Tayin, Kayınvalide ve ben:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madem öyle ,tek seçeneğiniz olduğu gibi, eşinize bu hissettiklerinizi anlatmak
kırılmaz. size hak verir. ailenize gitmenizinde dahauygun, olacağını, bunları söyleyerek anlatırsanız yani,,bize anlattığınız gibi kırılacağını zannetmiyorum.

eşim allahtan bıcok konuda yanımda oldu daha 2 aylık evlıyken nerde cocuk dedıler esıme ben ıstemıyorum dedım. eşimde bız ıstemıyoruz dogu dönusunde olur dedı agızlarını kapadı cogu kez gene bunun konusnu actılar gene kapattı agızlarını. ellerıne ipleı vermek ıstmıyorum bende ama eşim de üzülsun ıstemıyorumsenağlama

................................................................

Son düzenleme:
okypete arkadasım saolasın. anlattım daha once. o da üzülme senı götürebılmek ıcın elımden gelenı yapacagım dedı. yalnız kalma konusuna gelınce desteklıyor benı. kendı evın gıbı olmaz dıyor. ama annesı mıllet laf eder dedıgınde dgru mıllet laf eder aşkım dıyor bunları sonra konusalım dıyor buda benı cıldırtıyo. cunku içim içimi yiyor

saol arkadasım içime sankı su serpildi. cesarete ıhtıyacım var sanırım

ecesu tebrik ediyorum seni arkadasim. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

harikasınız.
diyecek tek kelime bulamadım başka...

bende senın kadar güçlü olabılır mıyım acaba

arkadaslar cevaplarınız msjlarınız ıcın saolun. korkuyorum karısıgım. esımı sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum. basına bişey gelmesınden korkuyorum. kayınvalıde sonunundan korkuyorum. karışıgım hemde cok

bravo valla
ben olsam gidemezdimn sanırım
bu arada allah askerlerimizi her türlü kötülükten korusun

ay canım ya korkma bişey olmaz allahın izniyle inşallah
bencede kayınvalidenle kalma
ailenle kal

mükemmel bir örneksiniz, o kadar takdir ettim ki alkisalkisalkis

merhaba .. bencede ecesunun dediigi gibi inat edin esınızle gidin..
bizde gitik ordaydık annem inat etti gidicem ben kaynanamla oturmam dedi:))
90la 94 yıllarında ordaydık evet en kotu yıllarda hemde.. batmanın/kozluk ilçesındeydık.. bizde ecesunun anlattıgı gibi kotu harabe evlerde kaldık.. bizim turk oldugumuz duyulunca bize ev vermediler 1yıl sonra ilçenın tek lojmanında kaldık..babam işe tankla gidip gelirdi..bizde okul olarak yatılıda kaldık vsvs..

ama soyle dusun esını oralara tek basıma mı yollayacaksın ? sana ihtiyacı olacak.. senınde ona ihtiyacın olacak.. illakı lojman tahsıs edecekler size.. hakkınızda hayırlısı olsun.. a.s.

Eşine bu durum gerçekleşirse kendin oturmak istediğini söyleyemeyecek kadar hukukunuz yok mu yani:1shok:
Ne demek beraber oturmak,ne gerek var ki zapt ü rapte
Valla ben eşime annen gelsin ama şu kadar kalsın diye şart bile koşuyorum..
Köylü köyüne,evi olan evine,evi olmayan fare deliğine derdik küçükken dışarda oynarken akşam olduğunda ...Valla ne doğru sözmüşşşyerimseniben

Süpersin arkadaşım!!!alkisalkisalkis
Ben de olsam hiç düşünmeden giderdim..
Neresi olursa olsun..:asigim:

bende senın kadar güçlü olabılır mıyım acaba

canım biz asker eşiyiz. eşlerimizle gurur duymalıyız. bizde onlarla evlendiğimizde göre en az eşlerimiz kadar cesaretliyiz.

bulunduğum yerde o köpeklere destek veren çok insan var. hatta ev sahibim bile destekliyor. askerlik meslek mi deyince çıldırdım resmen. benim elime verseler yemin ediyorum tırnaklarımla derilerini yüzerim dedim.

kayınvalidemler annemler falan sesini kes çok konuşma. lafa karışma evde yalnız kalıyorsun diyorlar. niye susacakmışım ki. Allahımdan başka da kimseden kormuyorum benim eşim dağda gezerken burda susup yorum yapmadan oturamam diyorum.

o kadar gurur verici ki. görev dönüşlerinde evlerimizin önünden geçerken pencerelerden bu köpeklere inat bayraklarla karşılıyoruz eşlerimizi. onlarda bize farlarını açarak karşılık veriyorlar.

Allahım bütün askerlerimize ve rütbelilerimize yardım etsin. Bu köpeklere fırsat vermesin.

Son düzenleme:
elbette eşime dıyorum sadece korkularım var bunları belırtıyorum. eşimle herseyımı konusuyorum. ama benım derdım şuan kafamdakı soru işaretlerı. bugunlerde eşim gec geldıgı ıcın ve sureklı arazıde oladukları ıcın konuşamamam. sizlere actım derdımı

inankı hayran kaldım sana. tebrık edıyorum arkadasım seni. sadece bıraz yardıma ıhtıyacım var benım:1no2:

ınanın güçsüz bir ınsna değilim ama bu aralar yalnızım. daha 6 aylık evlıyım. ve bırden tayın cıkacak olayı basladı.. eşimden ayrı kalacagımı düşünmek bıle cıldırtıyor benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…