AldımBenide izlemeye alabilirmisin? Bende seni alayim
Merhaba. Benide izlemeye alırmısın. Gıdın nasıl oldu. Memnunmusun. Bende gıdı, basrn, simit, iç bacak istiyorum. Kilom çok değil ama bölgesel gitmeyen yağlarım var
Selammm izlemeye aldım yan profil resmimde son eklenenlerde gıdı baya belli ordan bakabilirsinMerhaba. Benide izlemeye alırmısın. Gıdın nasıl oldu. Memnunmusun. Bende gıdı, basrn, simit, iç bacak istiyorum. Kilom çok değil ama bölgesel gitmeyen yağlarım var
Tboz harika olmuşsun. İnanılmaz. Karın lipo da oldun sanırım. Germe yok ama dimi. Gıdı da gayet iyi. Ay çok heveslendim.Selammm izlemeye aldım yan profil resmimde son eklenenlerde gıdı baya belli ordan bakabilirsin
Tboz cum tüm bunların hepsi bana da lazım. Kilom yok. Ama yılların hareketsizliğinden bölgesel birikmeler var. Yaptırmak istiyorum. Ancak daha önce yapılan bir ulthera, bir göz altı ışık, bir örümcek ağından dilim yandı. Hepsinde sıkıntı yaşadım.Hala onların bıraktığı izleri düzeltmeye çalışıyorum canım. Oda beni estetik operasyonlara karşı ürkek yaptı.
Merhaba N naz70 yaptırdıklarının ne oldugunu ve ne işe yardıgını bilmiyorum ama üzüldüm hep hüsranla sonuçlanmasına ama son kez lazer lipoyu denemelisinTboz cum tüm bunların hepsi bana da lazım. Kilom yok. Ama yılların hareketsizliğinden bölgesel birikmeler var. Yaptırmak istiyorum. Ancak daha önce yapılan bir ulthera, bir göz altı ışık, bir örümcek ağından dilim yandı. Hepsinde sıkıntı yaşadım.Hala onların bıraktığı izleri düzeltmeye çalışıyorum canım. Oda beni estetik operasyonlara karşı ürkek yaptı.
Tboz gıdı işlemden sonra ödem yaptı mı. Yani bir süre şiş falan oldu mu. lipo sonrası kaç gün ağrın yada zorlanman oldu. İşten 10 günlük izin almak yeterlimi ?Bugün şöyle bi baktım da 96 gün olmuş zaman nasıl geçmiş gerçekten hiç anlamadım birçok operasyonu aynı anda geçirdim hepsi aynı anda oldugu için toparlanmam da bi okadar zor oldu ama her operasyonun sonucunun verdiği mutluluk acılarımı da oldugu gibi aldı yine olsa yine yapar yine çekerdim o acıyı diyebiliyorum bi ara mutluluktan sürekli foto ekliyordum artık o kadar normal hayatıma dönmüşüm ki kendimi unutmuşum bugün de ilk kez giyinik olarak da birkaç foto eklemek istedim :)
Merhaba fiyat bilgisi vermem pek dogru olmaz burdaBu ameliyatların toplam Hesabı kaç tuttu canım?
N naz70 bu msjına cevap vermediğimi daha yeni farkediyorum kusura bakma hiç farkında değildim inan atlamışım gıdıdan sonra öyle belirgin ödem olmadı bikaç gün korse taktım ben aynı anda 4 operasyon geçirdim ve zorlandım baya 2 hafta sonra işe yavaş yavaş gitmeye başlamıştım genital bölgemde e dikiş 1 ay nerdeyse kaldıgı için oturmam zor oluyordu işte ama lipo olupta 1 hafta sonra işe başlayanlar gördüm Alpaslan Topçuya amelyat oldum kafanın karışması normal o kadar cok yazılan var ki problem değil yaniTboz gıdı işlemden sonra ödem yaptı mı. Yani bir süre şiş falan oldu mu. lipo sonrası kaç gün ağrın yada zorlanman oldu. İşten 10 günlük izin almak yeterlimi ?
Sen kime ameliyat olmuştun ?
Önceki yazdıklarımda var deme nolur. Burayı okudumdu ama unuttum. Çünkü bu ara facelift bölümüde aktifim.O nedenle kafam karışıyor canım
Bende goz kapagi ve germe dusunuyorum benimke de surecini paylasirsaniz sevinirim lutfen ..Merhaba sanırım baya bi operasyn olmuşsunuz sonuçlAr da çok güzel diyorlar bende önümüzdeki hafta karın germe simit sırt bacak ve aklımda yoktu basenlerede lazer lipo ve göz kapağı estetiği yAptırıcam umarım iyi geçer
Bu selülitler bende de çok var ama lazer lipo geçiriyo diye duymuştum biliyomusunuz yada ayrı ücreti nedir beni izlemeye alırsanı sevinirim
MerhabaMerhaba sanırım baya bi operasyn olmuşsunuz sonuçlAr da çok güzel diyorlar bende önümüzdeki hafta karın germe simit sırt bacak ve aklımda yoktu basenlerede lazer lipo ve göz kapağı estetiği yAptırıcam umarım iyi geçer
Bu selülitler bende de çok var ama lazer lipo geçiriyo diye duymuştum biliyomusunuz yada ayrı ücreti nedir beni izlemeye alırsanı sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?