annene soyleseydinya canım ya
nasıl şerfsiz aciz insanlar var boyle insan kardeşi gibi gorduğu kuzenine nasıl boyle bişe yapabilir dusunmesi bile kotu
hala uğraşıyor mu sizinle? keşke olay olduğunda hemen söyleseydiniz ailenize..ama çocuklukta insan cesaret edemeyebilir...şimdi söyleseniz bile inandıramayabilirsiniz
bence başınıza gelen kötü şeyi hiç düşünmeden gelecekteki güzel günlerinize odaklanın...
dediğim gibi kardeşimle tehdit ediliyordum:gitme: hem o benm kardeşime olan düşkünlüğümü biliyordubeni o yzdn tehdit etti şu an onlar mersnde oturuyor arada gelip gidiyorlar ben hoş geldnz diyip odama çekiliyorum kapıma geliyor açmamı sölüor ama açamıyorum kardeşimide yanıma alıyorum açmıyoorum. açtığım zamanlar pis pis gülüyor gel biraz eskiyi hatırlayalım diyo. sert sert bakınca kardeşimin yanına oturup kuzen nbr dio elini boynunna fln atıo kzn deli oluorum kız kardesimi ya bakkala gönderiyorum ya su getr diyorum bi şeklde uzaklaştırıyorm hep peşimde gezio allahtn mersine taşındılar ya
ewet haklısnz yanına klmamalı ama içidnen çıkılması zor bi durum yaşamayan bilemezkio kadar basit değil bunu söylemek çok denedm olmadı bunu öğrenirlerse aile faciası cıkar cocuk çok zeki hiç bi işini yarım bırakmıo eminmki trlü trlü yalanlar söleyecektr düşünün ya empati kursn die kardeşinede yapsalar diorm yaparlarsa yapsnlar dio allah bilr kardeşinede yapıodr ya:gitme:
haklısın ne aileler var hem kızını hem oğlanı öldürür namus kavramı çok sert olabiliyor ne yazıkki ama yinede bir çözüm bulmalısın !!!ailede güvendiği birine bunları anlat ve ona sığın derim ben!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?