• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin... Gitmek İstemiyorum

Bu kendi ailesi sorunlu olup, esinin ailesiyle guzel iliskisini kiskanan bircok esin one surdugu bir bahane.

Boyle 50 konu bulabilirim 1 saatte. Kendi ailesi para yiyici, destek degil ve diger ailenin daha iyi olmasini hazmedemiyor.

Ben de butun konularini okudum konu sahibinin. Esi fazla gorusuyoruz falan dememis, zaten oyle bir sey yokmus. Ayni sitede olmalarina ragmen kadin surekli gitmiyormus bile.

Kotu ailelerin bedelini iyi aileler odeyemez. Hele hasta bir baba sozkonusuysa asla odeyemez.
Sonuçta kendi memleketine tayin istememis ki eger kendi memleketine isteseydi yazdıklarıniza katılabilirdim ama biz nasil kv ye yakin oturmaktan sikayet ediyorsak erkekler de pek ala istemeyebilir.Surekli gidip gitmemesi de sorun degildir belki konu sahibi surekli aile mevzulariyla adami bunaltmistir bilemiyoruz ki anlatmadigi seyleri.

Zaten inatlaşmaya gitmis olay artik haklarinda hayirlisi olsun.

Sonuçta kendi memleketine tayin istememis ki eger kendi memleketine isteseydi yazdıklarıniza katılabilirdim ama biz nasil kv ye yakin oturmaktan sikayet ediyorsak erkekler de pek ala istemeyebilir.Surekli gidip gitmemesi de sorun degildir belki konu sahibi surekli aile mevzulariyla adami bunaltmistir bilemiyoruz ki anlatmadigi seyleri.

Evet. O yuzden neden anlattigi seyler yerine hayali/tahmini anlatmadigi seyler gercekmis gibi yorum yazalim?

Kadinin babasi kac senedir kansermis. Elbette kadinin onceligi bu olacak. Bu mevzuyla bunalma luksu yok yani.

Surekli beraber degillermis, hatta konu sahibi tek basina bile gitmiyormus sik sik. Yani adamin bu terbiyesizce umursamiyorum babanin hastaligini demesini ve bosanma restini nasil normal buldugunuzu ben anlayamadim.

Ayni sitede yasandiginda erkek anneleri evden cikmiyor/ kadindan surekli o eve hizmet bekleniyor.

Bu konuda bunlarin olmadigi belirtilmis. Bu durumda kanser babayla ayni sitede yasamaktan yakindigini sandiginiz adam buyuk ihtimalle bosanmayi goze almis. Rahatca tek basina yasamak istiyor. Ailesine daha fazla para yardimi yapacak boylece. Zaten konu sahibi de boyle dusunuyor.

bütün yorumları okumadım ama
kabul edelim ki biz kadınlarda bazen bencil olabiliyoruz
Eşimizin ailesinin yanında otursak inanın arkadaşın eşi kadar bile sabredemeyiz
Büyük şehirde yaşamak gerçekten çok zor
Hem yorucu hemde fazlaca zaman kaybı
Eşiniz ailesinin bulunduğu şehre gitse sizin gibi düşünürdüm ama malesef size katılmıyorum
Allah babanıza şifa versin fakat sizin yuvanız dağıldığında taşınmanızdan daha kötü bir etki yaratacaktır
Bide nasıl SİZ KENDİ BABANIZI BIRAKMAZKEN EVLADINIZ DAHA KÜÇÜK KARŞI ÇIKAMIYOR DİYE ONUN BABASINDAN NASIL VAZGEÇİRİRSİNİZ?
Üzüldüm hemde çok bu konuya

Bence eşiniz bencilin önde gideni.
Ne demek baban hastaysa bana ne,ben kendimi sıkamam ya.
Babamın en ufak rahatsızlığında izin alıp geliyorum.
Son bir ayda iki kez yanına geldim haftasonu aramızda 14 saat fark var.Biletimi eşim alır da yollar aklım kalmasın diye.
Annemi kanserden kaybeden biri olarak o hastalığı fiziksel ve psikolojik olarak kaldırmanın ne zor olduğunu çok çok iyi bilirim.
Ben olsam bir yere gitmem babamı,annemi o halde bırakıp.
Kurulu düzeni araba alcam diye değiştiren,bu ciddi hastalığı hafife alan ve hislerimi anlamayan adama yol veririm gider,net.

