Tazminatta kazanılan para

Herkes eşiniz kadar anlayışlı değil beni ne kendi babam ne da eşim düşünüyo yani kafam o kadar allak bullak ki büyük gemileri yakarım geliyo h aketmediğim o kadar söz işittimki. Bizi dışarıdan gören ben sanki tüm çalışıp kazandığımı babamlara veriyorum sanır. Adam beni okuttu bu hala getirdi üniversite son sınıfta nişanlandım . Atandım çeyiz gelen derken o yaz evlendim . Babama 5 kuruş faydam olmadı. Eşime diyorum ki bunu verir helalleşirim. Benim için rahat eder diyorum. Beni gram anlamıyo

Şahsen boşanırdım.
Çünkü afedersiniz bu öküz hep böyle olur.
Rahmetli annenin parasına ortak çıkıyor.
Sen kimsin de bırak.

Anne trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Oradan gelen tazminat parasıyla baba arsa alacak yeni hanımıyla oturacak. Şaka gibi. Ben olsam kuruş vermem ama eşime de haddini bildirirdim.

180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben
Sen öğretmenmişsin. Çalışıyorsun ve paranı kazanıyorsun. Annenin ölümünden gelen tazminat için eşinin yaptığı son derece ayıp bir durum. Babanın bile evi yokken bence makbul olan ev alınmasıdır. Nasıl olsa yine sizin. Herkes haddini bilsin bence. Eşine bu fırsatı verme.

Anne trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Oradan gelen tazminat parasıyla baba arsa alacak yeni hanımıyla oturacak. Şaka gibi. Ben olsam kuruş vermem ama eşime de haddini bildirirdim.

Işte bi şekilde kabul edecek o ama ben soğudum ondan .

Işte bi şekilde kabul edecek o ama ben soğudum ondan .
eşinden mi soğudun?
Yani gerçekten sinir bozucu bir durum.
O alsın ailesinden o kadar para. Aynı durumda olsa emin ol bir o kadar da eşin koyar o paranın üstüne de babasına ev alır.

eşinden mi soğudun?
Yani gerçekten sinir bozucu bir durum.
O alsın ailesinden o kadar para. Aynı durumda olsa emin ol bir o kadar da eşin koyar o paranın üstüne de babasına ev alır.
Eşimden soğudum saygısızlığını kabul etmiyo beni bencil yaptı oturdu anlatıyorum anlamazlıktan geliyo. Beyni tatile mi çıktı nedir.

Yahu isterseniz adam ölsün , ne kadar acimasizsiniz ya,sanki babasi oldurdu annesini .Tekrar evlensin tabi o adamin ihtiyaclari yok mu ?

180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben

Valla çok yüce gonullusunuz
Babanızın bir evi bile yokmuş yazık bu yaşta kiralarda olmasın

Zaten o evde size paylastirilacak
Hakkını isteyen de evlimi?
O zaman ev nasıl alınacak?

Ben ona kusur sende para vermiyorum dermiyim. Ailemi düşünürken eşimi de incitmemeye çalışıyorum.Sorun bende de olabilirdi ihtiyacımız kadar kullanalım dedim ben

Valla çok yüce gonullusunuz
Babanızın bir evi bile yokmuş yazık bu yaşta kiralarda olmasın

Zaten o evde size paylastirilacak
Hakkını isteyen de evlimi?
O zaman ev nasıl alınacak?
Hakkını isteyen kardeşim bekar. Ama ben onun almasına karşı değilim bir güvencesi olur onunda .

kocan merhametsiz biriii . ölmüş annenden sana kalan paraya al diye laf edebiliyorsa., onun vicdanını sorgulamak gerek

sana kalan paradan kocana ne?

o kendi ailesinden gelecek paraya baksın

sormuşsuhn ne yapayım diye

bence vicdanın ne yapmanı söylüyorsa onu yap ,
sonuçta bababn için yapacaksın

artı acaba eşin senin yerinde olsa ne yapardı .
sor bakalım kendisi babasından isteyebilecekmiş mi?

önce kendisi yapsın sonra senden istesin ....

Ben ona kusur sende para vermiyorum dermiyim. Ailemi düşünürken eşimi de incitmemeye çalışıyorum.Sorun bende de olabilirdi ihtiyacımız kadar kullanalım dedim ben

Sorun da bu ya zaten gereğinden fazla değer veriyorsun. Allah yardımcın olsun konu çok farklı inşallah iyi sonuçlanır senin için.

Kusura bakmasın
Sizin düşündüğünüz doğru olan ve siz öyle yapın bence karıştırmayın
Babanız sayesinde bu yere gelmişsiniz bir kuruş istemem de diyebilirdiniz maaşınız da var sonuçta
Alsanız da Hakkı'nız yanlış anlamayın eşinizin müdahil olması can sıkıcı
Sakin olun Allah yardımcınız olsun

eşiniz hakkaniyetliymiş ama ihtiyacı olan bir aile bireyi yoksa alıp hayır yapın mlum miras haktır..eşiniz onurlu adammış
Evet eşim para hususunda türünün son örneği diyebileceğim düşüncelere sahip :)
Ben de hayır yapılmasından yanayım zaten...miras hak ben onu biliyorum ama eşime kabul ettiremiyorum daha evvel de damadın kayınvalidesinden para aldığı bir konuya da yazmıştım eşime bana veya evimize eşimin Kazancı'ndan hariç kuruş giremez! Hele de eşime para vermeye mi kalkacak birisi eceli gelmiş olmalı başka açıklaması olamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…