- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
dayayıp doseyende vardı idareten yasayan da benim yatak odası ve koltuk takımı ile 6 kişilik masam var beş yıllık evliyim 3. evim seneye lojman sürem doluyor hepsini elden çıkartıp yeniden gönlüme göre dizeceğim ayrıca bende dogudayken vana 2 saatlik masefede idik arada giderdik çok beğendim o gölun aslında deniz olduğunu anlayacaksiniz:))Merhaba hanımlar evlenirken başka şehre tayinci olarak gidenler eşya durumunu nasıl yaptınız.herseyi tam takım aldınız mı yoksa taşınacağız nasılsa kırılır dye az mı aldınız.nasil yapmalı.bide Van da yaşayan var mı gorevli
Olabiliyor kime sorsaniz tayıncı illa bisey olmuştur ama yapacak bise yok yeni gelinsin gönlüme göre diz bosversene ben pişman oldum istikbalden almıştım çok sağlamlar ama pek tarzım değilYani taşınmadan zarar görüyormu çok.bende içimde kalmasın diye almak istiyorum fakat üç sene sonra memlekete donucez büyük ihtimal ozamana başka şeyler beğenicem moda değişecek.o zaman alsammi düşen düşünüyorum.van merkez galiba Tuşba orsay tarafı dusunuyoruz.onerirmisiniz bliyosaniz
Yani taşınmadan zarar görüyormu çok.bende içimde kalmasın diye almak istiyorum fakat üç sene sonra memlekete donucez büyük ihtimal ozamana başka şeyler beğenicem moda değişecek.o zaman alsammi düşen düşünüyorum.van merkez galiba Tuşba orsay tarafı dusunuyoruz.onerirmisiniz bliyosaniz
evet gittim gördüm gerçekten deniz gbi guzel bi sehir.orda yaşayanlarda deniz diyor oraya.sklcagimi düşünmüyorum o yüzden :)dayayıp doseyende vardı idareten yasayan da benim yatak odası ve koltuk takımı ile 6 kişilik masam var beş yıllık evliyim 3. evim seneye lojman sürem doluyor hepsini elden çıkartıp yeniden gönlüme göre dizeceğim ayrıca bende dogudayken vana 2 saatlik masefede idik arada giderdik çok beğendim o gölun aslında deniz olduğunu anlayacaksiniz:))
Evet oradan bahsediyorum. sanırım orda oturucaz evlerini begendik :) Tuşba da merkez diyemi geciyirVandaki tam bahsettiğiniz civarda oturuyorum orsay towers var ikiz kule gibi bina orası dimi. Van merkez bildiğiniz şehir merkezidir dört yıldır burada öğretmenlik yapıyorum buradan evlendim ve kalıcı olarak yerleştim. Aradığınız her şey var yani sıkıntınız olmasın.
Teşekkür ederim bizde öyle anlasicaz sknti yapmıyor bana bırakıyor.bende iyisini dönünce alma taraftarıyim daha çok.Merhaba esinle anlaş ozaman canm ucuz seyler alacagını idareten memlekete dondugunuzde yenileyeceginizi. Ben 8 yıl once evlendim tayinciyim diye ucuz seyler aldm modalifedan begenmeyerek aldım. Esim olsunda onemli degil dedim. Esimde bana soz verdi, dogu gorevi bitince butun mobilyaları yenileyecegiz dedi. Ve sonunda 8 yıl sonra zevkime gore dösedim evimi sanada tavsiyem oyle yapman mutluluklar dilerim
Merhaba hanımlar evlenirken başka şehre tayinci olarak gidenler eşya durumunu nasıl yaptınız.herseyi tam takım aldınız mı yoksa taşınacağız nasılsa kırılır dye az mı aldınız.nasil yapmalı.bide Van da yaşayan var mı gorevli
Evet canım Vanın 3 merkez ilçesi vardır ipekyolu, tuşba, edremit. Zaten oturacağınız yer çarşıya özel arabayla 10 dakika yok. Osayların karşısında akka konutları var oraya bakmayı denediniz mi hiç, ben orsayın odalarını küçük bulmuştum bir de kirası fazlaydı ve yol üzerinde. Bence bir de akka konutlarına bakın 3. Etabı yeni bu sene bitti ve odaları geniş ve kirası orsaya göre daha makbul. Kenara bir not alırsınız aklınızda bulunsun diye söyledim hakkınızda hayırlısı olsun:))Evet oradan bahsediyorum. sanırım orda oturucaz evlerini begendik :) Tuşba da merkez diyemi geciyir
ilk. atandığım yerden 2. el aldımMerhaba hanımlar evlenirken başka şehre tayinci olarak gidenler eşya durumunu nasıl yaptınız.herseyi tam takım aldınız mı yoksa taşınacağız nasılsa kırılır dye az mı aldınız.nasil yapmalı.bide Van da yaşayan var mı gorevli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?