bütün yorumları okumadım ama
kabul edelim ki biz kadınlarda bazen bencil olabiliyoruz
Eşimizin ailesinin yanında otursak inanın arkadaşın eşi kadar bile sabredemeyiz
Büyük şehirde yaşamak gerçekten çok zor
Hem yorucu hemde fazlaca zaman kaybı
Eşiniz ailesinin bulunduğu şehre gitse sizin gibi düşünürdüm ama malesef size katılmıyorum
Allah babanıza şifa versin fakat sizin yuvanız dağıldığında taşınmanızdan daha kötü bir etki yaratacaktır
Bide nasıl SİZ KENDİ BABANIZI BIRAKMAZKEN EVLADINIZ DAHA KÜÇÜK KARŞI ÇIKAMIYOR DİYE ONUN BABASINDAN NASIL VAZGEÇİRİRSİNİZ?
Üzüldüm hemde çok bu konuya

Gerekirse bosanirim ama giderim diyen adam. Yani cocuktan ayrilmayi goze alan o.

Tayin zorunlu degil ki keyfi. Sanki kadin zorunlu bir durumu istemiyor.

Ve bence siz de erkek ailesiyle yakin oturmakla sonuclarinin ayni olmadigini biliyorsunuz. Muhtemelen kayinvalide damadindan halilarini yikamasini, misafirlerini agirlamasini, surekli basbasa oturmayi falan istemiyordur, degil mi?

Bence eşiniz bencilin önde gideni.
Ne demek baban hastaysa bana ne,ben kendimi sıkamam ya.
Babamın en ufak rahatsızlığında izin alıp geliyorum.
Son bir ayda iki kez yanına geldim haftasonu aramızda 14 saat fark var.Biletimi eşim alır da yollar aklım kalmasın diye.
Annemi kanserden kaybeden biri olarak o hastalığı fiziksel ve psikolojik olarak kaldırmanın ne zor olduğunu çok çok iyi bilirim.
Ben olsam bir yere gitmem babamı,annemi o halde bırakıp.
Kurulu düzeni araba alcam diye değiştiren,bu ciddi hastalığı hafife alan ve hislerimi anlamayan adama yol veririm gider,net.
Size birşey sormak istiyorum tüm samimiyetimle
Peki babası kızının yuvasının yıkılmasına üzülmeyecek mi?
Evet bize göre eşi bencilce davranmış
En azından daha yakın bir yerler olabilirdi

Gerekirse bosanirim ama giderim diyen adam. Yani cocuktan ayrilmayi goze alan o.

Tayin zorunlu degil ki keyfi. Sanki kadin zorunlu bir durumu istemiyor.

Ve bence siz de erkek ailesiyle yakin oturmakla sonuclarinin ayni olmadigini biliyorsunuz. Muhtemelen kayinvalide damadindan halilarini yikamasini, misafirlerini agirlamasini, surekli basbasa oturmayi falan istemiyordur, degil mi?
ben eşini haklı bulmuyorum fakat karşı tarafıda dinlemek gerek
Tüm kk kadınları olarak birisi kv yanına taşınıyorum diye bir konu açsa çoğumuz
Asla gitme, boşan deriz
Evet kv için gelin resmen düşman
Ama sadece kalp kırılan şeyler işlere koşturulmaktan değilde
Tek bir cümle, tek bir tavır yada halde insanı uzaklaştırır
Bunlar benim öne sürdüğüm ihtimaller
Bilmiyoruz yani

Yuvanın yıkılması için sebep göremiyorum.
Konu sahibinin eşi makul,uyumlu bir eş değil anladığım kadarıyla.
Orada bir süredir devam eden düzeni,para biriktiremiyorum,yol uzun veya araba istiyorum diye değiştirmek isteyen bir adam,eşinin şu zor durumdaki haline kıymet vermeyen bir adam sözkonusu...
Hastalık yani bu.
Ben bu hastalıktan çok sıkıntı çektim, neler neler yaşadım,annemi kaybedeli 3 yıl olacak hala üstümden atamıyorum o psikolojiyi,o yüzden çok sinir oldum konu sahibinin eşine.
Eşler böyle günlerde destek için de varlar,bu zamanlarda da önemsemeyeceklerse ne anlamı var o zaman evliliğin?

