Tayin/Şehirler

yazlık yer olduğu için artmıstır ben Edremit Havran için söyledim Burhaniyede tercih olabilir ..
Benim çoğu yakınım 5-6 bine kalıyor edremitte, yeni kiraya verilen evler bu şekilde siz eski olduğunuz için belki yanlış biliyorsunuz oralarda da uçtu kiralar

Merhaba ben Adana'da yaşıyorum hiç birsey eskisi gibi değil burda da fiyatlar arttı ama diğer yerlere oranla daha az diye düşünüyorum

karadenizin çoğu kıyısında yaşanabilir. özellikle deniz kenarındaki küçük görece az gelişmiş ilçelerinde. mesela giresunun tirebolu, görele, bulancak piraziz gibi ilçeleri. trabzon beşikdüzü, maçka, of gibi ilçeleri. orta ve batı karadeniz ne alemde bilmiyorum ama buralar nispeten kirada yaşanabilir yerler.

Kararsız kalırsanız 1+1 de kalın ama yine daha çok istediğiniz bir şehir seçin derim. Gerçekten 2+1 e gerek yok tek kişi için.

Mersin de yaşıyorum ben de evet burası güzel bir şehir ama artık ucuz bir şehir olduğunu düşünmüyorum kira olarak kiralar buraya oranla çok yukseldi maalesef sürekli göç aldığı için yazlık bölgelerde daha pahalı olur yabancılardan ötürü.

Benim çoğu yakınım 5-6 bine kalıyor edremitte, yeni kiraya verilen evler bu şekilde siz eski olduğunuz için belki yanlış biliyorsunuz oralarda da uçtu kiralar
Evet Edremitte öyle ben Havran dan alırsa daha uygun olur demek istemistim evleri de İstanbullular almaya başladı komsum site içindeki evi doğalgazlı 1500 tl kiraya verdi sahibine göre degisebiliyor akıllı evlerin kirasi 7 bin 8 bin arası evden eve sahibinden sahibine değişiyor

Babamin işi dolayısıyla Antalya'da oturmuşlardı annemler bi dönem uncalıdalardi. Bildiğim kadarıyla kepez Antalya nin kötü semtlerinden diye hatırlıyorum fazla göç alan bi bolge
Kepezde gülveren taraflari güzel üniversite karşısı oluyor üniversitenin öbür tarafı sahile yakın.zeytinkoy diye biyer var orası kötü şehrimizde maalesef.

Adana. Bence hayat pahaliligi az bir sehir. Memleketim. Ben mersinde yasiyoum su an. Deniz vs cevre harika ama cok pahali buralar. Adana da yeme icme vs cok ucuz. Vakit gecirecek imkanlar var. Kiralar son donemde artti ama şöyle soyleeyeyim guvenli sakin bir semtte oturmak icin illa cok pahali yerlere gtmek gerekmiyor. Ve genelde kışın isinma hic problem llmuyor bu guzel tabi

tatil yeri olan küçük yerlerin hastane avm gibi olanakları düşük oluyor. Bir de kışın ölüyorlar ya da tamamen emekli modu çöküyor. Gençseniz sosyalleşmeye etkinliğe ihtiyaç duyarsınız. Bir yerden sonra ağaç deniz size yeterli gelmeyebilir bunları da düşünün. Mersin depremden sonra demografik ve ekonomik olarak ne kadar değişti bilmiyorum ama mesele Mersin gibi hem kent hem de çevresinde denize doğaya yakın yerler bulunan bir kent yaşamak için daha doğru olabilir

belki denize kıyısı olan şehirlerin ilçeleri olabilir. Belki İzmir'in Karaburunu yada Urlası falan gibi (hoş gerçi oralarında fiyatlarını çok bilmiyorum ama, en azından bodrum çeşme gibi popüler yerler olmadığından ve şehir merkezi de olmadığından bi nebze düşüktür diye düşündüm). Genç yaşta iseniz buralar kulağa sıkıcı gibi gelebilir. Ama ben şimdi 3 aydır yurdışında miniş bir sahil kasabasında yaşıyorum, yalnız başıma, ve sıkılmadım çok hoşuma gitti hatta büyük şehirden sonra. Dahada kalacağım gibi görünüyor. Ve zaten bir şekilde daha fazla sosyalleştim nasıl oluyorsa. Şehir dışından arkadaşlarımı davet ettiğimde çok seviniyorlar, bedava kalacak yer ve deniz, kum, güneş tatili olacak diye. Onlarda beni kendi merkezdeki evlerine davet ediyor o sosyalleşme havası da arada bana çok iyi geliyor. O yüzden bu 3 ayda birsürü misafirim oldu, bende birsürü kez misafirliğe gittim. Hemen hemen hiç yalnız kalmadım :)
Hem ucuz hem sosyal. Bence denenmeli tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…