Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

ben de bebiş daha küçükken sling e koyar çıkardım gezmeye, pek karşılaştığı bişey diil milletin bu civarda o uüzden baya garipseyenler oluodu, değişik bakışlarla karşılaşıodum. çok takmıodum onları ama bazı teyzelerin de pek hoşuna gidiodu ayy ne tatlı uyumuş falan diolardı ozm mutlu oluodum

bu arada kanguruda bebiş görünce benim de içim bi garip oluo ama kimseye bişi demiorum tabi
ama sling i tümm annelere tavsiye ederim evde dışarıda her yerde süper süper

aynen bende bakmamaya özen gösteririm emziren birine.
kadının zaten yaptığı başlı başına saygısızlık

Sizin ne güzel disardaki teyzeler mudahilmis olaya.Benim bitane evde başımda var sürekli cik cik konuşan.Kaynanam sanmayın sakın KOCAM..Insan herseye karışır mı yaaa.Cocukla ilgili benden çok soylicek şeyi var masallah sanki ben diil o dogurdu.Kışın çocuk cikarilmaz ona göre hemde hic..Bagisikligi güçlensin falan anlamaz.Anlatıyorum cabaliyorum yine anlamıo.Artık kavga etmekten yoruldum bende gizli gizli bildigimi okuyorum cogu kez.Cünkü koca katili olmama az kaldi bu gidişle

Benim de başıma 1-2 geldi,bi keresinde yazın kızımla sahile inmiştik hava çok sıcaktı saat 4-5 civarıydı kızımın ayaklarını pike ile örtmüştüm fakat çocuk pikeyi istemiyor itiyor sahildeyiz diye ne olur ne olmaz almıştım,bi tane orta yaşlı kadın yanımdan geçerken aaa üşüyor bu çocuk diye söylendi hatta yanıma gelmek için duracak gibi oldu(!) ama ses tonunu duysanız sanırsın onun çocuğu,ben de başımı çevirdim sert sert baktım tövbee deyip başımı çevirdim neyse ki kadının yanındaki kocasıydı heralde ya sanane başında annesi var sana mı kaldı diye azarlayınca içimin yağları eridi. En nefret ettiğim insan tipi böylelerinin yaşına başına bakmadan yapıştıracaksın cevabı terbiyesizler ya

Kız benimki gibiymiş seninki de 1 yaşındaki oğluma havuç salatalık veriyorum dişi çıkıyor kemirsin diye bağıra bağıra alır yok boğulur yok bilmem ne tövbe yarabbi

Haklısınız ama kalp kırmayın snra vıcdan azabı cekersenız daha zr dıye dusunyrum ben

Kucakta haldur huldur taşımaktan iyidir derdim sana mı sorcam derdim geçerdim
Seni nasıl taşımışlar acaba öyle söyleyenler kaç yaşındadırlar zaten hoplamışlardır kucaktan kucağa ay çöpe at bu insanları türkiyede bu hakkı görüyolar insanlar kendilerinde :)

Kız benimki gibiymiş seninki de 1 yaşındaki oğluma havuç salatalık veriyorum dişi çıkıyor kemirsin diye bağıra bağıra alır yok boğulur yok bilmem ne tövbe yarabbi
Bunu duyduğuma sevindim..Çünkü ben benimkini numunelik sanıyordum.Insan başkasında olduğunu duyunca bi rahatlıobi kez yanında bende bisküvi verdim kemirsin die boğazına toz kaçtı benim kız öksürmeye başladı kocama baktım bet beniz attı hık die gidiverecekti.O gün bugündür yanında sert bisi verme maceramizda son buldu

Olmaz mııı? Her seferinde muhakkak bi teyze laf söyler. İlk zamanlar hıı hıııı,tamam,evet vs diyordm. Ama canım sıkılıyordu. Bazen tutamıyorm kendimi,gözlerimi kırpıştırarak ; "ben annesiyim" diyorm geçiyorm.. anlayana..

