çok saol btanem haklısn ama şöyle bi düşünüyorumda ergüne anlattm dielim o böle bişeyi kabul etmedi sözü bitirdk ayrıldk aileler soracaklar neden neydi şudr budr falan gercekten çok büyük bi ikilem yaşıyorum ya dielimki beni öle kabul etti kuzenim denen adiyi dövmeye kalkar parçalar öle daha büyük şeyler olur ben napıcam ya yabancı biri yapmış olsa neyse onu bilemezdi ama kuzenm yaptı onunda görüştüğü biri hatta sözlm mersnde okuo görüşüolarms arada =(
Nasıl yani..Sözlün amcanın oğluyla görüşüyor mu ???kafamçokkarıştı
Bence söyle onun yediği haltları güzel okkalı bir çaksın o sapığa..Ya kendine gel bir de o sapığı korumaya mı kalkıcaksın ?
Ne akrabalığı ne kuzeni yaaa...
Şu sözü çok severim
"Arkadaşlarımı,dostlarımı ben seçerim..Ama, akrabalık mecburen ...."
Niye idamı kaldırmışlar ki işte böylelerini idam etmek lazım.
Baişka türlü kökü kurumaz bu pisliklerin.klava:
Ömrü billah bu durumun yükünü taşımaktansa savcılığa suç duyurusunda bulunun ve ailenize durumu anlatın kurtulun bu gizliliğin verdiği ağırlıktan.
hayatım amacım onu korumak deil yerin dibine girsin ergün duyarsa eğer onu gidip öldürmekten beter eder tahmn edebiliyorum böle bişeye kimin sewgilisi susabilir?? çok büyük şeyler olur ve bu ailelerin kulağına gider ergünün bası tehlikeye girerse ailesi beni sorumlu tutar zatn soğuk gibiler ergünün basınıda derde sokmus gibi görünmek istemem çünkü bunu anlatrsam eğer o durmazo da zaten gözü dönmüş bi adi sapık aşkıma bişey yapar diyede korkuyorum şu an aklımdan tek geçen sey ya bi şeklde olay kapanacak yada o pislik kardeşime bişey yapmaya kalkarsa tecavüzü geçtm saçına dokunmaya bile kalkarsa ona yaşamını mezar ederim=( ayrıca benm ailem çok çok açıkgörüşlü bi aile deil annem bu tür şeylerde nasıl olr bilmem o biraz eskiye göre yetişmiştr yani nasıl sölesem sözlü olan veya nişanlı olan insanların bile yolda el ele yürümesini ii değerlendirmeyen biri yetiştirilme tarzları çok sıkı bir şekilde. bizim onlarla yakın olma sebebimz ortak dükkan olmasıyd ı o yüzdn bunlar geldi basıma. benm annem zamanında o dkkana çok karşı çıkmıştı babamda inadına gitmişti çok tartışmışlardı o konuda annem onları pek sewmez muhattap olmamak içinde çok karşı çıktı babamda dinlemedi öle kavga etmişlerdiki bi boşanmadıkları kalmıştı şimdi annem bunu öğrenirse babamın üzerinede gider belki söleme dersem sölemez ama hareketleri ile babama olan öfkesini blli eder çok çabuk tartışıolar zatn= gitme:
tamam sen de haklısın herkesi birden korumak istiyorsun. anneni, babanı, kardeşini, sevdiğini ama inan bana bunu paylaşmazsan çok pişman olursun. hatta sana dicekleri şey keşke daha önce söyleseydin. hazır konuyu en azından burda açmışken paylaşmışken gel ailenle de paylaş. o pislikte kaçacak delik arasın. bence doğrusu bu. hem senin açından hem ailenin hem de sevdiğinin.
