Tayin, Kayınvalide ve ben:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlamadım...
Zaten siz çalışmıyorsunuz..
Eşinizin tayini nereye çıkarsa çıksın onunla beraber gitmeniz daha güzel olmaz mı?:uhm:

yok tatlım bazı yerler var eş götürülemıyor. cunku gezıyorlar süreklı daglarda sadece çadırda falan kalıyorlar. ondan cok korkuyorum

canım sıkıldı esımde vede yok arazıye cıktılar sımdı. yalnız kalınca düşünceler iyice ortaya cıkıyor.

yok tatlım bazı yerler var eş götürülemıyor. cunku gezıyorlar süreklı daglarda sadece çadırda falan kalıyorlar. ondan cok korkuyorum

Tabii ben mesleğini,zorunluluklarını, özelliklerini bilmediğim için öyle dedim..
O zaman annenizde kalın..
Yani ben olsam evimden başka yerde kalmam da sizin illa birileri ile kalmanız gerekiyormuş gibi anladım..gamyoncuiremsu

anladıĞımkarrıyla eŞın asker ,kaynan larla oturmak zorunda deĞılsın aılenın yanındada kalabılırsın bence,eŞının aılesının yanında ne ıŞın var kendı aılen dururken deĞılmı ama

ben olsam ailemle kayırdım katiyyen eğer lojmandaysan lojmanda oturma hakkında var biliyorsundur .eşin jandarmamı

Asker eşlerini hep yaşadığı sıkıntılar bunlar malesef...
Eşiniz tampon bölgeleri yazsaydı keşke o zaman gitme ihtimaliniz daha fazla olurdu.
Tam branşı nedir bilmiyorum ama şayet piyade ise o zaman doğuda yanlız kalma
ihtimaliniz daha fazla. Çok ücra karakol vs olmadığı sürece gidersiniz bence.
Şimdiden kendinizi bu kadar sıkmayın daha 15 gün var tayinlerin açıklanmasına.
Tayininiz düşünmediğiniz bir yere çıkarsa o zaman konuşursunuz bunları.
Şimdiden kayınvalideniz ile konuşup kendinizi üzmeyin derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

...
....

...............

saol canım. hakkımızda ınşallah hayırlısı olur. ama işte ıcımdekı korku bıtıırıyor benı. öyle bır hale geldım kı rüyalarımda bıgun hakkarıdeyım bıgun sırnakta. kafayı yemezsem iyi

canımm kendii ailenn yanındaa kalmann daha iyi olurrr arada sıradadaa kayınvalidende gidersinn tabikiii ama herzamann ordaa kalırsann sorunn olabilirrr
eşinledee konuşş bu konuyuuu iyiceee

niye yalniz kalamiyorsun anlamadim. illa birinin yaninda kalman gerekliyse kendi ailenin yaninda kalman tabii ki en mantiklisi. kim ne diyebilir ki buna? cok sacma. hem diyecek laflari olanlar da desinler ne yapalim yani. allah allah.

en doğrusu, yalnız kalamıyorsanız, annenizin babanızın yanıdır
. bunu eşinize söyleyiin.
size hak verecektir.

eşiimi de üzmek ıstemıyorum cok sevıyorum onu. ama böyle de kendı kendımı yıyorum. kayın valıdem biçok sey söyluyor ama eşime demıyorum sırf gıder ayak moralı bozulmasın dıye

yok yalnız kalmakta sorunum yok. kayınvalıdeye göre yalnız kalırsam elalem ne dermiş. mılletın lafı önemlı onun ıcın. eşime dedıgımde kalırsın yalnız dıyor. ama yenı evlıyız değişmesınden korkuyorum. cogu ınsan ddeğişir diyor. aılesının lafı agır basar dıyor korkoyurm

Lütfen doğudan bu kadar korkmayın. Biz iki yıl bulunduk Hakkari'de.
Tamam belki yaşam koşulları ağır olabilir ama inanın doğuda personel
eşleri arasındaki dostluklar ve sosyal aktiviteler batıda olmuyor. Orda insan
daha da yakınlaşıyor birbirine. Şırnak deseniz ona keza; koskoca bir tümen
içinde tüm askeri tesisler, okul bile bu alanın içinde. Siz içinizi ferah tutun bence.
O kadar ağır olsaydı yaşam koşulları bunca aile, eş gitmezdi oralara değilmi?
Eşiniz piyade ise belki çok daha uzun görevleri olabilir ama gidebilme imkanınız
varsa mutlaka gidin derim. Çünkü 1 ay bile görevde kalsa; döndüğünde evine gelmesi
herşeye bedel bence.

Son düzenleme:
bide kapalı olmamam onlar ıcın zaten sorun bıde yalnız kalırsm ıyıce srun yapıp eşimi bu tarz seylerle sıkmalarından korkuyorum

canim bak burda okuyorsundur. kaynana sorunu olan birsuru kadin var. madem yeni evlisiniz, madem kaynanan dert olacaga benziyor, madem su an esin senin yaninda bunu degerlendirmeye bak. kimsenin huzurunu bozmasina izin verme. ne varmis yalniz kalmakta? ne derse desin kaynanan da cevresi de. sen nasil yapmak istiyorsan oyle yap, seni kimsenin yonlendirmesine izin verme. simdiden ipleri verirsen isin zor.

bide kapalı olmamam onlar ıcın zaten sorun bıde yalnız kalırsm ıyıce srun yapıp eşimi bu tarz seylerle sıkmalarından korkuyorum

haydaaaaaa. bir de kapali olmamani mi dert ediyorlar? sahiden problemli insanlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…