Tazminat ödemek zorunda kalmasam 7 senemi çöpe atacağım

Şu an dava sürecindeyiz ama hiç önemsemiyor

Arkam sağlam diye korkusu yoktur şeref yoksununun. Ya aklıma ne öneriler geliyor da işte... Siz bence kendi avukatınızdan da daha kallavi bir avukat arayın, sakin sessiz avukatla olacak iş değil bu dişli biri lazım. Biri Feyza Altun'u önermiş o olabilir cidden, popüler oldu diye ücret arttırmış olabilir belki ama yardımcı olmayacak bir kadın da değildir. Bir şekilde iletişime geçmeye çalışın onunla.

7 senelik maaş + 7 senelik maaşın yarısı + yasal faizler
Peki o zaman mesaı dısında calısmayın ne yapabılır kı sıze , yasal oalrak bırsey bır zorunlulugu yok madem davayı onemsemıyor allahın cezası

Deli mi manyak mi bu herif.
Kendini ogrencileri uzerinden tatmin ediyor heralde.
Ne geciyor eline böyle yapinca?
Arkasi saglamsa da tamam zaten herkesi parmaginda oynatir böyle.

Ayrica ne kadar siyasi yönden güçlü olursa olsun insanlar haklarini arayamayacak mi ya onlarin arkasi saglam diye?
Adam resmen seni eziyor hakaret ediyor ama o daha güçlü diye sen susmak zorunda kalıyorsun.
Mahkemeler neye yariyor oyleyse.
Belki kazanirsin davayi arkadasim belli mi olur

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum deli mıdır nedir ? Eşiniz ne diyor bu duruma

telefonlarda ses kayıt sistemi var size mobbing uyguladığında yavaşca onu açın ve kayıt edin bu kadar basit başka şahide gerek yok

daha önce mobbinge uğraşmış biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. benim istifa edememe sebebim sadece konut kredisiydi üstelik. benimkinin de siyasi bir gücü vardı, aslında bu tarz insanlar çok güçlüyüm arkam sağlam imajı yaratıyorlar ama emin olun o kadar güçlü değiller onu sonradan anladım. benimde tam emzirme dönemlerimi mahvedip tüm özgüvenimi yıkmıştı.

yılmayın umurmayın. numaranızı vermek zorunda mısınız. eve gelince engelleyin ulaşamasın size. mesai saati dışında cevap vermek zorunda değilsiniz. zaten davalıkmışsınız. mesajları vs herşey sunmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum.

kalanı sabretmek. çocuğunuzun bu güzel zamanlarını o kişi için mahvetmemeye çalışın. elde olmayan şeyler biliyorum ama anne olarak çocuğunuz için güçlü olmaya çalışın.

bir de görevlendirme alamıyor musunuz? rektörle konuşup danışman değiştirme imkanınız olmaz mı. rektöre yakın diye düşünmeyin , yaptıklarını anlatırsanız sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum. bu tarz insanlar bana birşey olaz rolleriyle güçleniyor.

Bisey demedik ya zaten hoca hakli da olabilir bu kadar bebek yapma manyagi bi tipse
Bu nasil bir yorum dur ya.
Is ayri ozel hayat ayridir evli kadin evlenmis istiyorsa tabiki cocuk yapacak bunun hesabinida kimseye verecek degil.
Mobing suctur yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin konu sahibi kimsenin babasinin ciftligi degil orasi gece mesaj atmak,mesai saati disi calistirmak ,onur kirici sozler sarf etmek ne curret

Bisey demedik ya zaten hoca hakli da olabilir bu kadar bebek yapma manyagi bi tipse
mobbingin ne gibi bir haklılığı olabilir ki ? çocuk sahibi olmak neden bebe yapma meraklılığı olsun. 40 yaşında yumurtaları tükenince mi çocuk yapacak. madem öyle hocası neden çocuk yapmış. siz ve sizin gibi tipler sadece kıskançla saldırırsınız işte böyle.

Ne alaka bebek yapma manyaklığıyla, o zaman her çalışan bebek yapmasın, böyle işine odaklansın, patronunun kapısında yatsın. İş hayatı ayrı özel hayatı ayrıdır, ikisi birbirine karıştırılamaz. Üstü astının özel hayatına karışamaz, ast da özel hayatı için iş hayatını ihmal edemez, bu kadar basit. Konu sahibinin hiç özel hayatı kalmamış bile, kadın bebeğime süt iznimi bile kullanamıyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…