o zaman artık iş senin başına düştü.hayatım amacım onu korumak deil yerin dibine girsin ergün duyarsa eğer onu gidip öldürmekten beter eder tahmn edebiliyorum böle bişeye kimin sewgilisi susabilir?? çok büyük şeyler olur ve bu ailelerin kulağına gider ergünün bası tehlikeye girerse ailesi beni sorumlu tutar zatn soğuk gibiler ergünün basınıda derde sokmus gibi görünmek istemem çünkü bunu anlatrsam eğer o durmazo da zaten gözü dönmüş bi adi sapık aşkıma bişey yapar diyede korkuyorum şu an aklımdan tek geçen sey ya bi şeklde olay kapanacak yada o pislik kardeşime bişey yapmaya kalkarsa tecavüzü geçtm saçına dokunmaya bile kalkarsa ona yaşamını mezar ederim=( ayrıca benm ailem çok çok açıkgörüşlü bi aile deil annem bu tür şeylerde nasıl olr bilmem o biraz eskiye göre yetişmiştr yani nasıl sölesem sözlü olan veya nişanlı olan insanların bile yolda el ele yürümesini ii değerlendirmeyen biri yetiştirilme tarzları çok sıkı bir şekilde. bizim onlarla yakın olma sebebimz ortak dükkan olmasıyd ı o yüzdn bunlar geldi basıma. benm annem zamanında o dkkana çok karşı çıkmıştı babamda inadına gitmişti çok tartışmışlardı o konuda annem onları pek sewmez muhattap olmamak içinde çok karşı çıktı babamda dinlemedi öle kavga etmişlerdiki bi boşanmadıkları kalmıştı şimdi annem bunu öğrenirse babamın üzerinede gider belki söleme dersem sölemez ama hareketleri ile babama olan öfkesini blli eder çok çabuk tartışıolar zatn= gitme:
hayatım amacım onu korumak deil yerin dibine girsin ergün duyarsa eğer onu gidip öldürmekten beter eder tahmn edebiliyorum böle bişeye kimin sewgilisi susabilir?? çok büyük şeyler olur ve bu ailelerin kulağına gider ergünün bası tehlikeye girerse ailesi beni sorumlu tutar zatn soğuk gibiler ergünün basınıda derde sokmus gibi görünmek istemem çünkü bunu anlatrsam eğer o durmazo da zaten gözü dönmüş bi adi sapık aşkıma bişey yapar diyede korkuyorum şu an aklımdan tek geçen sey ya bi şeklde olay kapanacak yada o pislik kardeşime bişey yapmaya kalkarsa tecavüzü geçtm saçına dokunmaya bile kalkarsa ona yaşamını mezar ederim=( ayrıca benm ailem çok çok açıkgörüşlü bi aile deil annem bu tür şeylerde nasıl olr bilmem o biraz eskiye göre yetişmiştr yani nasıl sölesem sözlü olan veya nişanlı olan insanların bile yolda el ele yürümesini ii değerlendirmeyen biri yetiştirilme tarzları çok sıkı bir şekilde. bizim onlarla yakın olma sebebimz ortak dükkan olmasıyd ı o yüzdn bunlar geldi basıma. benm annem zamanında o dkkana çok karşı çıkmıştı babamda inadına gitmişti çok tartışmışlardı o konuda annem onları pek sewmez muhattap olmamak içinde çok karşı çıktı babamda dinlemedi öle kavga etmişlerdiki bi boşanmadıkları kalmıştı şimdi annem bunu öğrenirse babamın üzerinede gider belki söleme dersem sölemez ama hareketleri ile babama olan öfkesini blli eder çok çabuk tartışıolar zatn= gitme:
Evet canım haklısın büyük olaylar çıkar.Birde aynı şehirdeymiş zaten böyle bir konu sözlüne telefonda söylenmez ki.Ne olursa olsun canım belki bu konu kapanacak,o pislik dısarda gezicek,sözlünün haberi olmayacak ama annenin bilmesi lazım.Senin olmadığın yerde onun haberi olsun.Sonuçta aile çok önemli.O adinin cezasız kalmaması lazım ama o cezasız kalmasın derken sen hayatın boyunca bunun ceremesini başkalarının sözleri ve davranışları ile çekebilirsin.:çok üzgünüm:
malesef TR nin durumu bu.Toplumda bu tip konularda kadınlar hep aşağalanıp baskı gördü.Kadının lekesi erkeğin elinin kiri oldu.Ailen arkamdadır her zaman,elin dediğine bakmaz herzaman korur dersen hiç durma savcılıkla bıtsın bu iş derdım.
Ama öyle değilse,çevrenden etkıleceklerse yada bu konuyu kendı yöntemleri ile çözmeye kalkacaklarda daha çok yıpranırsın.Zaman gelir sen unutursun el unutmaz yüzüne vurur dağılırsın:çok üzgünüm:
Ama annene anlatman taraftarıyım canım.Ardından bır psıkıyatrıstte danışmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?