Tazminat ödemek zorunda kalmasam 7 senemi çöpe atacağım

Her yerde hakka gasp var olmayan yer yok

Aklıma gelmişken şu tv'deki hocalara bu tür vakaları hiç anlatmazlar nedense , hep dertli olanlar ev hanımları ,oysaki başka alanlardada sıkıntı çok , nasıl bir müslüman ülkeysek ,her yerde hak yeme haksızlık çok

Başka alanlardaki insanlar tv deki hocaları izlemiyolardır bence

Herkesce bilinmesi iyi olur ünide ne dolaplar döndüğünü , o yüce ,bilgili görünen şahıslar aslında birer pislik olduğunu

Ay o kadar sinir oldum ki , senin akraban falan yok mu şunu bi gece tenhada kıstırıp bi temiz dövseler bence o bunu istiyor

maıller telefonlar calısma saatlerı hepsı elınızde delıl bunları kullanın
sgk ya sıkayet edın 170 i arayın dava acın
sakın emeklerınızı hıc etmeyın ne vazgecmesı ne tazmınatı sakın yılmayın

Ben de simdi bu arkadasa mesaj yazmak icin girmistim. Elhamdülillah cektim haberi gorunce. Hayirli olsun hepimize. Çok şükür. Kardeşim kurtar kendini
ben de bunu yazmaya geldim
senetler gitmiş heyoo
alnımın akıyla şu tezi şu yüksek lisansı halledeyim hayallerime bir adım daha
çok mutlu oldum öğrenince:))

avukat feyza altun'a başvurun, haklarınızı söke söke alır

Feyza hanım gümrük avukatı ve sosyal medya fenomeni, davalarını bir inceleyin ne yazık ki iş hayatında suya sabuna dokunan işler almıyor,kadın davalarında gönüllü avukatlık vb yapmıyor ama sosyal medya hesabından duyuruyor, bu da bir şey, güzel bir farkındalık ortamı yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…