- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
ha 35 almışın ha 20 fark ne arada 15 bin tl için mi bu kadar tantana yapıyosunuz ..Ben okuduğum için 35 bin bana 30 kız kardeşime 25 bin abime düşüyo geri bakanı ölüm gideri vs. Babama düşüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha 35 almışın ha 20 fark ne arada 15 bin tl için mi bu kadar tantana yapıyosunuz ..Ben okuduğum için 35 bin bana 30 kız kardeşime 25 bin abime düşüyo geri bakanı ölüm gideri vs. Babama düşüyor.
Ben okuduğum için 35 bin bana 30 kız kardeşime 25 bin abime düşüyo geri bakanı ölüm gideri vs. Babama düşüyor.
40 yıl sonra gelen parayı ne yapayım ben
Ben okuduğum için 35 bin bana 30 kız kardeşime 25 bin abime düşüyo geri bakanı ölüm gideri vs. Babama düşüyor.
Öle diyorum ama 40 yıl sonra gelen parayı ne yapayım ben diyo.
aç gözlülüğe bak.Öle diyorum ama 40 yıl sonra gelen parayı ne yapayım ben diyo.
Allah Razı olsun şu kandil günü beni ağlattı böyle . Eşim asgari ücretle çalışan bir insan ben öğretmenim gözüm yükseklerde olsa onunla evlenmezdim. Ben hiç kendini yükseklerde görmedim. Benim bu kadar anlayışlı olmama karşın o hiç beni incitmekten çekinmiyo.sevgili A aykumsal
evveliyatla anneciginize rahmet dilerim.
anne ve babalar bir omur evlatlarina yarin insa etme umuduyla bir seyleri var ederler. Emri hak vuku buldugunda da bu seyler icin "olum hak, miras helal" denir.
sizin durumunuz bambaska.
sayet bu meblaga anneciginizden size kalan bir miras olsaydi, dogmus olan cocuklariniz icin esinizin gorus bildirme hakki bir nebze olurdu. ancak ne ortak bir cocugunuz var esinizle ne de bu para bir miras...
esinizin yaptigi sey cok buyuk bir terbiyesizlik.
ancak incinmeyin. guzel gonlunuzun uygun gordugu istikamette ilerleyin. lakin nacizane bir onerim, bu adamla cocuk yapmak icin etraflica dusunun.
Allah Razı olsun şu kandil günü beni ağlattı böyle . Eşim asgari ücretle çalışan bir insan ben öğretmenim gözüm yükseklerde olsa onunla evlenmezdim. Ben hiç kendini yükseklerde görmedim. Benim bu kadar anlayışlı olmama karşın o hiç beni incitmekten çekinmiyo.
Benim babam 55 yaşında tekrar evlendi bir abi bile yok. Amin desen bbiraz saf biri. Onun hiç olmazsa bi abi olsun istiyorum güvencesi olsun istiyorum. Ben kendini kurtardım mesleki açıdan ben kazanır yine ilerde olacak çocukların için yatırım yapabilirim diye düşündüm.babanıza yeterince para kalıyor bence hakkınız olanı alıp bebeğiniz için kenarda tutabilirsiniz.
Kuş olaması için ortak bişi alırız diye düşündüm babamların durumu hiç iyi değil çünkü. Başlarını sokacak bir evleri olsun istedimEşin ayıp ediyor ama haklı yönleri de var.
Atıyorum bugün eşimin bu tarz bir durumu olsa ben de alması taraftarı olurdum ama bunun tantanası hoş değil.
Ki tüp bebek durumunuz varmış, bunun yarını da var. Bayağı masraf çıkacakken ev arsa meselesi pek akla yatmıyor. Ki 20bin yetiyor mu bu işe?
Bence hakkınızı alın. Zira siz 20bin alınca kardeşleriniz de almalı, e para kuş oldu.
Allah Razı olsun şu kandil günü beni ağlattı böyle . Eşim asgari ücretle çalışan bir insan ben öğretmenim gözüm yükseklerde olsa onunla evlenmezdim. Ben hiç kendini yükseklerde görmedim. Benim bu kadar anlayışlı olmama karşın o hiç beni incitmekten çekinmiyo.
eşin ne derse desin karıştırma. onun ailesi mal davası yaşasa sanki sana mı soracak?Kuş olaması için ortak bişi alırız diye düşündüm babamların durumu hiç iyi değil çünkü. Başlarını sokacak bir evleri olsun istedim
Babam 20 bin verecek zaten bana o yüzden üçün beşin hesabını uapmadım. Evli olmadan hiç almazdım ben kazanır alırım herşeyimi diyeöncelikle anneniz nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun..
keşke babanızın durumu iyi olsaydı da bu parayı annenin ruhu için hayır kurumlarına verebilseydiniz.. ama onun da durumu yoksa elbette hayat şartlarını iyileştirmek lazım. o zaman bir miktarıyla babanıza ev bakın, kalanı da kardeşler arasında bölüştürün ama çok da bişey kalmaz sanırım. bilemedim![]()