Daha once de ben tayin istedim Deyıp benı denemıstı bır kac hafta. Bayağı kotu olunca aramız ıstememıstım ama ısteyecegım demıstı. Ikıncı kere aynı denemeyi yapacağını sanmıyorum.
Tesekkur ederım ama kızım olmasa daha kolay olurdu her sey.
Amın Allah razı olsun. Tek basına bakıldığında evet tayın ıcın bosanılmaz normalde. Ama hasta babam olunca işin içinde...... Esım bosanalım dedıgıne gore bosanabılırmıs ınsanlar tayın ıcın demek kı. Onun ıcın oyle...
Kızım var mınıcık. Gulunce gözlerinın ıcı guluyor. Onun gözlerindeki ışığı sondurmek ıstemıyorum ;( kıyamıyorum yavruma. Oyle guzel kı ;(
Her ıstedıgımde gitmeme arıza cıkarır gıbıme gelıyor. Ya da benım memlekete de gıdılecek dıye sart kosabılır bılmıyorum. Tek gondermez. Bende her onun uygun olacagı zamanı ayarlayamsm bekleyemem. Devlette calısıyor sonucta. Izınler bellı.
İşte ben bunu dıyorum. Vicdanı azabı yasamayacak mıyız dıyorum. Benım vicdanım rahat dıyor. Ben basına kakmayacak mıyım dıyorum. Iste bunu yapma dıye bosanıyoruz zaten dıyor. Delirmemek elde degıl.
Kendı aılesıne olsa asla dınlemezmıs gecınemıyorsa gıdermıs babası felç de olsa. Yersen tabı
Ya ne bunalacak. Cebine kira verdikten sonra net 2400 lira kalıyor. Her ıstedıgını alıyor yapıyor. Derdı daha fazlasında daha luksunde daha markasında.
Her turlu uzulecek olmaları benı kahrediyor. Neden yasasınlar kı ıkı turlu fe sıkıntı. Neden uzulsunler. Beyefendi daha lüks yasamak ıstedıgı ıcın mı? Bunu yaşatmaya ne hakkı var
Maalesef bu durumda... Umrunda degıl kı. Ayırmak ıstemıyorsan babandan babanlarla kal pazartesi anlaşmalı bosanalım dıyor. Delı...
Kardeslerim var okuyan. Babam hasta. Tedavisi burda bı hastanede. Oraya nasıl taşırım onları. Hepsının duzenını paşa hazretlerinin daha rahat yasaması ugruna nasıl bozulsun. ;(