Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

bılseydım keske bılemedım..
yoksa bırak mp3 u roketatar,füze , bomba ve bilumum teyzesavar muhımmatlarımla odaya gırerdım

Orasi sirf emzirilen bir oda miydi yoksa baska amaclar icin de kullaniliyor muydu? Merak ettigim sey teyzenin orada ne isi var?

Valla bana da kanguru bebeğe eziyet gibi geliyor suan 1 bucuk aylık bebeğim var. Anladım ki bebek rahatsız olsa öyle asla durmak istemez. Viyak viyak ağlar.

Hic kimse anasınıdan daha iyi düşünemez yavrusunu. Böyle çok bilmişlere yav he here de bildiğini yap.

Orasi sirf emzirilen bir oda miydi yoksa baska amaclar icin de kullaniliyor muydu? Merak ettigim sey teyzenin orada ne isi var?
sadece emzırme odasıydı kendı kızı veya gelını sanırım onun yanında oturup yardımcı oluyordu

kaynana bir değil bin...

Bazı insanlar karısmadan duramazlar. Illa bi laf sokma ihtiyaci hissederler. Ornek; benim kv. Nerede bir bebek gorse anasini azarlar. Hatta lafla yetinmeyip mudahele eder. Alir cocugu ustunu mustunu cikarir soguksa giydirir. Tabi bunlari eve gelince de ballandira ballandira anlatir. Kk kadinlarindan birine denk gelsende de alsan agzinin payini diyorum simdi

Cok haklisin sinir olmakla..
Benim cocugum yok ama bilmedigimden soruyorum kanguru bacaklarin gelisimini falan nasil etkiler acaba.
Su David becham in bi resminde kullandigi çapraz asili duran, cocukta yatar pozisyonda olan (ki konuya o kadar uzagim ki ismini dahi bilmiyorum ) daha mi sagliklidir acaba

Annem anneannem bizi atkıyla sırtına bağlarmış hep. Ne ortopedik bebek arabaları kangurular vardı ne bi şey.. Çok şükür elimiz ayağımız düzgün, düşüp öleni de duymadım yani. Onu diyen teyze çocuklarını ipeklere sarıp büyütmüş galiba..

ilk önce evde başlıyor ziyarete gelenlerle, sut mevzusuyla saldırıyorlar önce, sonra üşür bu çocuk tek kat giydirmeciler istila ediyor her yeri, dışarı çıkınca bebek arabasıyla gören üstünde astronot mont olan bebeyi neden bir battaniyeyle prttun hasta edeceksin diyenler boy gösteriyor, kangurunun çocuklarda kemik eğriliği yaptığı dersini veren bir ablayla karşılaştım meselâ, benimkini hep kanguruda taşıdım evde de kanguruya koyar işlerimi onunla yapardım bacak eğriliği oldu kullanmaya diyor abla kendi gerizekalı ya herkesi öyle sanıyor, sonra suyun yoksa mama kullanıyorsan kullandığın mamayı aşağılamaya başlıyorlar, neden hipp kullanıyorsun yalan onlar yalan organik falan değildir o diyorlar, hele işe başladıysan yandın, yazık günah nasıl bıraktın el kadar bebeyi diyip seni kotu anne ilan edip yerlerde olan moralini 7 kat cehenneme yolluyorlar, ek gıdaya başladıysan zaten yandın evde yap kavanozlar öcü diyen bir tayfa var mesela akıllara zarar sanki pazardan marketten aldığı meyvenin tüm,yetiştirilme aşamalarını görmüş de deli gibi onu savunuyor. Bunlar başımabgelenlerin minik bir kısmı. Allah tan içime,dert eden kafayı takıp üzülen bir tip değilim çoğunun cevabını verip postalıyorum. Siz de öyle yapın. Beni tek ve en çok yaralayan işe başladığımda yapılan yorumlardı mesala,

Ben anne değilim ama bebekken yeğenimi çıkarırdım kanguruyla, o alet bence harika bir icat =))
Bebekler rahat ediyor içinde, yeğenimi dolaştırırdım hava güzel olunca , yorulunca da kafasını göğsüme dayar uyurdu, bence bebeklere çok iyi geliyor iletişim açısından. Boşver insanları ya nasıl rahat ediyorsan öyle yap, tadını çıkar bu zamanların, her şeyi gönlünün istediği gibi yap, Rabbim sıhhatle büyütmek nasip etsin

Anlasilan dogumdan sonra cok kavga edecegim coook...
Memenden fosur fosur süt akarken cocuk agladiginda "doymuyo bu bebek aç,sutun yetmiyo mu" diyen ilk kişiyi alnindan vur
Çünkü ilk duyacagin laf bu olacak.
Bu lafi duymayan anneler varsa parmak kaldirsin ki onlar ne yüce insanlardir.

Kucagimda bebeyle katil olucam desene

Millet keyfinden gidip çalışıyor sanki, kim evde çocuğunu bırakıp gidip milletin ağız kokusunu çekmek ister ki. Her şey yine çocuğunun geleceği için.

Millet keyfinden gidip çalışıyor sanki, kim evde çocuğunu bırakıp gidip milletin ağız kokusunu çekmek ister ki. Her şey yine çocuğunun geleceği için.
maalesef anlamıyorlar bunu anacığım. Özellikle bu eleştirileri yapanlar da 4-5 yıl önce doğum yapmış vaktinde çocuğunu bırakıp işe gelmiş bayanlar. Onların eleştirisine üzülürken Öğretmenler odasında konuya dahil olan bir erkek arkadaş, hocam keyfinşzden gelmiyorsunuz ya, onun iyiliği için hem çalışma saatleriniz de iyi üzmeyin kendinizi diye teselli etti. Ama bunu birebir yaşamış bayanlar beni kotu anne yaptı resmen.

Henüz çocuğum yok ama olsa da bakıcı bulduysam hemen işime dönmek isterim. Ben de öğretmenim tamam sınıfta öğrencilerle uğraşmak gerçekten yıpratıcı ama iyi tarafı taş çatlasın 5 saat okuldayız. 5 saatin 2 saatinde de çocuk uyuyor olsa 3 saat ayrı kalmış gibiyiz. Bunda ne var ki sanki çocuğu eve yalnız bırakıp mı gidiyoruz güvendiğimiz insanlara emanet ediyoruz.
Çocuğuma daha az oyuncak alırım ama yanında olurum diye düşünenlere saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorsam diğerlerinden de saygı bekliyorum. Hayat duygusal değil romantik değil hayat realist.. Ben yokluğu da gördüğüm için keşke diyorum annem çalışsaydı da ben çocukken beslenmeme koyacağı şeyi komşudan ödünç almasaydı, keşke sınıfın ortasında aidat parasını veremiyorum diye sürekli açıklama yapmak zorunda kalmasaydım

ben duyamadım onu doğum yapıp eve geldiğimde nasıl bir terör estirdiysem kimse bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…