Kendi memleketimi yazmayı unutmuşum Bursa :)Düşünmeye bile gerek yok.
Eskişehir.
Burada kalma gibi bi şansım yok, aşırı yalnız ve mutsuzum. Yer değiştirmezsem kafayı yerim bu şehirde ve bu okulda maalesef.2-3 yıl daha kaldınız yerde kalın araba kredilerininizi hafifleyince bir daha tayin isteyim
Henüz kredi çekmedim, ailemin yanına gelirsem masrafım olmayacağı için çekip araba alacağım.çevremden örnek vermek gerekirse 38 yaşında tanıdığım boşandı ailesinin yanına gitti kendisi erkek.
şuan eve girip çıktığı yedip içtiği her adımına ailesi karışıyor.
ben kredim bittikten sonra tayin isterdim tabi benim fikrim ne kadar önemli tartışılır
büyükşehirde öğretmenlik biraz daha zor oluyor sanki öğrenci sorumluluğu açısından ama öğretmen olan sizsiniz
Bransınız ve hızmet puanınız nedir? Eskisehir merkez gelme sansı var mıSağlıklı günler hepinize kızlar, büyüklerim ve küçüklerim.
5 senedir küçük bir ilçede öğretmenlik yaparken bu sene tayin isteme niyetindeyim fakat o kadar kararsızlıklarım ve ya pişman olursam düşüncesi hakim ki en azından sizlerin de fikrini almak istedim siz olsaydınız ne yapardınız ?
İki seçim arasında kaldım ilki, ailemin olduğu şehirde 40 dk yol gideceğim bir ilçe okulu. Ailemden 9 senedir uzakta yaşadığım için özgürlüğe, kendi evime ve kendi kararlarıma alıştım, ve eve gelince evin küçük kızı modunda oluyorum 27 yaşında bile olsam nerdesin ne zaman geliceksin 9dan sonra dışarıda ne işin var diyen bir babam var. Avantajı mali yönden olacak araba alacağım kredi ödemesi bana zor gelmeyecek, kira derdi yok. Erkek arkadaşım da burada ama evlilik henüz düşünmediğim için bana bir artısı yok şuan için.
İkinci seçim ise Eskişehir, üniversite şehrim, büyüdüğüm olgunlaştığım hayatı yaşadığım şehir. Oradaki okul merkezi ama yine bir 20 25 dk yol mesafesi var. Kira ev bulma özel ders bulma dertlerim olacak kiralar 1000tl den başlıyor çünkü, araba almak yine hayal olacak. Ama kimseye hesap vermeyeceğim kendi hayatımı yaşayabileceğim bir şehir olacak.
İşin içinden çıkamıyorum, siz olsanız neyi tercih ederdiniz?
branşım özel eğitim, zorunlu hizmete 6 okul eklendi ve norm çok fazla. bu yüzden gelme ihtimali çok çok yüksek.Bransınız ve hızmet puanınız nedir? Eskisehir merkez gelme sansı var mı
benim için belli, ocak özür grubuna göre baktım okulları da aradım. branşımda çok açık olduğu için sorunum yok.Okullar belli oldu mu ya?
Ben de ankaraya tayın isticem, 170 puanım var.. Geçen sene puanlarına göre geliyor iyi kötü bi yerler..ama yine de telaşlıyımbranşım özel eğitim, zorunlu hizmete 6 okul eklendi ve norm çok fazla. bu yüzden gelme ihtimali çok çok yüksek.
Kira rahat bulunur, para biriktirmeyi es geç, hayatını güzel bir şehirde yaşa diyorsunuz :))Tabii ki Eskişehir.
Sağlıklı günler hepinize kızlar, büyüklerim ve küçüklerim.
5 senedir küçük bir ilçede öğretmenlik yaparken bu sene tayin isteme niyetindeyim fakat o kadar kararsızlıklarım ve ya pişman olursam düşüncesi hakim ki en azından sizlerin de fikrini almak istedim siz olsaydınız ne yapardınız ?
İki seçim arasında kaldım ilki, ailemin olduğu şehirde 40 dk yol gideceğim bir ilçe okulu. Ailemden 9 senedir uzakta yaşadığım için özgürlüğe, kendi evime ve kendi kararlarıma alıştım, ve eve gelince evin küçük kızı modunda oluyorum 27 yaşında bile olsam nerdesin ne zaman geliceksin 9dan sonra dışarıda ne işin var diyen bir babam var. Avantajı mali yönden olacak araba alacağım kredi ödemesi bana zor gelmeyecek, kira derdi yok. Erkek arkadaşım da burada ama evlilik henüz düşünmediğim için bana bir artısı yok şuan için.
İkinci seçim ise Eskişehir, üniversite şehrim, büyüdüğüm olgunlaştığım hayatı yaşadığım şehir. Oradaki okul merkezi ama yine bir 20 25 dk yol mesafesi var. Kira ev bulma özel ders bulma dertlerim olacak kiralar 1000tl den başlıyor çünkü, araba almak yine hayal olacak. Ama kimseye hesap vermeyeceğim kendi hayatımı yaşayabileceğim bir şehir olacak.
İşin içinden çıkamıyorum, siz olsanız neyi tercih ederdiniz?
Umarım gelir öğretmenim, insanın mutlu hissedeceği yerde yaşaması gerek cidden.Ben de ankaraya tayın isticem, 170 puanım var.. Geçen sene puanlarına göre geliyor iyi kötü bi yerler..ama yine de telaşlıyım
Brans avantajınız varmıs
Anladım. O zaman Eskişehir derim ben.benim için belli, ocak özür grubuna göre baktım okulları da aradım. branşımda çok açık olduğu için sorunum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?