Kızlar ben daha dr a gıtmedım cuma gıdıcem...benım son adetim 30 temmuzdu su andada adetımın 10.gunundeyım tabıkı olmadım ve hamıleyım ..ne kadarlık hamıle olmus oluyorum ben ozaman???
ya inanmiyorum.benim iki arkadasim birisi 38 digeri 36 falandi tedavi tedavi yipranmislardi iksiside.asilamada tutturamadilardi.ikiside biktiklari icin tedaviyi biraktilar.hamile kaldilar.simdi birisi ikiz cocuklu ve bir oglu var toplam üc cocuk,digeride bir dogurdu arkasina kazara diyor bir yas arayla bir daha dogurdu.hayirlisi ya .gercketen stres etkili demekki.
günaydın kızlar stres yapamamak çok önemli kesinlikle bide ben doktoruma sordum aşılamada kullanılan ilaçların etkisi varmıdır hamile kalmamda dedim evet dedi olabilir dedi çünkü yumurtaların kalitesi artıyo ve ilaçların etkisi bi süre devam edebiliyomuş inşallah allah isteyen herkese nasip eder bu duyguyu
canım bence hamile olabilirsin...aşılamadan hemen sonra hamile kalanlar çoook..ben de aşılmanın 2. ayında hamile kaldım, aşılama sonrası 2 ay hamile kalma olasılığı yüksek olan zamanlar, ilaçların etkisi 2 ay sürüyor çünkü..