haftaya carsamba veya persembe ayarlayim olmazsa.görmeye gördümde kalp atisi kast ettim anladin dimi.senin vajinal gördüm dedigin kalp atisinimi duydun. bu arada hayirli olsun senin minisin kac haftalik!?
Benim de bahsettiğim kalp atışı ben keseyi 4+1 de gördüm doktor 6+1 de kalp atışı için çağırmıştı. Bence de haftaya gitmen uygun olur. Kalp atışı için insan strese giriyor çok uzun süre beklemek istemedim ben açıkçası.
ay canim benim allah seninde yardimcin olsun.ne zor ya.sag salim duyarsin umarim.ben hamilelik stresini baska bilirdim mide bulantisiydi sismanlamaydi falan ay daha neler varmis isin icinde olunca ögrendim:44:
Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız.Ben ise garip duygular içindeyim.Bende dün öğrendim 4-5 haftalık hamileymişim. Allah hepimizin yanında olsun inşallah.
Arkadaşlar benim de bayram şekerim, bayramda geldi annesine..Ben de 5 haftalık hamileyim..
bendımde regl gecıkelı tam 10 gun oldu ve bugun hamıle oldugumu ogrenelı 3 gun oldu sayılır:) dört artı iki falan dıosunuz ya onlar nedır 4 hafta 2 gun mu demek oluyor?bu cuma dr a gıdıcem daha gıtmedım...
hayırlı olsuuunnnevet canım o artılar gün oluyo 10+3 10 hafta 3 günlük gibi +6 dan sonra yeni bi hafta başlıyo
Canım hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen ne zamandır uğraşıyodun bebiş için
teşekkür ederim canım ben 1.5 yıl uğraştım en son haziranda aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım herşeyi bi kenara bırakıp dinlenmeye karar verdiğim an hamile kaldım
Arkadaşlar benim de bayram şekerim, bayramda geldi annesine..Ben de 5 haftalık hamileyim..
Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız.Ben ise garip duygular içindeyim.Bende dün öğrendim 4-5 haftalık hamileymişim. Allah hepimizin yanında olsun inşallah.
teşekkür ederim canım ben 1.5 yıl uğraştım en son haziranda aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım herşeyi bi kenara bırakıp dinlenmeye karar verdiğim an hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?