Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

haftaya carsamba veya persembe ayarlayim olmazsa.görmeye gördümde kalp atisi kast ettim anladin dimi.senin vajinal gördüm dedigin kalp atisinimi duydun. bu arada hayirli olsun senin minisin kac haftalik!?

Benim de bahsettiğim kalp atışı ben keseyi 4+1 de gördüm doktor 6+1 de kalp atışı için çağırmıştı. Bence de haftaya gitmen uygun olur. Kalp atışı için insan strese giriyor çok uzun süre beklemek istemedim ben açıkçası.

merhaba;
bugün ikinci kez beta hcg baktırmak için hastaneye gittim. testlerin sonucunu doktora gösterdiğimde, "iyi gidiyoruz" dedi. dayanamadım günlerdir kendimi zor tuttuğumdan olsa gerek gözyaşlarına boğuldum muayenehanede.duyduğum sevincin bir tarifi yok. doktor da bana "istemiyor muydun gebeliği? eşinle mi sorun çıktı? " demez mi? aşırı duygusallık içindeydim de kadının boğazına sarılmadım iyi ki.. cumartesi ilk muayenede o kadar mesafeli ve umutsuz bir biçimde davranmıştı ki doktor, bütün haftasonum zehir oldu. eşim içeri girmeye cesaret edemedi, hastane koridorunda kaygılı bekleyişine devam ediyordu..hastaneden çıkınca sevinçten ağladık ikimiz de..
lekelenmem düne kadar vardı, ama bugün bitti. bana dinlenmemi söyledi doktor. bayram boyunca yatacağım. bayram ertesi de bana yeterince bilgi verecek, ketum davranıp aklımı almayacak, beni sıradan kaygılarım dışında başka endişelere sevk etmeyecek başka bir doktora gideceğim. belki miniciğimin kalp atışlarını bile duyabiliriz o zaman.
hala kasıklarımda sancılarım mevcut. dinlenerek geçireceğim birkaç gün faydalı olacak diye düşünüyorum. bebeğimin yerinde olduğunu öğrenmek benim için en muhteşem bayram hediyesi..
şimdiden hepinizin bayramınız kutlu olsun...

bnmki tüp bebekle oldu 5+6 da ilk muayenem oldu alttan bakıldı ve keseyi bebegi kalp atısını gordük bnmde 10 gün sonra randevum var bakalım kalp atısını duycaz bu sefer kalp atısını gormek bile cok güzel ama ...

ay canim benim allah seninde yardimcin olsun.ne zor ya.sag salim duyarsin umarim.ben hamilelik stresini baska bilirdim mide bulantisiydi sismanlamaydi falan ay daha neler varmis isin icinde olunca ögrendim:44:

ay canim benim allah seninde yardimcin olsun.ne zor ya.sag salim duyarsin umarim.ben hamilelik stresini baska bilirdim mide bulantisiydi sismanlamaydi falan ay daha neler varmis isin icinde olunca ögrendim:44:

Teşekkürler inşallah sen de haftaya kalp atışını duyar rahat bir nefes alırsın. İyi haberlerini bekliyorum.

tüm anne adayları bayramınız kutlu olsun. bi daha ki ramazan bayramını bebişlerimiz kucağımızda kutlarız inşallah

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız.Ben ise garip duygular içindeyim.Bende dün öğrendim 4-5 haftalık hamileymişim. Allah hepimizin yanında olsun inşallah.

bendımde regl gecıkelı tam 10 gun oldu ve bugun hamıle oldugumu ogrenelı 3 gun oldu sayılır:) dört artı iki falan dıosunuz ya onlar nedır 4 hafta 2 gun mu demek oluyor?bu cuma dr a gıdıcem daha gıtmedım...

bendımde regl gecıkelı tam 10 gun oldu ve bugun hamıle oldugumu ogrenelı 3 gun oldu sayılır:) dört artı iki falan dıosunuz ya onlar nedır 4 hafta 2 gun mu demek oluyor?bu cuma dr a gıdıcem daha gıtmedım...

hayırlı olsuuunnn evet canım o artılar gün oluyo 10+3 10 hafta 3 günlük gibi +6 dan sonra yeni bi hafta başlıyo

Son düzenleme:
hayırlı olsuuunnn evet canım o artılar gün oluyo 10+3 10 hafta 3 günlük gibi +6 dan sonra yeni bi hafta başlıyo

Canım hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen ne zamandır uğraşıyodun bebiş için

Canım hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen ne zamandır uğraşıyodun bebiş için

teşekkür ederim canım ben 1.5 yıl uğraştım en son haziranda aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım herşeyi bi kenara bırakıp dinlenmeye karar verdiğim an hamile kaldım

kızlar benimde adetim gecikeli 8 gün oldu ve dün öğrendim hamile olduğumu kendi doktorum cumaya kadar doluymuş ancak cuma gidebilicem Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

Arkadaşlar benim de bayram şekerim, bayramda geldi annesine..Ben de 5 haftalık hamileyim..

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız.Ben ise garip duygular içindeyim.Bende dün öğrendim 4-5 haftalık hamileymişim. Allah hepimizin yanında olsun inşallah.

kizlar tebrik ederim.Allah sagsalim kucagimiza alip büyütmek nasip eder insallah
her konuda tecrübeden faydalanmak,tecrübe yasayanlardan fikir almak en güzeli ve en icini rahatlatani.iyiki burdaki arkadaslarim var.az önce annemle tlfda konustum hamilelikle ilgili bir kac soru sordum.kizim benim zamanimda böle seyler yoktu falan yada bilmemki diye cevap verdi :). baya bir zaman gecmis yani.burda dertleri mutluluklari paylasmak cok güzel. o yüzdende sizi en iyi biz anlariz emin olun

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ben 1.5 yıl uğraştım en son haziranda aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım herşeyi bi kenara bırakıp dinlenmeye karar verdiğim an hamile kaldım

ya inanmiyorum.benim iki arkadasim birisi 38 digeri 36 falandi tedavi tedavi yipranmislardi iksiside.asilamada tutturamadilardi.ikiside biktiklari icin tedaviyi biraktilar.hamile kaldilar.simdi birisi ikiz cocuklu ve bir oglu var toplam üc cocuk,digeride bir dogurdu arkasina kazara diyor bir yas arayla bir daha dogurdu.hayirlisi ya .gercketen stres etkili demekki.

merhaba arkadaşlar.. epey bi bayram şekeri katılmış aramıza.. hayırlı olsun
ben de 7. hafta ya başladık.. bulantıo yok ağrı hafif... ama iştah çok açık kilo almaya başladım bile bel çevresi de kalınlaştı tabi... ya sizde durum ne neler yiyorsunuz...bana karın egzersizleri falan da yasak... bu gidişe bir dur demeli ama nasıl...

Kızlar ben daha dr a gıtmedım cuma gıdıcem...benım son adetim 30 temmuzdu su andada adetımın 10.gunundeyım tabıkı olmadım ve hamıleyım ..ne kadarlık hamıle olmus oluyorum ben ozaman???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…