Peki size aralarinda bir sorun olmadigi halde, esiniz babanin kanser olmasi umurumda degil dese?

Yani soyle bir laf tek basina bosanma sebebi zaten.

Yuvanın yıkılması için sebep göremiyorum.
Konu sahibinin eşi makul,uyumlu bir eş değil anladığım kadarıyla.
Orada bir süredir devam eden düzeni,para biriktiremiyorum,yol uzun veya araba istiyorum diye değiştirmek isteyen bir adam,eşinin şu zor durumdaki haline kıymet vermeyen bir adam sözkonusu...
Hastalık yani bu.
Ben bu hastalıktan çok sıkıntı çektim, neler neler yaşadım,annemi kaybedeli 3 yıl olacak hala üstümden atamıyorum o psikolojiyi,o yüzden çok sinir oldum konu sahibinin eşine.
Eşler böyle günlerde destek için de varlar,bu zamanlarda da önemsemeyeceklerse ne anlamı var o zaman evliliğin?
Allah rahmet eylesin
Rabbim mekanını cennet eylesin annenizin
Gerçekten zordur babaannemden biliyorum
Ama dediği gibi ben eşini haklı görmüyorum
Ama yuvanın yıkılmasının babayı daha çok sarsacağını düşünüyorum

Peki size aralarinda bir sorun olmadigi halde, esiniz babanin kanser olmasi umurumda degil dese?

Alıntıladığınız yorumda
Sadece bayanın babasını düşündüm ben
Tabikide çok ağır sözler bunlar fakat
Babası kendisi için kızının boşandığını bilse bana daha fazla üzülür gibi geldi
Ben bunu belirtiyorum
Bide ben kimseye boşan demedim bu sitede konu sahibinede diyemem

ben eşinin haklı olduğunu düşünüyorum, eski konunda da haklı olduğunu düşünmüştüm.
emrivaki yapmamış aylardır istiyordu zaten
baban torunu için de başka şehre taşınabilir sırf dede hasta diye bu şehirde kalmak anlamsız bence hemde daha iyi yaşam şartı varken.
umarım bir orta yol bulursunuz

Merhaba kızlar.

İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.

10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.

Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.

Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.

Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
kızım saçmalama sakın tayin için adam mı boşanır.valla ben senın durumunda olsam eşim nereye ben oraya adam neyden bunaldı peki bide ona bağlı durum sen cok anneciysen yada bırbırınıze gitgel fazlaysa adam sıkılmıştır.ama senın bır yuvan var en önemlisi yavrun. yavrun dedesıni az görerek buyuyebilir.ama babasını az görmesi ilerde ilişkilerinde mesafe olmasına sorun acabılır.sen hafta sonları annene gidersin.yuvanı dağıtma kocanın yanında ol .hem balıkesır de cok guzel bı yer istanbul gıbı bır yerden gıdınce huzur bulursunuz bence mis gibi havası vsr.

Nerden biliyorsunuz sorun olmadigini?Ben onceki yorumlarimda da yazdım esinin sikayetlerini.Sizce durduk yere hangi akli basinda insan esinin babasinin kanser olmasini umursamazmis gibi cumle soyler.Hanimefendi adami o hale getirmis ki adam artik umrumda değil gidecem diyor.Eski konularini okuduysaniz konu sahibin ne kadar aile düşkünü ve esine direten bir yapisi oldugunu anlarsiniz.Kocasi bosanmayi blöf yapmistir muhtemelen ama asil konu sahibi cocugunu babasız buyutme planlari yapıyor.Ayni sitede oturmayi dahi eminim konu sahibi istemistir.Tabi burda sadece tek yonlu anlatıyor.

Kızımın gözlerindeki ışık, ellerindeki nur diyerek dramatize etmeyin olayı.
Bu adamdan kpca olmaz
Marka için kızınızı gözden çıkarıtor
Boşyın gitsin

Bencilce düşünen biri eşini hakli bulabilir evet ama vicdaniyla düşünen birine gore haksiz esin,ne olursa olsun eğer eşim benden hasta babasi için gazi fedakarlıklar beklese ben kabul ederdim,eşinden çok kendim için aslinda vicadanen rahat olabilmek için...sana bozan yada boşanma diyemem iki ucu ....değnek çünkü...gitmesen baban duysa bosanicagini zaten kahrolur adamcagiz,boşanma git desem torununa çok duskunmus ama ben senin yerinde olsam sanirim babam üzülmesin diye giderdim ama bunu eşime özellikle bastira bastira belirtirdim,sen istediğin için değil babam üzülmesin diye geliyorum derdim ve asla esimle eskisi gibi olmazdim.gidersen eğer iki haftada bilemedin bir ayda bir mutlaka ailemin yanina giderdim,her gittiğimde de bir kaç gün kalirdim...

