Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

evet cnm 7+4 sün

slm canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. progestan hapı bende kullanıyorum bana sabah öğlen akşam günde 3 tane dedi doktor bende de inanılmaz uyku yapıyor resmen gözümüm açamıyorum. şimdi evde iyi de yarın işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum. sen kaç tane kullanıyorsun. folik plusa da başlaman gerekiyor onu kullanıyormusun

Tşk ederim canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Bende 200mglık progesteron hapını günde3 kere alıyorum .Folik plus değil ama 5mglık folik asit kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti.Sanırım 8.haftaya kadar kullanacağım.Senin kaçıncı haftan hamilelikte?Benim hiç belirtim yok kasık bel ağrısı falan...Bu normalmi kızlar? Bazen korkuyorum bebeğim gelişemeyecekmi diye.

hoşgeldin emsal ve tabi diğer arkadaşlarda hepinizinde hayırlı olsun hamilelikleri
benim yolculuk bugün başlıyor... hepinize şimdiden iyi bayramlarbayram şekerlerinize iyi bakın
umarım rahat huzurlu bir bayram geçiririz

bende geldım ..sanırım hosgeldım :)) 5+5 haftalık hamişim.. Allah herkesin bebişini bağıslasın..saglıklı kucaga almaı nasip etsin diyor ve tüm annişlere anne adaylarına opucukler gonderıorum

çok sağol canım inşallah hepimiiz sağlıkla kucaklarımıza alırız. ben de 6+5 oldum. çok belirti arama şimdiden zamanı gelince çok çekeceğiz sanırım mide bulantısı falan . benim ilk başlarda hafif kasık ağrılarım oluyordu adet olacak gibi hissediyordum. çoğu kişinin mide bulantıları falan başlamış ama kişiden kişiye değişiyor sanırım ben çok mide bulantısı çekerim diyordum midem çok hassastır ama şükür daha başlamadı. şuan bende birşey hissetmiyorum ve bebeğimin kalp atışlarınıda duydum gayet iyi gelişimi.

Tekrar merhaba arkadaslar,

En son ayin 22'sinde yazmistim, o gunden bugune halsizligimde, istahsizligimda hicbir degisiklik olmadi. Ayin 26'sinda dr'a gittik, Allahima binlerce kez sukurler olsun ki bebisimin kalp atislarini duyduk
Yalniz dr bebisin kalp atislarinin 115 oldugunu ve 120 oldugu zaman tam anlamiyla saglikli oldugunu soyleyebiliriz, bu yuzden 1 hafta sonra yine gel bir daha bakalim bir dedi. Simdi merakla onumuzdeki Cuma gununu bekliyorum.
Bugun 6+4 olduk. Allah askina bu halsizligin daha ne kadar devam edecegini, ileri haftalarda hamilelik yasayan arkadaslar soylesin. Halsizlikten bebisime bile sevinemedim dogru durusrt, onun heyecanini bile yasayamiyorum agiz tadi ile Doktor ilk haftalarda normal dedi de, ne kadar devam edecek bu boyle? ilk 12 haftaya kadar surer diyorlar, sizler ne diyorsunuz?

Bu arada gunlerden sonra ilk kez bugun foruma girip yazabildim, su anki enerjimi bir daha ne zaman bulabilirim bilemedigim icin, simdiden tum arkadaslarima mutlu ve saglikli bir bayram gecirmelerini diliyorum, sevgiyle kalin.

Ne güzel senin adına çok sevindim canım.İnşallah bende senin gibi bebişimin kalp atışlarını duyarım.Ben biraz panik durumdayım şimdi.Bazen diyorum ki o sağlam olsunda ben bütün ağrıları çekmeye razıyım Hayırlısı bakalım sabırlı olmam lazım :)

günaydin kizlar,herkez yatakta galiba yada bayram hazirligimi!?
kizlar
kizlar size bir sorum var.bebgimin kalp atislarini duymak icin sizce ne zamana randevu aliim.hastanenin doktoru tehlike gecti kendi doktorunuza gidebilirsiniz dedi.bugün ariycam ama ne zamana termin istesem bilmiyorum.sonucta aradigim zaman calisanlarla muhatabim doktoruma telefonda sorma ihtimalim yok.sizler ne zaman duydunuz?erken gidip hayal kirikligida olsun istemiyorum.su an 5+4 henüz.7 . hafta iyimi ne dersiniz ?:44:

canim den katiliyorsun?
ben almanyadanim ve 11+4 günluk hamileyim,
ve hala kalp atislarini duymadim
ultrasonda falan her iki haftada gordum,
doktor karar veriyo heralde ne zaman uygun zaman olduguna!

canim den katiliyorsun?
ben almanyadanim ve 11+4 günluk hamileyim,
ve hala kalp atislarini duymadim
ultrasonda falan her iki haftada gordum,
doktor karar veriyo heralde ne zaman uygun zaman olduguna!

slm canim evet bende . doktor karar veriyorda.doktorum su an beni dis gebelik ameliyati oldugumu düsünüyordur.dis gebelikden süphelenmisti.hastaneye sevk edildim.hastanede yattim ama hepsini atlattim cok sükür.sonra sonucu arayip söylemedim.aklimada gelmedi.bütün hepsi zaten son bir kac gündür yasanan seylerdi.onlarad baya bir süpriz olcam.

Merhaba, ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm ama daha geç görenlerde oluyor bence 6+3 gibi gidebilirsin. Doktor beni 6+1 de çağırmıştı kalp atışı için ben doktor değiştirdiğim için erken gittim.

Merhaba, ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm ama daha geç görenlerde oluyor bence 6+3 gibi gidebilirsin. Doktor beni 6+1 de çağırmıştı kalp atışı için ben doktor değiştirdiğim için erken gittim.

haftaya carsamba veya persembe ayarlayim olmazsa.görmeye gördümde kalp atisi kast ettim anladin dimi.senin vajinal gördüm dedigin kalp atisinimi duydun. bu arada hayirli olsun senin minisin kac haftalik!?

Gebeligin hayırlı olsun canım. Ben 5+2 de keseyi gordum 7+2 de kalp atıslarını gordum.
Doktor en garanti 7. haftada duyulur demisti bana. Bence de 7. haftaya kadar sabret ve oyle git doktora.

canım benm sat 14 mayıstı 1 temmuzda kalp atışını gördük...henüz erken senn için:79:

benım bebıs bugun tam 6 hafta oldu 5+4 te keseyı gorduk..dr 10 gun sonra gel dedı..kalp atıslarını duymak ıcın..bence en az 7.hafta olmasını bekle.ben ole yapcam:))

canım benm sat 14 mayıstı 1 temmuzda kalp atışını gördük...henüz erken senn için:79:

ok canim ,artik acele etmek yok.ömrümden gitti sanki gecen hafta.oluruna birakmak lazim daha cok yipraniyosun.en azindan randevu ne zaman olsun diye sormak istedim.önümüzdeki haftanin sonralarina birakiim en azzz yada daha sonraya

ok canim ,artik acele etmek yok.ömrümden gitti sanki gecen hafta.oluruna birakmak lazim daha cok yipraniyosun.en azindan randevu ne zaman olsun diye sormak istedim.önümüzdeki haftanin sonralarina birakiim en azzz yada daha sonraya

panik yapma canım boşyere bebeğinide üzme annesi..

7.haftadan sonra git..biraz geç gitte kesin göresin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…