Tazminat ödemek zorunda kalmasam 7 senemi çöpe atacağım

Genelde böyle öğrencisine hayatı zindan edenlerin çalışmalarında intihale rastlanıyor. Keşke o şekilde şutlansa okuldan.

Öyle bir durum mevcut değil. Alanında oldukça iyi zaten seçme sebebim oydu ilk başta bu yüzünü yüksek lisanstan sonra gördüm

okuduklarım çok tanıdıık geldi ya arkadaşımda öyp li kızı daha ilk senesınde ağlattılar , dediğin gibi siyasi yönden arkaları sağlam oluyo ve rektöre yakın oluyo bu domuzlar ondan bu havaları, arkadaşımda sabrediyor tazminat belası yüzünden doktorayı bitirince istifa edicem agzına mıcıam bunların bu üniversitede hayatta kalmam diyor , birde azar yediği adamdan kat ve kat donanımlı.

allahım bu ney böyle okurken nefesim daraldı
size evladınızın hatrı için su mübarek günlerde sabır ve hayırlısını diliyorum

Ben okurken gerildim sizi düşünemiyorum. Umarım tez vakitte kurtulursunuz bu durumdan.

Kendisi evli ve de çocuklu.
Bir şeyi yanlış yapsam bile hayatı zehir ediyor , her yaptığımı incik cincik kontrol ediyor zaten bir hata arıyor, tamaen yanlış yapsam vazgeçmek yerine daha çok üzerime gelir

Peki merak ettim. Bu bey/bayanı karşınıza alıp benden ne istiyorsun? Hayatımı neden zehir ediyorsun? Ruh sağlığımı mahvettin ne yapsam yaranamıyorum neden böylesiniz diye sordunuz mu düzgünce. Ben sebebini çok merak ettim neden böyle davranıyorsunuz diye bir sorardım ben olsam.

Sizi çok iyi anlıyorum. Böyle bir manyaga ben de denk geldim. Siyasetle bir yere gelinirse böyle olur. Üniversitede kalmak istiyordum bunları duydukça yavaş yavaş vazgeciyorum. Bana babam yaşında bir danismanim sevgilim olmanı istiyorum bile dedi. Böyle pis insanlar bilim mı yapıyor yani. Bu muymus bilim adamlığı. Çok sinirlendim.
Şikayet edin ya resmen hayatı dar etmiş size. İnsan değil

Defalarca... Herhangi bir konudan dahi 'Neden?' diye sorsam, sen bana bunu soracak statüye sahip değilsin diyor. Yazmıştım benimle olan en büyük problemi cevap veriyor oluşum, susmuyorum ve sinmiyorum diye sinirleniyor daha çok

Kendisi evli ve de çocuklu.
Bir şeyi yanlış yapsam bile hayatı zehir ediyor , her yaptığımı incik cincik kontrol ediyor zaten bir hata arıyor, tamaen yanlış yapsam vazgeçmek yerine daha çok üzerime gelir
terapi alıyormuşsun biraz daha umursamamayla alakalı terapi almaya çalışsan yani zerre umursamasan
karşıdaki deli olsa çok sinir oldum evladınıza kıyamadım

allah belasını versin ya. meslektaşız seninle çok iyi anlıyorum. hayatı zehir eder böyle bir tip düşman başına. ben anlayamadım ama bu düşmanlık nerden kaynaklanıyor. Siyasi farklılığınız mı var sakıncası yoksa mesela açık mısınız kapalı mı? bir de aklıma saçma sapan şeyler geldi size aşık olabilir mi eğer bu kişi erkekse? evlenmenize falan karşı çıkmış?

bu tür cümleler kurduğunda yapmacık bir gülmeyle ahahaha ne kadar haklısınız desen keşke bak gör nasıl deli oluyor
çünkü karşı gelmemiş oluyorsun

Sitem edin önünde sinir krizi geçirin bence. Ki ben olsam şimdiye sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştım. Ölmemi mi istiyorsun öleyim mi keseyimmi kendimi diye blöf yap bağır çağır üstüne yürü ayılıp bayıl. Eğer bana bir şey olursa sebebi sizsiniz bunu da herkese anlatacağım diye gözünü korkutun. Kendisi yüzünden birinin intihar etmesine göz yumamaz herhalde. İtibarına düşkün biridir değil mi?

Benden önceki öğrencilerine de benzer şeyler yapmış. Herkesle sorunlu ama bir şekilde sindirmiş. Ben sinmedim, karşılık veriyorum ilk başlarda buna çok bozuldu zaten. Üzerine evlenmemi istemediği halde evlenip, bir de çocuk yapmam tam oldu onun için. İhmal etmesen dahi kafasında hep; Evli ve çocuklu kişiler işleri ihmal eder, hep çalışalım düşüncesi var, kendisi de çok uzatılmış saatlerde çalışır. Öğrencilerinin başka bir hayatı olmasın ister hep

Allahım ya sırf birilerine yakın diye nasıl dokunulmazlıkları olabilir? Gün gelir devran döner merak etme.
Belki diyeceğim çok çok saçma ama bana bu eziyeti çektiren birini fetöcü diye şikayet ederdim galiba. Gerçi Allahtan korkarım böyle bir şeyde ama İnan yapabiliyorsan gir bimere yaz ve bunu yap. Böyleleri anca bu şekil iflah olur.

Bimer e yazın.heryere şikayet edin.bu nedir yaa.Yasal olarak dava acin süt izni saatlerini kullanin.o yavruya yazik.baslarim hocasinada doktorasinada.köle sanmis sizi

Adını yerini yurdunu bize yazıyorsun KK olarak toplaşıp ağzını burnunu kırıyoruz, başka çare bırakmamış, çok ciddiyim
Kafası gözü bir dağılsın görür gece 3 te iş göndermeyi pislik herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…