Tayin, Kayınvalide ve ben:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben her halukarda esımle gıdecegım ama hareketlı bırlıge cıkarsa dıye korkuyorum. o zaman gıtme gıbı bır luksum olamıcak

canım benim eşim de gelmemi istememişti. ama şimdi 20 gün sonra kardeşimin düğünü var. 11 gündür evde yok eşim. ben gideyim memlekete sen görevdeyken dedim. ama eve geldiğimde beni kim karşılacayak benim dönmemi bekle dedi. düşün ona bile izin vermiyor. kıymetimizi daha iyi anlıyorlar. iyi ki de burdayım.

merkezdede kalabilirsin merkezde lojman mutlaka olur. belki eşin 1 ayda eve gelebilir o zaman. ama memlekette kalsan her ay eve gelebilecek mi???

ecesu arkadasım tamam dogru dıyorsun ama eşimin arkadasının gecen sene tayını cıktı. ıkı cocugu var. harketelı bırlıge cıktı tayınlerı adamın guya tuncelıye cıktı ama 2 ay mardınde 3 ay karsta vs. kaldıkları yer bellı değil. senın durumunda olsam gıtmez mıyım. ama böyle bır durumda var.

ayda bır eve gelsın bu olsu n yeter kı ama hareketlı bırlıkten korkuyorum

dur bi tayinler belli olsun biz senle öncede konuştuk baktın gidemiyorsun annenlerde kalırsın biraz orada biraz oarad öyle idare edersin bakalım şimdiden üzme kendini ya kaç aydır yıprattın durdun hastalanıyorsunda bak böyle düşünüp kendini üzme kaç kere konuştuk biz senle yalnız evet oturtmazlar seni senin yapacağın annenlerde kalıp biraz oraya biraz oraya öyle geçireceksin iki seneyi ne yapacaksın başka

ne bıleyım yalnız olunca düşüncelere dalıyorum elmas boguluyorum ağlamaktan helak oldum burda. belkı kımse anlamıo benı ama yenı evlıyım ve korkularım var

sen neden kendi evinde kalamıyorsun...?
yanlız bırakmak istemedikleri içinmi...
evde kardeşin yokmu geceleri senin yanında kalsa...

yalnız bırakmak ıstemıyolar arkadasım yalnız kaldım ınat ettım dıyelım bu sefer de eşime yuklenecekler o üzülecek

ne bıleyım yalnız olunca düşüncelere dalıyorum elmas boguluyorum ağlamaktan helak oldum burda. belkı kımse anlamıo benı ama yenı evlıyım ve korkularım var

canım ben seni çok iyi anlıyorum. ayrı kalırsak aramıza soğukluk girer mi ya 2 yıl sonra beni istemezse diye düşünürdüm hep. ama böyle vesveseler beynimi kemirmeye başladığı an dua ederdim.Allah dualarımı kabul etti. tayinlerin açıklanmasına az kaldı ama böyle düşünürsen arkadaşın dediği gibi kendini hasta edersin. dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. sende dua et canım.

her zaman dua edıyorum canım benı yalnız bırakmadıgınız cevaplarınız ıcın tesekkur ederım

Hele bir eşinizin tayini çıksın da ondan sonra dertlenirsiniz.Ortada daha fol yok yumurta yok neden bu kadar üzülüyorsun ki anlamadım. Belkide eşinin tayini istediğiniz bir yere çıkacak nereden biliyorsun ileride ne olacağını.

cnm benım esımde pıyade senın yasadıklarının aynısını yasadım çok zor allahtan esımın ıstedıgı yer cıktı geldık ama bazen uzun surelı görevlere gıdıyolar bu zor oluyor sadece

10 şehidimizin olduğu bir günde inanın sizinle gurur duydum:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

valla arkadaşlar ne desem bilemedim eşlerinizle sizde bizde ne kadar övünsek az. şu anlamsız ve gereksiz savaş bitsede kurtulsak diyorum her tv izlediğimde her olay olduğunda. arkadaşım sende eşini incitmeyeyim derken dikkatli olda incinme. ev ev üstüne olmaz. benim eşimde 3 ay iş iin şehir dışına çıktı nerde kalıcaksın davası olmadı buna izin vermedim benim evim var ne kalması dedim. ne kayınvalidesi illa kalıcaksan ailenin yanına git. aradada kayın validenin yanına gidip iki günde orda kal yada bi hafta. kibarca izah edersen onlarda anlayış gösterir niye kızsınlar. ama sen bilirsin tabi. yazdıklarınız beni çok üzmekle birlikte çok gururlandırdı. Allah eşlerinizide kardeşlerimizide vatanımızıda tüm düşmanlardan belalardan korusun :Saruboceq:

arkadaşım eşinin yalnız gitmesine sakın izin verme. çünkü bize o kadar ihtiyaçları oluyor ki. bazen sıcacık bir çorba onlar için dünyaya bedel oluyor.
hakkınızda hayırlısı olsun....

sizede ayrıca helal demeden geçemiyorum Allah sizin gibi kadınlarımızın sayısını çoğaltsın vallahi yüreğimi kabarttınız Şeniz

allah siz ve sizin gibi eşiniz gibi tüm askerlerimizden ve ailelerinden razı olsun:Saruboceq:

bu arkadaşın yazdıklarından sonra bencede kesinlikle gidin:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…