Fethiye çok pahalı bacım burayı yazma ağlarsın. Kiralar en dandik evde 10bin o da çatı katıKızlar tayin döneminde tercih edilebilecek hayat şartlarının çok pahalı olmadığı(tek yaşıyorum kira vs gibi),burda yaşanır diyebileceginiz yerler var mı? Uzun süredir güneydogudayım o yüzden kıyı veya yakın kesimlerini de düşünüyorum. Simdiden teşekkürler
Geçen hafta Bodrumdan günü birlik Fethiyeye gittik.Evlerinizi çok beğendim.Iki katlı,villa tipi geniş genel olarak.Pahali ama en azindan karşılığı var.Bodrum da döküntü kümes kadar evler bile 15_20 den başlıyor, bir de küf içinde .Hem de yıllık peşin istiyorlarFethiye çok pahalı bacım burayı yazma ağlarsın. Kiralar en dandik evde 10bin o da çatı katı
bodrum'la kıyaslarsak türkiye'de her yer uygunGeçen hafta Bodrumdan günü birlik Fethiyeye gittik.Evlerinizi çok beğendim.Iki katlı,villa tipi geniş genel olarak.Pahali ama en azindan karşılığı var.Bodrum da döküntü kümes kadar evler bile 15_20 den başlıyor, bir de küf içinde .Hem de yıllık peşin istiyorlarAylık ödeme kalmadi uzun süreli oturumlarda.Bence Fethiye Bodrum dan çok daha iyi ekonomik şartlara sahip.Özel esnaf hastaneniz de uygun fiyatlar.Bodrumda 1000 tl olmuş özel muayene ,devlet hastanesinde bir sürü branşın dr u bile yok.Kimselere tavsiye etmem Bodrumu.Biz eski yerlesenlerden olduğumuzdan bu kadar dayandık, yoksa İstanbul un zengini bitirdi Bodrumu maalesef.....
Fethiye'de hangi bolgedeydiniz. O bahsettiğiniz villa tipi evler burada da çok çok pahalı heves kırmak için söylemiyorum yanlış anlamayın . Evet gezip gidince çok güzel şirin geliyor insana ama yaşayınca ya hayır ya bu bunu haketmiyor değmiyor diyorsunuz. Fethiyelilerin bir lafı var çocuğu iset toprağa ağaç yeşerir o kadar bereketlidir. Her yer limon ağacıdır ama pazarda limonu 10-15 den aşağı bulamazsin. Her yer domates serasi ama ben daha 20₺ den aşağı alamadim. Dolmuş belediye kartlı 12.75 kartsız 15₺ . Salı -cuma ve cumartesi pazar var araba trafiğinden bunaltı gelir. 5 dklik yol 30 dk olur.sosyete pazarında TL bazında yazı yoktur Euro ve dolar yerli halk umurlarinda değildir. Öncelikleri turisttir. Sadece erasta AVM var 2 katlı AVM de her marka yok. Diğer markalar için çarşıya gitmen gerekiyor gelmisseniz gormussunuzddur şemsiyeli avizeli paspatur çarşısı diye geçer. Çalış plajına pislikten göremezsiniz denizde yüzen kadın pedleri meşhurdur , geçen yıl Fethiye'nin yarışı uyuz hastalığı kapti.bu yıl nasıl olacak bakalım. Denize gitmek için özel araç şart ve çoğu yer ucretli. Dolmuşla gidilecek yerler de var elbette ama saati kaçırmamak lazim.Geçen hafta Bodrumdan günü birlik Fethiyeye gittik.Evlerinizi çok beğendim.Iki katlı,villa tipi geniş genel olarak.Pahali ama en azindan karşılığı var.Bodrum da döküntü kümes kadar evler bile 15_20 den başlıyor, bir de küf içinde .Hem de yıllık peşin istiyorlarAylık ödeme kalmadi uzun süreli oturumlarda.Bence Fethiye Bodrum dan çok daha iyi ekonomik şartlara sahip.Özel esnaf hastaneniz de uygun fiyatlar.Bodrumda 1000 tl olmuş özel muayene ,devlet hastanesinde bir sürü branşın dr u bile yok.Kimselere tavsiye etmem Bodrumu.Biz eski yerlesenlerden olduğumuzdan bu kadar dayandık, yoksa İstanbul un zengini bitirdi Bodrumu maalesef.....
