tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

Çok başarılı o zaman tamam ben Araştırıyım onu da yaparsa hepsi çıksın aradan teşekkürler

Çok başarılı o zaman tamam ben Araştırıyım onu da yaparsa hepsi çıksın aradan teşekkürler
Araştır bencede aklına yatarsa girmişken onu da ol tek başına olmaya degmez bi amelyt bence

tboz tatlım beni de izlemeye alır mısın, sonuçları çok merak ettim. Bende de bacak problemi var, vücudumun alt kısmı yani bacaklarım diğer kısımlara oranla fazla yağlı. Sporla toplayabilir miyim diye uğraşıyorum. Cesaretimi toplayabilirsem ameliyat düşünmeye başlıyorum sanırım. Bir de herhangi bir iz var mı acaba?

escapium izlemeye aldım sporunda mutlaka faydası oluyor ama bazen yapışan bi türlü gitmeyen bölgesel yağlar oluyor laZer lipoda da kilo verdirmekten cok incelme vücut çıkıntılarını toparlama şekillendirme oluyor cok küçük iz oluyor giriş yerlerinde benim şuana kadar bazıları kayboldu bazıları hala duruyor

Araştır bencede aklına yatarsa girmişken onu da ol tek başına olmaya degmez bi amelyt bence
Canım ben senin ameliyat oldugun doktoru düşünüyorum ama ben bi op. Daha düşünüyorum ben alt bacağımda çarpıklık var onun içinde yağ enjeksıyonu istiyorum lazer lipolizle bırlıkte acaba oluyormuşmu

Lemanman gerçekten bilmiyorum konu hk hiç fikrik yok düşündüğün her 2 dr la görüşüp fikir alman en dogrusu olur bence yapılıyordur

Canım geçmiş olsun. 5 ay olmuş operasyonları geçireli. Doktorun kimdi, özelden mesaj atabilir misin? Ben meme büyütme ameliyatıyla ilgileniyorum. Aslında selülit ameliyatı da fena değilmiş :)

Canım geçmiş olsun. 5 ay olmuş operasyonları geçireli. Doktorun kimdi, özelden mesaj atabilir misin? Ben meme büyütme ameliyatıyla ilgileniyorum. Aslında selülit ameliyatı da fena değilmiş :)
keske cok tşk ederim evet 5 ay oldu doktorum Alpaslan Topçu

Merhaba tboz ben daha çok labioplasti ameliyatınızla ilgili gelişmeleri merak ediyorum. Baya uzun zaman olmuş ameliyatınızı olalı. Cinsel anlamda sıkıntı yaşadınız mı ? Ayrıca operasyonlarınız sonrası görüntülerinizi merak ettim rica etsem benide izlemeye alabilirmisiniz ?

Merhaba gulicim görünüm olarak labioplastiden memnunum en azından eskisinden iyi cinsel anlamda bişi diyemicem bekarım

Merhaba tboz , öncelikle geçmiş olsun. Bayağı bir zaman geçmiş gerçi ama sonuçlar iyice oturmuştur, alışmışsındır. Ben aslında göğüs ve lipoyu merak ederek konuya bakmıştım ama cellulaze olduğunu görünce bütün konuyu okudum. Cellulaze aslında Amerika'da oldukça yaygın daha önce yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla .Hatta ben youtubedan ameliyatları da izlemiştim ama sonra Tr'de pek bir yerde bulamamıştım.Sanıyorum Ankara'da hiçbir yerde yok mesela.. Sonuçlar da genelde 4 ay sonra çıkıyor deniyor. Senin 9 ay geçmiş. Nasıl sonuçlardan memnun musun? Sonuçları görebilmem için beni izlemeye alabilir misin, çok sevinirim?

Merhaba teşekkür ederim. Eve sonuçlar 4 aydan sonra belli oluyor yüzde 100 selülitlerim gitmedi ama baya azalma oldu gerçi benim çok aşırı selülit problemim yoktu. Sonuçlardan memnunum n izlemeye aldm seni

Merhaba teşekkür ederim. Eve sonuçlar 4 aydan sonra belli oluyor yüzde 100 selülitlerim gitmedi ama baya azalma oldu gerçi benim çok aşırı selülit problemim yoktu. Sonuçlardan memnunum n izlemeye aldm seni
Teşekkür ederim. Harika olmuş gerçekten. Nazar değmesin. Evet çok yokmuş. Benim de çok yok aslında ve öyle kilolu bir insan olmadığım halde 2kilo bile alsam hemen selulit kaplıyor yag hucrelerim genişleyince. Dolaşım bozukluğu kaynaklı ve bu işinnyuzde yuz çozumu yok maalesef. Spor yapınca azalma oluyor ama yine de yüzde yüz geçmiyor. O nedenle çokmmerak ediyordum ama zaatenn izlediğim videolarda da ileri derece seluliti olanlarda daha keskin sonuç aldıkları ve yüzde yüz olmadığınınsoyluyordu. Ben bütün ameliyatlarının sonuçlarını çok beğendim. Kusura bakma telefonumun klavyesinde sorun var biraz hatalı yazdım düzeltemedim.

Cok teşekkür ederim

Mrb bende göz kapagi ameliyatı olmayı dusunuyorum . Selulit bende de var . Tedaviye başladim estetiksiyen önerdi bilmiyorum 10seans miş daha 9kaldi baklim ama sanki sonuç vermeyecekmiş gibi geliyor sadece parama yazık oldu . Meme ameliyatı ,genital bölge de yaptırmak istiyorum banadan bu konularda bilgi vere bilirmisiniz kızlar . Doğumdan sonra iyice yiprandim .

Benim gibi gir amelyata hepsini tek seferde ol toptan kurtul yalnız robot gibi cıkıyorsun bi süre öyle kalıyorsun ama tek seferde kurtıluyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…