miktar ne kadar?Arkadaşlar 2005 da annemi trafik kazasında kaybettim . Davayı biz 18 yaşından küçük olduğumuz için babam takip etti davayı . Biz üç kardeşiz . Ben evliyim . Babam hepimizin parası ile bir ayda alıp içine ev yapayım diyor. Çünkü babamın evi bile yok. Babama ben sadece 20 bin istiyorum o da tüp bebek masraflarının var dedim o da tamam dedi. diğer kız kardeşim hakkı olan parayı istemiş. Eşim bana kızıyo neden hakkını almıyorsun diye. Ben öğretmenim yine babam sayesinde okudum onunla kötü olamak istemiyorum. Eşim desen baskı yapıyo böyle birseyde eşim haklımı ne yapayım ben babamla aramımı bozayım .
180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim benmiktar ne kadar?
zor gelmeyecek mi bu parayı harcamak?
illa bölünecekse eşit alın madem
eşine laf düşmez aslında da öyle olmuyor işte.180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben
Hani miras kavgaları çıkar ya öle olmak istemedim . Ben Allaha şükür kazanıyorum ihtiyacım olmasa hiç istemiycektim ama eşim çok bunaltıyo beni .Bence ihtiyacınız kadarını alıp geriye kalanı babanıza bırakmanız çok hoş.. Sonuçta babanız size çok yardımcı olmuş. Ama ihtiyacınız daha fazlaysa meblayı biraz daha arttırabilirsiniz.
Annemin öldüğü için alınan para ihtiyacım olmasa hiç almiycam ama eşim beni anlamıyo.Eşinin karışması hiç hoş değil. Miras filan değil bu sonuçta, ne sebeple geldiğini bilip hassas olması lazım
Ben senin kocanım neyim ben bu evde diyo. Sanki kazanıp koydukta onu vermişim gibi davranıuo.eşine laf düşmez aslında da öyle olmuyor işte.
para hırsı böyle yapıyor insanları.
aslında en güzelini düşünmüşsün muhtaç durumdalarsa onlarda kalmalı para.en azından ev alabilmeliler.
eşine resti çekeceksin yapacak bişey yok.
ne hakla karışır ki zaten
Ben okuduğum için 35 bin bana 30 kız kardeşime 25 bin abime düşüyo geri bakanı ölüm gideri vs. Babama düşüyor.Mahkeme kime ne kadar vermiş
Muhtemelen aynı değildir
Eş ve çocuklara ayrı verilir genelde hatta çocuk yaşına göre de değişebilir vs
Ama eşit aldık ve bölüştük deseniz 45 düşecek esasen babanızın dediği daha makul o para kimsenin bir ihtiyacını gidermeyecek ama arsa ve ev ileride yine sizlere kalacak
Öle diyorum ama 40 yıl sonra gelen parayı ne yapayım ben diyo.Eşinin para konusunda ısrarcı olması çok saçma.
Senin ve kardeşlerin arasındaki meseleye eşinin burnunu sokmasına nasıl izin veriyorsun anlamadım.
Kararını sen kendin ver. Sonuçta alınacak ev yine size kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?