Tazminat davası açmalı mıyım?

rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum

O zaman annesine de tazminat davası açın. Böyle oğullarını korumak adına iftira atmasin kimse. İstediğiniz rakam süreç için ucuk geldi. Ama tazminat hakkinizi kullanin. Avukat yardımcı olur. Doktora gittiginize dair rapor felan varsa iyi olur

Off ya çok sürmüş ve 15 bin için değmemiş. Eşi benim eşim gibi miydi? Neden o kadar sürmüş
CANIM senin niyetin annesinin ve çevrenin ağzını kapatmak değil mi? (Bunu yapmayı sen istedin diye yazdım).
Miktar sembolik olmalı bu durumda. Büyük miktarları zaten alamazsın.
15bin için değmemiş ne demek oluyor şimdi?
Şu şu nedenle davamı kazandım demek yetmiyor mu? 1tl tazminat davası açan da var.

kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorum yapamadım...

Manevi olarak zaten etkilenmez eşim takmıyor ama paraya çok düşkün maddi olarak canını yakmak istiyorum aslında

Yok artık

Aman Allahım. Yani genc kızlarımıza böyle tavsiye verilir mi. Kanamayanlar var o ayrı.. Ama insan sırf cahillerin ağzını kapatmak adına kendini böyle küçük düşürmez. Ne demek çıkartip göstermek. Onlar arsız edepsiz diye aynı kafadan gitmemek lazım.

Bez ne ya.
Eşiniz dese yetmez mi.
O benim namusum size ne diye.

Ay komigime geldi yani kusura bakmayın.
eşi savunmuyormuş ki..
o benim namusum deseydi konu sahibinin arkasinda dursaydi
bu konuyu ne diye açti
kayınvalidesinin iftiralara dayanamiyormuş
üstelik akrabalara demiş bu kız degil diye
bide ilk aşklariymiş.
bende bu iftiralara durduracak bi kapak gibi cvp yazdim.
eşi arkasinda olmayinca bide yanaşmayinca napsin..
dimdik güçlü bir insan olsun diye yazdim kötü mü ettim. kusura bakmayin böle yazdiysam.

tamam da eşi de savunsun arkasinda olsun benim namüsüm desin ben böle tavsiye vermezdim..

tamam da eşi de savunsun arkasinda olsun benim namüsüm desin ben böle tavsiye vermezdim..

Eşi "sorun bende gayim" diye bilse zaten baştan evlenmezdi. Ben şimdiye kadar "evet sorunlu olan oğlum" diyen sadece bir anne gördüm, o da kızı evlenmemesi için ikna etmeye çalışmış zamanında. Ama ne kız ne ailesi anneye kulak asmış. Sonuc olarak doktor raporları var adamin sorunlari ile ilgili. Mahkeme delil olarak kabul eder. Kayinvalideye ayri dava acsin.madem öyle bir iddiasi var ispatlamak zorunda o kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…