Back
X