Eşiniz 3 saatte ise ancak gidiyormuş, diğer konunuzda okudum, ama siz bu durumu görmezden gelerek, daha iyi yaşamak için, araba için diye yansitiyorsunuz... Kolay mı sanıyorsunuz hergun hergun, iyi dayanmış yine, biraz da eşinizi dusunseniz, baştan ise yakın bir ev tutsaydiniz, blki taşınmak zorunda kalmazdiniz...
Allah babanıza şifa versin, ama şu durumda sizi haksız buldum, birçok konuda aileniz için eşinizi ikinci plana attiysaniz tak etmistir canına adamin...
Aynı olay ters olarak benim başıma geldi, eşim ailesiyle ayni sitede otururken, benim tayinim oldu ve biz taşındık, eşim taşinmayip beni yollarda surukleseydi cok bozulurdum...
Çalışan için yol sıkıntı hanımefendi, sadece bir ay çalışın anlarsınız

Allah eşinde vicdanlı merhametlisini nasip etsin herkese babam kanser olsa eşimde başka şehire gitmek istese bi süre ayrı yaşamayı tercih ederdim babamın yanında kalıp onun kızına ihtiyacı var eşim bensiz olabilir ama biraz eşin kaçmak istiyor sanki

Eşiniz 3 saatte ise ancak gidiyormuş, diğer konunuzda okudum, ama siz bu durumu görmezden gelerek, daha iyi yaşamak için, araba için diye yansitiyorsunuz... Kolay mı sanıyorsunuz hergun hergun, iyi dayanmış yine, biraz da eşinizi dusunseniz, baştan ise yakın bir ev tutsaydiniz, blki taşınmak zorunda kalmazdiniz...
Allah babanıza şifa versin, ama şu durumda sizi haksız buldum, birçok konuda aileniz için eşinizi ikinci plana attiysaniz tak etmistir canına adamin...
Aynı olay ters olarak benim başıma geldi, eşim ailesiyle ayni sitede otururken, benim tayinim oldu ve biz taşındık, eşim taşinmayip beni yollarda surukleseydi cok bozulurdum...
Çalışan için yol sıkıntı hanımefendi, sadece bir ay çalışın anlarsınız

Yahu nasil okuyorsunuz su konulari?

Gidis gelis 3 saat yaziyor iste. Istanbulda ise gidis donus ortalama kac saatte gidildigini saniyorsunuz acaba?

Ankara icin bile gidis donus 2 saat ortalama.

Nerden biliyorsunuz sorun olmadigini?Ben onceki yorumlarimda da yazdım esinin sikayetlerini.Sizce durduk yere hangi akli basinda insan esinin babasinin kanser olmasini umursamazmis gibi cumle soyler.Hanimefendi adami o hale getirmis ki adam artik umrumda değil gidecem diyor.Eski konularini okuduysaniz konu sahibin ne kadar aile düşkünü ve esine direten bir yapisi oldugunu anlarsiniz.Kocasi bosanmayi blöf yapmistir muhtemelen ama asil konu sahibi cocugunu babasız buyutme planlari yapıyor.Ayni sitede oturmayi dahi eminim konu sahibi istemistir.Tabi burda sadece tek yonlu anlatıyor.

Cunku butun konulari okudum ve konu sahibi aralarinda sorun olmadigini yazmis.

Su kim boyle bir sey yapar tespitlerinden bunaldim, o kadar mantiksiz ki.

Esini sevmeyen adam der, bosanmak isteyen der, egoist olan der, terbiyesiz olan der. Yani bunu diyor diye adam kadinin onu delirtmis olmasina gerek yok.

Ona bakarsaniz hangi akli basinda adam karisini aldatir, kesin kadin adami bunaltti mi diyelim?

Bu ne kadar sacma bir tez.

Back
X