Benim Bodrumda yaşayan bir arkadasim Fethiye ye yerleşti 1 yıl önce.onun anlattıklarından biliyorum daha çok.Biz günü birlik merkeze,kordon boyuna ,çarşısına, ölüdenize, kayaköye ,saklikente az az uğradık dolaştık.Gördügum evler merkez civarındaydı Detaylı bilmiyorum tabii.Arkadasim Fethiyeden çok memnun Bodrumdan sonra.Siz artık Bodrumdaki seviyeyi düşünün ben daha uzatmayayimFethiye'de hangi bolgedeydiniz. O bahsettiğiniz villa tipi evler burada da çok çok pahalı heves kırmak için söylemiyorum yanlış anlamayın . Evet gezip gidince çok güzel şirin geliyor insana ama yaşayınca ya hayır ya bu bunu haketmiyor değmiyor diyorsunuz. Fethiyelilerin bir lafı var çocuğu iset toprağa ağaç yeşerir o kadar bereketlidir. Her yer limon ağacıdır ama pazarda limonu 10-15 den aşağı bulamazsin. Her yer domates serasi ama ben daha 20₺ den aşağı alamadim. Dolmuş belediye kartlı 12.75 kartsız 15₺ . Salı -cuma ve cumartesi pazar var araba trafiğinden bunaltı gelir. 5 dklik yol 30 dk olur.sosyete pazarında TL bazında yazı yoktur Euro ve dolar yerli halk umurlarinda değildir. Öncelikleri turisttir. Sadece erasta AVM var 2 katlı AVM de her marka yok. Diğer markalar için çarşıya gitmen gerekiyor gelmisseniz gormussunuzddur şemsiyeli avizeli paspatur çarşısı diye geçer. Çalış plajına pislikten göremezsiniz denizde yüzen kadın pedleri meşhurdur bu yıl nasıl olacak bakalım. Denize gitmek için özel araç şart ve çoğu yer ucretli. Dolmuşla gidilecek yerler de var elbette ama saati kaçırmamak lazim.Esnaf hastanesinden genel olarak ben şahsım adına memnun değilim. Eltimin doğumu orda oldu sezeryan bebeğin gobekbaginda sargı bezi unutmuslardi iltihap kapmisti çocuk 1 ay boyunca ağladı niye ağladığını anlayana kadar kaç doktor gördü.
Güzel yanları da var tabi kimse kimsenin umurunda değil. İstersen tam tesettürlü ol istersen bikinili dolaş.( Ki Fethiye'de yazın genelde bikiniyle dolaşıyor turistler.) İstersen sevgilinle eve çık istersen her akşam başka biriyle evde kal çok da takmazlar. Parasını zamanında odedigin sürece ev sahibiyle muhattap olmazsın.
Doğrudur. İnanırım. Hayırlısı olsun.Benim Bodrumda yaşayan bir arkadasim Fethiye ye yerleşti 1 yıl önce.onun anlattıklarından biliyorum daha çok.Biz günü birlik merkeze,kordon boyuna ,çarşısına, ölüdenize, kayaköye ,saklikente az az uğradık dolaştık.Gördügum evler merkez civarındaydı Detaylı bilmiyorum tabii.Arkadasim Fethiyeden çok memnun Bodrumdan sonra.Siz artık Bodrumdaki seviyeyi düşünün ben daha uzatmayayim
işte sizin fethiye'de dediklerinizi 2 ile çarpınca = bodrum oluyorFethiye'de hangi bolgedeydiniz. O bahsettiğiniz villa tipi evler burada da çok çok pahalı heves kırmak için söylemiyorum yanlış anlamayın . Evet gezip gidince çok güzel şirin geliyor insana ama yaşayınca ya hayır ya bu bunu haketmiyor değmiyor diyorsunuz. Fethiyelilerin bir lafı var çocuğu iset toprağa ağaç yeşerir o kadar bereketlidir. Her yer limon ağacıdır ama pazarda limonu 10-15 den aşağı bulamazsin. Her yer domates serasi ama ben daha 20₺ den aşağı alamadim. Dolmuş belediye kartlı 12.75 kartsız 15₺ . Salı -cuma ve cumartesi pazar var araba trafiğinden bunaltı gelir. 5 dklik yol 30 dk olur.sosyete pazarında TL bazında yazı yoktur Euro ve dolar yerli halk umurlarinda değildir. Öncelikleri turisttir. Sadece erasta AVM var 2 katlı AVM de her marka yok. Diğer markalar için çarşıya gitmen gerekiyor gelmisseniz gormussunuzddur şemsiyeli avizeli paspatur çarşısı diye geçer. Çalış plajına pislikten göremezsiniz denizde yüzen kadın pedleri meşhurdur bu yıl nasıl olacak bakalım. Denize gitmek için özel araç şart ve çoğu yer ucretli. Dolmuşla gidilecek yerler de var elbette ama saati kaçırmamak lazim.Esnaf hastanesinden genel olarak ben şahsım adına memnun değilim. Eltimin doğumu orda oldu sezeryan bebeğin gobekbaginda sargı bezi unutmuslardi iltihap kapmisti çocuk 1 ay boyunca ağladı niye ağladığını anlayana kadar kaç doktor gördü.
Güzel yanları da var tabi kimse kimsenin umurunda değil. İstersen tam tesettürlü ol istersen bikinili dolaş.( Ki Fethiye'de yazın genelde bikiniyle dolaşıyor turistler.) İstersen sevgilinle eve çık istersen her akşam başka biriyle evde kal çok da takmazlar. Parasını zamanında odedigin sürece ev sahibiyle muhattap olmazsın.
