şahıs şirketinde küçük bir yerde tek başıma çalışıyorum ve işten ayrılmaya karar verdim.
ayrılma sebebim evim işyerime çok çok uzak (2,5 saat) mesafede.
evleneli 1 yıl olmadı daha. yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyorum.
patronum çok iyi insandır. beni eski işim aracılığı ile tanıyor. zaten bu işi de kendisi teklif etmişti.
bende aylar sonra kabul etmiştim. şimdi başka bir iş daha yapıyor, ortağı var.
ben üniversite mezunuyum burası benim kariyerim için kesinlikle iyi değil. ayrılma sebebimin diğer nedeni de bu aslında.
ilk işe girdiğimde böyle değildi çok yoğundu ben umutla başlamıştım buraya planlarım vardı çünkü büyüyordu.
şuan farklı boyutlar aldı, patronum yeni yaptığı işe adapte ortağı ile beraber. off çok canım sıkkın aslında. inşallah iyi bir karar alıyorum.
maaşım çok da iyi değil, zaten bir sürü yol parası veriyorum.
şimdi sormak istediğim şey şu ben tazminat almaya hak kazanıyorum.
ama bu süreç nasıl ilerler? çok çekiniyorum bu konuları konuşmak için.
aslında istemeye utanıyorum. patronumun çok iyi olması buna engel mi diyorum kendi kendime saçmalıyorum bazen.
kızlar siz olsaydınız ne yapardınız alır mıydınız? veya konusunu eder miydiniz?
ayrılma sebebim evim işyerime çok çok uzak (2,5 saat) mesafede.
evleneli 1 yıl olmadı daha. yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyorum.
patronum çok iyi insandır. beni eski işim aracılığı ile tanıyor. zaten bu işi de kendisi teklif etmişti.
bende aylar sonra kabul etmiştim. şimdi başka bir iş daha yapıyor, ortağı var.
ben üniversite mezunuyum burası benim kariyerim için kesinlikle iyi değil. ayrılma sebebimin diğer nedeni de bu aslında.
ilk işe girdiğimde böyle değildi çok yoğundu ben umutla başlamıştım buraya planlarım vardı çünkü büyüyordu.
şuan farklı boyutlar aldı, patronum yeni yaptığı işe adapte ortağı ile beraber. off çok canım sıkkın aslında. inşallah iyi bir karar alıyorum.
maaşım çok da iyi değil, zaten bir sürü yol parası veriyorum.
şimdi sormak istediğim şey şu ben tazminat almaya hak kazanıyorum.
ama bu süreç nasıl ilerler? çok çekiniyorum bu konuları konuşmak için.
aslında istemeye utanıyorum. patronumun çok iyi olması buna engel mi diyorum kendi kendime saçmalıyorum bazen.
kızlar siz olsaydınız ne yapardınız alır mıydınız? veya konusunu eder miydiniz?