- 3 Şubat 2018
- 25.761
- 110.849
- 598
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum
Benim de kuzenim boşandı, paravan evlilik iddiasıyla.
3-4 yıl sürdü. 15 bin tl tazminat kazandı.
O zaman annesine de tazminat davası açın. Böyle oğullarını korumak adına iftira atmasin kimse. İstediğiniz rakam süreç için ucuk geldi. Ama tazminat hakkinizi kullanin. Avukat yardımcı olur. Doktora gittiginize dair rapor felan varsa iyi olur
CANIM senin niyetin annesinin ve çevrenin ağzını kapatmak değil mi? (Bunu yapmayı sen istedin diye yazdım).Off ya çok sürmüş ve 15 bin için değmemiş. Eşi benim eşim gibi miydi? Neden o kadar sürmüş
Yorum yapamadım...kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
ben hala mendili sakliyorum 5 sene oldu. ilk kızlık bezimdi.
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
Manevi olarak zaten etkilenmez eşim takmıyor ama paraya çok düşkün maddi olarak canını yakmak istiyorum aslındaCANIM senin niyetin annesinin ve çevrenin ağzını kapatmak değil mi? (Bunu yapmayı sen istedin diye yazdım).
Miktar sembolik olmalı bu durumda. Büyük miktarları zaten alamazsın.
15bin için değmemiş ne demek oluyor şimdi?
Şu şu nedenle davamı kazandım demek yetmiyor mu? 1tl tazminat davası açan da var.
bu bayanın ki direkt konuyada girmiyormusBenim eşimde de sevişme yok direk konuya giriyor onunla öpüşmek istemiuyorum midem bulanıyor öpmeyide bilmiyor sevişmeyide 10 yıldır idare ettim bende
Peki bu sebepten mi?
niye ki kötü mü yazdim?Yorum yapamadım...
Nasıl dayanıyorsun şuan nasıl düzelme olmadı mı? İlişki ne sıklıkla oluyorBenim eşimde de sevişme yok direk konuya giriyor onunla öpüşmek istemiuyorum midem bulanıyor öpmeyide bilmiyor sevişmeyide 10 yıldır idare ettim bende
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
bence bişey diyemezdi..
eşi savunmuyormuş ki..Bez ne ya.
Eşiniz dese yetmez mi.
O benim namusum size ne diye.
Ay komigime geldi yani kusura bakmayın.
tamam da eşi de savunsun arkasinda olsun benim namüsüm desin ben böle tavsiye vermezdim..Aman Allahım. Yani genc kızlarımıza böyle tavsiye verilir mi. Kanamayanlar var o ayrı.. Ama insan sırf cahillerin ağzını kapatmak adına kendini böyle küçük düşürmez. Ne demek çıkartip göstermek. Onlar arsız edepsiz diye aynı kafadan gitmemek lazım.
Eşinize çevrenize kendinize güvenmiyorsunuz sanırım saklıyormuşsunuz. Allah kolaylık versin.tamam da eşi de savunsun arkasinda olsun benim namüsüm desin ben böle tavsiye vermezdim..
tamam da eşi de savunsun arkasinda olsun benim namüsüm desin ben böle tavsiye vermezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?