kızlar slm.hepinizin güsel geçiyor çok sevindim ben de bugün miniğimin pıt pıt atan kalbini gördüm çok güzel bişeydi.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim de çok iyi gidiyor hamilelik hiç bir zahmetim yok nazar değmesin.bayram telaşı çok koşturuyorum bu ara dr um bir sakıncası yok dedi ama çok çabuk yoruluyorum.çok sağlıklıymış minicik inşallah hep beraber burada isimlerini doğumlarını falanda konuşuruz.
bide bişey sorucam şimdi benim sat 6 temmuz ama aşılamayla olduğu için hangi gün olduğunu biliyorum .18 temmuz .sattan hesaplama yapıyoruz dimi yani ben şuanda 7+4üm dimi?
mrb cici anne adayları Bende 5+2günlük hamileyim :)))Netten hesapladım 26nisan doğum tarihi diye gözüküyor hayırlısı ile inşallah olur.Dün doktor kontrolüm vardı 1.11mmlik bir kese var şimdilik.Ben bundan 2 yıl önce boş gebelik yaşadım malesef.Şimdi doktorum tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye progesteron hapı ve corasprin verdi.Düzenli kullanıyorum.Ama progesteron hapı beni uyutuyor sürekli... onun dışında şuanda hiçbir şikayettim yok çok şükür.haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim 8.haftaya kadar sürekli takip edilecek.İnşallah Allah'ım izin verir ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
slm canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. progestan hapı bende kullanıyorum bana sabah öğlen akşam günde 3 tane dedi doktor bende de inanılmaz uyku yapıyor resmen gözümüm açamıyorum. şimdi evde iyi de yarın işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum. sen kaç tane kullanıyorsun. folik plusa da başlaman gerekiyor onu kullanıyormusun
Tşk ederim canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBende 200mglık progesteron hapını günde3 kere alıyorum .Folik plus değil ama 5mglık folik asit kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti.Sanırım 8.haftaya kadar kullanacağım.Senin kaçıncı haftan hamilelikte?Benim hiç belirtim yok kasık bel ağrısı falan...Bu normalmi kızlar? Bazen korkuyorum bebeğim gelişemeyecekmi diye.
çok sağol canım inşallah hepimiiz sağlıkla kucaklarımıza alırız. ben de 6+5 oldum. çok belirti arama şimdiden zamanı gelince çok çekeceğiz sanırım mide bulantısı falan . benim ilk başlarda hafif kasık ağrılarım oluyordu adet olacak gibi hissediyordum. çoğu kişinin mide bulantıları falan başlamış ama kişiden kişiye değişiyor sanırım ben çok mide bulantısı çekerim diyordum midem çok hassastır ama şükür daha başlamadı. şuan bende birşey hissetmiyorum ve bebeğimin kalp atışlarınıda duydum gayet iyi gelişimi.
canim den katiliyorsun?
ben almanyadanim ve 11+4 günluk hamileyim,
ve hala kalp atislarini duymadim
ultrasonda falan her iki haftada gordum,
doktor karar veriyo heralde ne zaman uygun zaman olduguna!
günaydin kizlar,herkez yatakta galiba yada bayram hazirligimi!?
kizlar
kizlar size bir sorum var.bebgimin kalp atislarini duymak icin sizce ne zamana randevu aliim.hastanenin doktoru tehlike gecti kendi doktorunuza gidebilirsiniz dedi.bugün ariycam ama ne zamana termin istesem bilmiyorum.sonucta aradigim zaman calisanlarla muhatabim doktoruma telefonda sorma ihtimalim yok.sizler ne zaman duydunuz?erken gidip hayal kirikligida olsun istemiyorum.su an 5+4 henüz.7 . hafta iyimi ne dersiniz ?:44:
Merhaba, ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm ama daha geç görenlerde oluyor bence 6+3 gibi gidebilirsin. Doktor beni 6+1 de çağırmıştı kalp atışı için ben doktor değiştirdiğim için erken gittim.
kizlar
kizlar size bir sorum var.bebgimin kalp atislarini duymak icin sizce ne zamana randevu aliim.hastanenin doktoru tehlike gecti kendi doktorunuza gidebilirsiniz dedi.bugün ariycam ama ne zamana termin istesem bilmiyorum.sonucta aradigim zaman calisanlarla muhatabim doktoruma telefonda sorma ihtimalim yok.sizler ne zaman duydunuz?erken gidip hayal kirikligida olsun istemiyorum.su an 5+4 henüz.7 . hafta iyimi ne dersiniz ?:44:
kizlar
kizlar
canım benm sat 14 mayıstı 1 temmuzda kalp atışını gördük...henüz erken senn için:79:
ok canim ,artik acele etmek yok.ömrümden gitti sanki gecen hafta.oluruna birakmak lazim daha cok yipraniyosun.en azindan randevu ne zaman olsun diye sormak istedim.önümüzdeki haftanin sonralarina birakiim en azzz yada daha sonraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?