- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
aynen bende bakmamaya özen gösteririm emziren birine.ne bılım... goguste emen bebegı yabancı bırı pat dıye gelıp memenden cekıp ayyyy ne tatlıymıs deyınce ınsanın normal karsılayası gelmıyor :)
acıyan gogus ucumda cabası
ben emzıren kadına bakmaya cekınırım rahatsız olmasın dıye futursuzca kadının soguk elını hıssettım
ılk kez kocamdan baska bı el mememı elledı
Kız benimki gibiymiş seninki deSizin ne güzel disardaki teyzeler mudahilmis olaya.Benim bitane evde başımda var sürekli cik cik konuşan.Kaynanam sanmayın sakın KOCAM..Insan herseye karışır mı yaaa.Cocukla ilgili benden çok soylicek şeyi var masallah sanki ben diil o dogurdu.Kışın çocuk cikarilmaz ona göre hemde hic..Bagisikligi güçlensin falan anlamaz.Anlatıyorum cabaliyorum yine anlamıo.Artık kavga etmekten yoruldum bende gizli gizli bildigimi okuyorum cogu kez.Cünkü koca katili olmama az kaldi bu gidişle
Üslüp çok önemli eğer iyi niyetli olsa tatlı dille bi şeyler der veya bana sorar ama azarlamaya kalkması kesinlikle iyi niyetli olmadığını düşündürüyor haliyle. Ama toplasanız bi hafta anca dışarı çıktım doldum resmen bi dahaki talihli tarafımdan hapı yutacak
Bunu duyduğuma sevindim..Çünkü ben benimkini numunelik sanıyordum.Insan başkasında olduğunu duyunca bi rahatlıoKız benimki gibiymiş seninki de1 yaşındaki oğluma havuç salatalık veriyorum dişi çıkıyor kemirsin diye bağıra bağıra alır yok boğulur yok bilmem ne tövbe yarabbi
Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
Yok yok rahat ol aynılar merak etmeBunu duyduğuma sevindim..Çünkü ben benimkini numunelik sanıyordum.Insan başkasında olduğunu duyunca bi rahatlıobi kez yanında bende bisküvi verdim kemirsin die boğazına toz kaçtı benim kız öksürmeye başladı kocama baktım bet beniz attı hık die gidiverecekti.O gün bugündür yanında sert bisi verme maceramizda son buldu
Olmazmi ayol. Onlardan her yerde var ev gezmesine gidersin herkes en iyi anne kesilir sokakta gezersin tanimadigin kadin adam kim varsa gelir karsir. Ben delirip agliyorum hemen sanki biz bisey bilmiyoruz 15 tane kitap bitirdik yani artik hangi hastalikta napilcani kendim bilebiliyorum o dereceyim ama yok halaa sirtina havlu koy kizim bu cocuk terlemis yok efendim uc kat corap giydir karni agrirBenim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
Yolculuga cikarken bendr kanguru kullaniyorum bebegim bayiliyo simdi sekiz bucuk aylik. Bende yurutece koyuyorum bebegimi siteye cikartyorum park var yemyesil oglum kosuyo resmen deli oluyo disariya hem enerjisini atiyo hem de temiz hava aliyo. Yaslinteyzeler basliyo gurutece koyma disari cikarma ya hu benim cocugum istedigimi yaparim yarim saat cikms hava almis cok mu? Yanliz degilsin her yerde oyle saldiranlsr var.
Ben de bebegimi çoğunlukla kanguruyla taşıyorum, ancak dışarıda birinde ergonomik olmayan, çocuğa zarar verecek kanguru gördüğümde annesini nezaket çerçevesinde uyarıyorum. O da bebeği düşündüğüm için.Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?