- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Ben olsam betonarme yaptırırdım. Prefabrik falan yazın çok sıcak kışın çok soğuk oluyor. Demir olduğu için hemen ısınıp hemen soğuyor, oturulmuyo bile. Tecrübe ile sabit.
Sakaryada hendek olabilir en büyük ilçesi orası diye biliyorum, çalışanlar memnun. Prefabrik evler taşınabiliyor mu? Betonarme en güvenlisidir herhalde. Klasikten şaşmayın
Valla yalıtımını falan bilmiyorım ama bizim ki çok sıcak oluyo yazın. Kışında dolardı dışardan farkı kalmıyor.Sürekli araştırıyorum oturanlar özellikle ısı meselesinde çok memnunlar. Yalıtımla tabişu an hayal kırıklığı yaşıyorum...
Deprem bölgesi ya bide sanki daha mantıklı geldi bana.
Valla yalıtımını falan bilmiyorım ama bizim ki çok sıcak oluyo yazın. Kışında dolardı dışardan farkı kalmıyor.
Bide çok masraflı oluyo sanırım bu prefabrikler. Yine beton dökülecek çeliği falan. O yazan ücretler sadece eve ait. Ama onun tabanı yerleştirileceği yer falan ayrıyetn çok para tutuyo sanırsam
Serdivan merkez ilçe değil mi, orada puanlar yüksek olabilirEşim de hendek diyor hatta baya ısrarcı.
Ben de serdivan diyorum
Bütçe nedir?
Aynen. Biz mesela pişman olduk. Şimdi annem ila normal betondan ev yapalım diyo ama bakalımHmm.
Olabilir.
Biz tabi sadece netten fiyat baktık vs. Ek masraflarına bakmadık. Evet temel bize aitmiş.
Ek Başka masrafı olacaksq tabi betonarme daha iyi olabilir.
Serdivan merkez ilçe değil mi, orada puanlar yüksek olabilir
E o zaman tabii ki serdivan’a merkeze gidin, ilçeye gerek yok. Ben ilçelerini bilmiyoruz deyince merkez ihtimali düşük sandımSorun değil bizim için puan olayı.
Eşime her yer açılıyor
Serdivan derim
Tamamdır.E o zaman tabii ki serdivan’a merkeze gidin, ilçeye gerek yok. Ben ilçelerini bilmiyoruz deyince merkez ihtimali düşük sandım
Bence de.
Sanki daha iyi.
Peki serdivan hayvancılık için müsait mi?
Bir de il merkezine uzaklıgi nasıl?
240 250 bin tl ile gidicez.
100 bin tl arsa 600 dönüm vs düşünüyoruz.
1 2 sene içinde evi yavaş yavaş yapıcaz. İşte 140 bin ile olabileceği kadar hemen yapıp kalan kısımları sene içinde halletmeye çalışıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?