Yok yok rahat ol aynılar merak etme oğlan 4 yaşında hala yanında şeker gibi katı şeyler vereyim azcık öksürsün gözleri kurbağa gözü gibi dışarı çıkar bana karşı inatla vermeye devam ediyorum birgün pes edecek elbet

Olmazmi ayol. Onlardan her yerde var ev gezmesine gidersin herkes en iyi anne kesilir sokakta gezersin tanimadigin kadin adam kim varsa gelir karsir. Ben delirip agliyorum hemen sanki biz bisey bilmiyoruz 15 tane kitap bitirdik yani artik hangi hastalikta napilcani kendim bilebiliyorum o dereceyim ama yok halaa sirtina havlu koy kizim bu cocuk terlemis yok efendim uc kat corap giydir karni agrir

Hemde nasıl. Benim ilk çocuğum 3 aylık fiziksel olarak zayıf diye iyi bakmadigimi söylüyorlar. Halbuki gözüm kadar iyi bakıyorum. Sadece kilo yok

offff o kadar çook konuşup akıl veren oluyordu ki ilk başlarda kendimi acayip yetersiz hissediyordum. yok alt oyle değişmez yok mama mı veriyorsun emzir(sanki süt var ben keyfi mama veriyorum) yok mama öyle içirilmez. kucağına alma alışır. küçücük çocuk dışarı mı çıkar hasta edeceksin(ki kışın kaloriferler bozulup ev buz gibi olana kadar hiç hasta olmadı) daha hatırlayamadığım onca şey. neyseki artık 20 aylık oldu ve öyle laf eden çok kalmadı.
bana mama veriyorsun diye kızanların başka bi arkadaşıma sütün yetmiyor mama ver dediğini duyunca şok oldum buarada.

Şimdi o teyzeler gibi yapayım mı size

Yürüteç çoğu ülkede yasalarca kullanımı yasaklanmış, bazı araştırmalara göre en çok bebek ölümüne sebep olan ve gelişim bozukluğuna sebep olarak yaygın kanının aksine yürümeyi öğreten değil geciktiren bir alet

Yanlış anlamayın sakın, sizin aracılığınızla yürüteç kullanan anneler belki daha önce duymamışlarsa diye söylemek istedim.

Yoksa bende biliyorum ki hiç bir bebeği annesinden daha fazla düşünemez hiç kimse. Ne yapıyorsanız oğlunuzun iyiliği içindir.

Yok canim herkese oluyor. Soyle anlatayim:

4.dogumumu yaptim otobusle bi yere gidiyoruz. 3 buyuk yanimda degil sadece en fazla 1 aylik olan oglum esim ve ben variz. Oglum acikti huysuzlandi. Bende koltuk altlarindan tutup biraz havaya kaldirip oynuyordum. Onden 40 yaslarinda bi kadin döndü bana. Oyle tutma cocugu ilk cocugun mu dedi. Yok dedim 4. Kadin onune dondu tek kelime dahi etmedi. Ben gercegi soyledim ama cok sıkılıyorsan sen de soyle işe yarıyor

Ben de bebegimi çoğunlukla kanguruyla taşıyorum, ancak dışarıda birinde ergonomik olmayan, çocuğa zarar verecek kanguru gördüğümde annesini nezaket çerçevesinde uyarıyorum. O da bebeği düşündüğüm için.
He bir kısım insanların yanıma yaklaşıp 'nefes alıyor mu o orada' dedikleri de oluyor, gülüp geçiyorum.

Ee iyide eskiden bebekleri bez parçasıyla sırtlarına sarıp gezdirirlermiş tarlalarda bile çalışırlarmış öylece, şimdikiler bebekte öncekiler değilmiydi??

Takma kafana çocuğunun rahatını senden başka kimse düşünemez senden başka da kimse bilemez "he he teyzecim bak işine hadi"de geç git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…