Evet malesef bodrumla kıyaslamadim.yanlis anlamayın. fethiyede yaşadığım için Fethiye'nin her yönünü anlatmak istedim. Bir öğretmen maaşı ile buralar artık çok zor. Hele ki yaz dönemi. Komşum dayalı döşeli evini 6 aylık peşin Ruslara kiralıyor o kaynanasına geçiyor. Ev sahipleri artan kiralardan dolayı kiracıları çıkarıyorlar. Yeni bir eve taşınmak isteyen biri şuanda Fethiye'de 12 binden aşağı ev bulamaz. 12 binlik evler de Karaçulha Hıdırlık gibi dolmuşun bile saat başı geçtiği dağ eteği. Şehir merkezi 20bin civarı. Allah fırsatçıların gözünü doyursun insaafa getirsin .işte sizin fethiye'de dediklerinizi 2 ile çarpınca = bodrum oluyor
hatta şöyle ki bodrumda sera mera da yok sayılır
halkı turistten geçinmeye çok güzel alışmış olduğundan üretim yapan da yok yani bahçelerde mandalinaları limonları toplamıyorlar bile -ama toplatmıyorlar da gelen geçene.
bodrumda erkek arkadaşım
fethiyede kız kardeşim yaşıyor..ikisinde de zaman zaman kalıyorum.
ben muğlanın başka bir ilçesinde yaşıyorum
başka bir ilçesinde de çalışıyorum
muğlada bir süre yaşamadığım sanırım bir tek seydikemer tarafı kaldı...orası da muğla sayılmaz.
neyse kısacası muğlanın adını bildiğiniz ilçelerinde 10 bin liradan bodrumda 15 bin liradan aşağı kalacak yer bulmak imkansıza yakın. ev demiyorum, kalacak yer diyorum.
mesela öğretmenler filan apartlarda kalıyor ya da bazı hotellerde ama haziranda çıkmak şartıyla...
Arkadaş Bodrum da 1 ay yaşasa beni daha iyi anlar .Siz epey biliyorsunuz buradaki durumu.Halen alt yapısı ,kanalizasyonu vidanjörle boşaltılan depo tapulu evlere on binlerce kira istiyorlar.Ve işin ilginç tarafı tutuluyor .Buraya atananlar ev arkadaşı ilanı veriyor gelmeden.Ortak kira için.Burasi küçük istanbul nam _i diğer bilirsiniz.Sadece Fethiyeden en iyi tarafı havasının Fethiye kadar sıcak ve nemli olmamasıdır net.Sadece bu yani bana göre.işte sizin fethiye'de dediklerinizi 2 ile çarpınca = bodrum oluyor
hatta şöyle ki bodrumda sera mera da yok sayılır
halkı turistten geçinmeye çok güzel alışmış olduğundan üretim yapan da yok yani bahçelerde mandalinaları limonları toplamıyorlar bile -ama toplatmıyorlar da gelen geçene.
bodrumda erkek arkadaşım
fethiyede kız kardeşim yaşıyor..ikisinde de zaman zaman kalıyorum.
ben muğlanın başka bir ilçesinde yaşıyorum
başka bir ilçesinde de çalışıyorum
muğlada bir süre yaşamadığım sanırım bir tek seydikemer tarafı kaldı...orası da muğla sayılmaz.
neyse kısacası muğlanın adını bildiğiniz ilçelerinde 10 bin liradan bodrumda 15 bin liradan aşağı kalacak yer bulmak imkansıza yakın. ev demiyorum, kalacak yer diyorum.
mesela öğretmenler filan apartlarda kalıyor ya da bazı hotellerde ama haziranda çıkmak şartıyla...
Kesinlikle bende geçinmeyi,iklimin elverisliligini bi de iç anadolu olmamasını tercih edicem. Zaten mümkün degil 5 üstü kira vererek yasamakBende güneydoğudayım bu yıl tayin isteyeceğim. Nüfusu az iller daha uygun oluyor iyice araştırıyorum. Ne zaman 500 bini geçerse fiyatlar artıyor. Ve düşündüğünüzden çok sayıda güzel iller var siz neler istediğinizi belirleyin. Mesela ben kira fiyatlarını havasının sıcaklık soğukluk durumunu ve yeşilliğini baz alıyorum
KorkunçEvet malesef bodrumla kıyaslamadim.yanlis anlamayın. fethiyede yaşadığım için Fethiye'nin her yönünü anlatmak istedim. Bir öğretmen maaşı ile buralar artık çok zor. Hele ki yaz dönemi. Komşum dayalı döşeli evini 6 aylık peşin Ruslara kiralıyor o kaynanasına geçiyor. Ev sahipleri artan kiralardan dolayı kiracıları çıkarıyorlar. Yeni bir eve taşınmak isteyen biri şuanda Fethiye'de 12 binden aşağı ev bulamaz. 12 binlik evler de Karaçulha Hıdırlık gibi dolmuşun bile saat başı geçtiği dağ eteği. Şehir merkezi 20bin civarı. Allah fırsatçıların gözünü doyursun insaafa getirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?