Herkes eşiniz kadar anlayışlı değil beni ne kendi babam ne da eşim düşünüyo yani kafam o kadar allak bullak ki büyük gemileri yakarım geliyo h aketmediğim o kadar söz işittimki. Bizi dışarıdan gören ben sanki tüm çalışıp kazandığımı babamlara veriyorum sanır. Adam beni okuttu bu hala getirdi üniversite son sınıfta nişanlandım . Atandım çeyiz gelen derken o yaz evlendim . Babama 5 kuruş faydam olmadı. Eşime diyorum ki bunu verir helalleşirim. Benim için rahat eder diyorum. Beni gram anlamıyoEşinize okutur musunuz bilmiyorum ama babam vefat etti üstelik rahmetlinin bana borcu vardı araba almıştı kendine benden bilezik aldı neyse vefatından sonra babaannem bana ev satılsın babanın payından senin bileziğini vereyim dedi ev babamın değil büyükbabamın ...eşim babam yaşarken de o bileziği isteme demişti bana vefatsan sonra ise kesinlikle alma dedi almadım ev satıldı bir kuruş almadım babamın borcu vardı Oray'a verildi eşim başka borcu varsa biz kapatalım sakın bir kuruş alma dedi...rahmetli babam malulen emekliliğe hak kazandı 6 ay geçti ama maaş bağlanamadan öldü bir gün haber geldi bana bu biriken maaş dan devlet tek seferlik bin lira kadar payıma düşeni hesabıma yatırmış ben istedim ki bir altın künye olsun alıp ömür boyu kullanayım babamdandır diye ama eşim kıyameti kopardı alırsan yersen çocuklarıma yedirirsen Hakkı'm haram olsun dedi bana ve ben ısrar kıyamet eşimden izin alıp parayı aldım ve babam için hayır yaptım tamamını
Yani biraz gurur olmalı bilmiyorum eşinizin yaptığı çok ters geldi bana ya
Geride satılacak bir ev daha var şu an babaannem oturuyor ve konu açıldığında eşim o ev için de bir kuruş alamazsın asla almayacaksın diye hep söylüyor
Sen öğretmenmişsin. Çalışıyorsun ve paranı kazanıyorsun. Annenin ölümünden gelen tazminat için eşinin yaptığı son derece ayıp bir durum. Babanın bile evi yokken bence makbul olan ev alınmasıdır. Nasıl olsa yine sizin. Herkes haddini bilsin bence. Eşine bu fırsatı verme.180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben
Işte bi şekilde kabul edecek o ama ben soğudum ondan .Sen öğretmenmişsin. Çalışıyorsun ve paranı kazanıyorsun. Annenin ölümünden gelen tazminat için eşinin yaptığı son derece ayıp bir durum. Babanın bile evi yokken bence makbul olan ev alınmasıdır. Nasıl olsa yine sizin. Herkes haddini bilsin bence. Eşine bu fırsatı verme.
eşinden mi soğudun?Işte bi şekilde kabul edecek o ama ben soğudum ondan .
Ne diyeyim kadının bize bi zararı dokunmadı kiAnne trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Oradan gelen tazminat parasıyla baba arsa alacak yeni hanımıyla oturacak. Şaka gibi. Ben olsam kuruş vermem ama eşime de haddini bildirirdim.
Eşimden soğudum saygısızlığını kabul etmiyo beni bencil yaptı oturdu anlatıyorum anlamazlıktan geliyo. Beyni tatile mi çıktı nedir.eşinden mi soğudun?
Yani gerçekten sinir bozucu bir durum.
O alsın ailesinden o kadar para. Aynı durumda olsa emin ol bir o kadar da eşin koyar o paranın üstüne de babasına ev alır.
Yani gelen paranın yeri cok önemli. Kadının size niye zararı olsun. Ben belki kötü niyetliyim bilmiyorum ama annemin parasına kimseye vermemNe diyeyim kadının bize bi zararı dokunmadı ki
Yahu isterseniz adam ölsün , ne kadar acimasizsiniz ya,sanki babasi oldurdu annesini .Tekrar evlensin tabi o adamin ihtiyaclari yok mu ?Anne trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Oradan gelen tazminat parasıyla baba arsa alacak yeni hanımıyla oturacak. Şaka gibi. Ben olsam kuruş vermem ama eşime de haddini bildirirdim.
Kötü niyetli değilsin o da senin düşüncen . Hayırlısı bakalımYani gelen paranın yeri cok önemli. Kadının size niye zararı olsun. Ben belki kötü niyetliyim bilmiyorum ama annemin parasına kimseye vermem
180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben
Ben ona kusur sende para vermiyorum dermiyim. Ailemi düşünürken eşimi de incitmemeye çalışıyorum.Sorun bende de olabilirdi ihtiyacımız kadar kullanalım dedim benBence kardeşlerinle konuş arsa ve ev olsun olmasına ama babanızım değil kardeşlerin üzerine olsun. bir şey merak ettim tüp bebek deneme sebebiniz eşiniz ise ben olsam o parayıda o iş için kullanmazdım... küçük bi ayrıntı ama bilmiyorum bana itici geldi.
Hakkını isteyen kardeşim bekar. Ama ben onun almasına karşı değilim bir güvencesi olur onunda .Valla çok yüce gonullusunuz
Babanızın bir evi bile yokmuş yazık bu yaşta kiralarda olmasın
Zaten o evde size paylastirilacak
Hakkını isteyen de evlimi?
O zaman ev nasıl alınacak?
Arkadaşlar 2005 da annemi trafik kazasında kaybettim . Davayı biz 18 yaşından küçük olduğumuz için babam takip etti davayı . Biz üç kardeşiz . Ben evliyim . Babam hepimizin parası ile bir ayda alıp içine ev yapayım diyor. Çünkü babamın evi bile yok. Babama ben sadece 20 bin istiyorum o da tüp bebek masraflarının var dedim o da tamam dedi. diğer kız kardeşim hakkı olan parayı istemiş. Eşim bana kızıyo neden hakkını almıyorsun diye. Ben öğretmenim yine babam sayesinde okudum onunla kötü olamak istemiyorum. Eşim desen baskı yapıyo böyle birseyde eşim haklımı ne yapayım ben babamla aramımı bozayım .
Ben ona kusur sende para vermiyorum dermiyim. Ailemi düşünürken eşimi de incitmemeye çalışıyorum.Sorun bende de olabilirdi ihtiyacımız kadar kullanalım dedim ben
Kusura bakmasınHerkes eşiniz kadar anlayışlı değil beni ne kendi babam ne da eşim düşünüyo yani kafam o kadar allak bullak ki büyük gemileri yakarım geliyo h aketmediğim o kadar söz işittimki. Bizi dışarıdan gören ben sanki tüm çalışıp kazandığımı babamlara veriyorum sanır. Adam beni okuttu bu hala getirdi üniversite son sınıfta nişanlandım . Atandım çeyiz gelen derken o yaz evlendim . Babama 5 kuruş faydam olmadı. Eşime diyorum ki bunu verir helalleşirim. Benim için rahat eder diyorum. Beni gram anlamıyo
Evet eşim para hususunda türünün son örneği diyebileceğim düşüncelere sahip :)eşiniz hakkaniyetliymiş ama ihtiyacı olan bir aile bireyi yoksa alıp hayır yapın mlum miras haktır..eşiniz onurlu adammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?