- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
1 yemek kaşığı az değil mi :26::26:1 yemek kaşığı yeterli gelir canım mayayıda hemen süte katmadan ılık sütle çırpı süte öyle karıştır
1 yemek kaşığı az değil mi :26::26:
kız 5 kilo süt diyorumYok canım eğer çok koyarsan yoğurt eşki olur
Tamam canım bende 5 kiloya 1 tatlı kaşığı koyuyorum korkmakız 5 kilo süt diyorum
yok minik parmağımla test ediyorum..
bu arada 5 kiloluk süte ne kadar yoğurt koymalıyım mayalamak için?:26:
tamam o haldeTamam canım bende 5 kiloya 1 tatlı kaşığı koyuyorum korkmasana fazla bile söyledim
tamam o halde
sonra sarıp sarmalicam..
ne kadar öyle kalıcak
ay tabi beklerim merakla hemdeEvet canım 4 saat sarılı kalacak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692340
Bak burda püf noktaları var istersen bakburda 1 litreye 1 yemek kaşığı demiş ama ben daha az kullanıyorum
Biraz beklersen sana bu hafta yaptığım yoğurdun resmini koyarım
Eki Görüntüle 1026865 Eki Görüntüle 1026867
Canım bak,ben bu yöreye has yoğurt kovasında mayalıyorum bu kova yaklaşık 6 kilo ben 5 kilo haftalık yapıyorum cuma günleri sütçümüz sütümüzü getirir
Buna yaklaşık 1 yemek kaşığıda da az kadar koyuyorum,benim yoğurdumda böyle tutar
oh mis gibi görünüyor emeğine eline sağlık ..
umarım benimde böyle olur
yok yok kesilmedi allahtan
soğumasını bekliyorum
ay umarım benim ki ziyan olmazEminim olurbende ilk başlarda biraz ziyan etmişligim olmuştur canım eger olmasa sakin üzülme ilk zamanlar sıçaklığını tuturmak zoroluyor inatla yapmaya devam et
Hadi gözünaydınYoğurt istediğin gibi olur inşaallah
En güzel ve sağlıklı yoğurt evde yapılan
ay umarım benim ki ziyan olmaz
pes etmek yok bende olana kadar devam
ay teşekkür ederim umarım olmuştur merakla bekliyoruzz
bu arada kesinlikle sağlıklı yaşam için ve tasarruf açısından en faydalısı bu..
ay umarım benim ki ziyan olmaz
pes etmek yok bende olana kadar devam
ay teşekkür ederim umarım olmuştur merakla bekliyoruzz
bu arada kesinlikle sağlıklı yaşam için ve tasarruf açısından en faydalısı bu..
önemli olan her yapışta onu tutturabilmek tutturdukmu kaçışı yok zatenEv yoğurduna alışınca hazır yoğurt yiyemiyorsun emin ol
Ben fırını 30 derecede ısıtıp borcamla fırında mayalıyorum 4 saat fırında bir gece açılmadan buzdolabında bekletiyorum
bir çimdikte nişasta ve çok çok az bir fiske tuz yine bir fıske şeker koyuyorum
sütçü düzensiz geliyo işte yoksa evde mayalamak en güzeli
valla ben 2 tencere yapmıştım ..biri tuttu diğeri tutmadı..tutmayanı yeniden kaynatıp bezpoşete koyup süzdürdüm çökelek yaptım bekliyor dinlenme sürecinde...olmuş gibi olan dolapta akşam 10 gibi bakıcamCanım merak ettim nasıl oldu mu yoğurt:)
önemli olan her yapışta onu tutturabilmek tutturdukmu kaçışı yok zaten
aa değişik yöntemdenenebilir
valla ben 2 tencere yapmıştım ..biri tuttu diğeri tutmadı..tutmayanı yeniden kaynatıp bezpoşete koyup süzdürdüm çökelek yaptım bekliyor dinlenme sürecinde...olmuş gibi olan dolapta akşam 10 gibi bakıcam
Ellerinize sağlıkönemli olan her yapışta onu tutturabilmek tutturdukmu kaçışı yok zaten
aa değişik yöntemdenenebilir
valla ben 2 tencere yapmıştım ..biri tuttu diğeri tutmadı..tutmayanı yeniden kaynatıp bezpoşete koyup süzdürdüm çökelek yaptım bekliyor dinlenme sürecinde...olmuş gibi olan dolapta akşam 10 gibi bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?