Tazminatta kazanılan para

ADAMLIK böyle bir şey sanırım.

Zaten 20 bini alıyosunuz 15 bini babanıza bırakmalısınız bence. Eşiniz de karışmamalı bu duruma. Belli bi yaştan sonra hala kirada oturmak çok zor. Bi evi olsun ... Babanız nihayetinde. Eşinizle kötü olmadan açık ve net bi şekilde konuşun kararlı olduğunuzu anlasın

İçim sızladı çok üzüldüm.
Büyük konuşmak istemem ama öyle bir parayı kabul etmezdim sanırım.
Kocanızın yaptığı şey kendisinden tiksinmek için en büyük nedenim.
Böyle bir insandan çocuk yapılır mı onu da bilemedim.
Madem o kadar paragöz abisindeki parayı istesin.
Çapsız bir hareket.
Sanırım ben o paranın 5 kuruşunu bile alamazdım.

Annenıze Allah rahmet eylesin.. Benzer bır olay bızde yasadık.Babamdan kalan eve tapu cıktı.Muteahıt ev yapacak orda oturma ımkanımız da olacak.Benım esım hıcbırzaman olaylara mudahıl olmadı.Ne dairenin yerini, ne neyi ne kadar paylastıgımızı bilir.Hatta abimle aramızda haksız bir paylasım var.Benım hakkım olan kira parası ona gidiyor.Ben yüzgöz olmak istemediğim için ses cıkarmadım.Bir kere bile tutupta bana sormadı.Fikrini beyan eder oda benım sordugum konuda bana yardımcı olmak ıcın.. O dairelerde oturmanın degılde Hala kendi alacagımız dairede kendi alın terimizle kazanacagımız dairede oturmanın planlarını yapar.Mirasınızın tasarrufu sizin elinizde .. Zaten babanızın dairesi size kalacak.. Babanız bir miras proseduru olustursun.Payını alan kardeslerınız oradan hak almayacagını beyan etsın gerekirse.. Yine kendi aranızda paylasırsınız.Sonucta çöpe de atmıyorsunuz.Uzun vadede size kazanım olarak gerı donecek..

Ayrıca tok gozlu olmanızı da takdir ettim..Dunya malı dunyada kalır.O kadara da ıhtıyacınız olmasa gercekten ıstemeyecegınıze de kanaat getırdım.Allah gonlunuze gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…