te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

Nasıl yani..Sözlün amcanın oğluyla görüşüyor mu ???kafamçokkarıştı

Bence söyle onun yediği haltları güzel okkalı bir çaksın o sapığa..Ya kendine gel bir de o sapığı korumaya mı kalkıcaksın ?

Ne akrabalığı ne kuzeni yaaa...

Şu sözü çok severim

"Arkadaşlarımı,dostlarımı ben seçerim..Ama, akrabalık mecburen ...."

Niye idamı kaldırmışlar ki işte böylelerini idam etmek lazım.
Baişka türlü kökü kurumaz bu pisliklerin.klava:

Ömrü billah bu durumun yükünü taşımaktansa savcılığa suç duyurusunda bulunun ve ailenize durumu anlatın kurtulun bu gizliliğin verdiği ağırlıktan.

hayatım amacım onu korumak deil yerin dibine girsin ergün duyarsa eğer onu gidip öldürmekten beter eder tahmn edebiliyorum böle bişeye kimin sewgilisi susabilir?? çok büyük şeyler olur ve bu ailelerin kulağına gider ergünün bası tehlikeye girerse ailesi beni sorumlu tutar zatn soğuk gibiler ergünün basınıda derde sokmus gibi görünmek istemem çünkü bunu anlatrsam eğer o durmaz o da zaten gözü dönmüş bi adi sapık aşkıma bişey yapar diyede korkuyorum şu an aklımdan tek geçen sey ya bi şeklde olay kapanacak yada o pislik kardeşime bişey yapmaya kalkarsa tecavüzü geçtm saçına dokunmaya bile kalkarsa ona yaşamını mezar ederim=( ayrıca benm ailem çok çok açıkgörüşlü bi aile deil annem bu tür şeylerde nasıl olr bilmem o biraz eskiye göre yetişmiştr yani nasıl sölesem sözlü olan veya nişanlı olan insanların bile yolda el ele yürümesini ii değerlendirmeyen biri yetiştirilme tarzları çok sıkı bir şekilde. bizim onlarla yakın olma sebebimz ortak dükkan olmasıyd ı o yüzdn bunlar geldi basıma. benm annem zamanında o dkkana çok karşı çıkmıştı babamda inadına gitmişti çok tartışmışlardı o konuda annem onları pek sewmez muhattap olmamak içinde çok karşı çıktı babamda dinlemedi öle kavga etmişlerdiki bi boşanmadıkları kalmıştı şimdi annem bunu öğrenirse babamın üzerinede gider belki söleme dersem sölemez ama hareketleri ile babama olan öfkesini blli eder çok çabuk tartışıolar zatn=gitme:

Böyle iğrenç sapıklar için idam kurtuluş olur..Hadım edilseler keşke......Böyle bir yasa çıksa ne güzel olur....

Öldürmeyeceksin böyle pislikleri hadım edeceksin!!!kötükedihüso.Sürüncekler ne kadın ne erkek olarak! Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.:a015:

Ergün bilmeden belki de o iğrenç sapığın elini sıkıyor,yanaktan öpüyor vs..Bir arkadaşmışçasına..Ve sen buna sessiz kalıyorsun...Sen canım Ergün le bence konuş herşeyi..Bu adam seni ilerde evliyken de rahatsız eder,evlendiğinde kız kardeşini de rahatsız eder..Şimdikinden daha zor olur hayat senin için...Ona göre düşün taşın derim...Çünkü sustukça izin verdiğini düşünecek........

canim ya gecmis olsun inan nutkum tutuldu
bekaretinin bozulmadigindan emin degilsin bence ilk olarak bunu ögren
hemen bir jinekologa gidip bunu ögrenmelisin

ya ben bu insanın yaptıgına hiç bi yorum getiremiyorum bana karşı ilgisi vardı desem sewn insan böyle kıyabilirmi hayır. bana karşı düşmanlığı var desem ona abi diyordm su istese ayagına kadar getiriyodm abm gibi görüyodm. ya bu olayı yaşadık babam beni dershaneye gönderirdionlar bizde olurdu düşünün babama derdiki işte dayı ben götüreym bu saatte kız başına ne işi var biri bişey fln der ben yanında bulunayım ben götürür bırakırm derdi hyr desemde çok konusma abin sayılırm dısarda ne olup bittiğini bilemeyz derdi birlikte çıkardk ve bna derdiki dershaneyi kır seni bi yerlere götüreym istedklerimi yaparsan saana şu kadar süre karısmam vs seyler derdi :gitme:

tamam sen de haklısın herkesi birden korumak istiyorsun. anneni, babanı, kardeşini, sevdiğini ama inan bana bunu paylaşmazsan çok pişman olursun. hatta sana dicekleri şey keşke daha önce söyleseydin. hazır konuyu en azından burda açmışken paylaşmışken gel ailenle de paylaş. o pislikte kaçacak delik arasın. bence doğrusu bu. hem senin açından hem ailenin hem de sevdiğinin.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum...Lütfen bu mesajı dikkate al canım..

o zaman artık iş senin başına düştü.
gözünü karartıyorsun ve o pislikle savaşmaya başlıyorsun.
mesajlarına ne cevap yazıyorsun korkak cevaplar mı?
bana bak adi insan diyorsun,senin hayatını karartıcam çünkü sen benim hayatımı kararttın.
eğer bana herhangi bir tacizin olursa bu olayı önce annene sonra babana anlatıyorum ve hakkında dava açıcam,ömür billah hapishanelerde çürüyeceksin.
bir geleceğin bile olamayacak.sen başına gelcekleri gör bakalım diyeceksin!
çok mu zor bunları söylemek
ailenede şöyle anlatnun bana platonik bi aşkı varmış ben 14 yaşındayken itiraf etti.eğer bana karşılık vermezsen bende küçük kız kardeşine aşık olurum dedi diye anlatıcaksın.
ailende ozaman görüşmemeye ve bir tehlike olduğunu sezmeye başlayacaklar.ne korkuyorsun,öldürmeyen acı güçlendirir
nişanlınada söylüyorsun,onun bana platonik bi aşkı var itiraf etmişti ondan uzak dur diyorsun.görüşme selamlaşma diyorsun.
güçlen biraz.sen ondan değil o senden korksun kendine gel.
bu dediklerimi yaparsan sen kazanırsın.
korkak olma.

çok ama çok üzüldüm..bu nasıl bir ahlaksizliktir..bütün sayfaları okuyamadim..sinirden..
canım ya böyle elin kolun bağlı durma lütfen..bir seyler yap bir seyler yapmalısınız..
anlat sevgiline herseyi ama bir çözüm yolu bulmak istediğini kaba kuvvetle işlerin daha da beter olacaginida anlat..belki o da bir fikir üretir..
ailene kesin söylemen lazım çünkü bu heriften şikayetçi olman lazım..ki hem seni hem de sen o evden gittikten sonra kardeşini rahat bıraksın..
başka türlü kurtulamazsın bu pislikten..mutlaka bir yolu vardır bir avukatla görüşün sevgilinle o size yol gösterir bence..
mutlaka bir yolu vardır mutlaka..
ama artık susma..
düşünmek bile istemiyorum ama sen evlendiğinde kardesin o evde kalicak..
konus anlat ve mutlaka şikayetçi ol..
bu pislikler aramızda dolaşıp böyle serrefsizlikler yapamasın..
nolur konus..

Evet canım haklısın büyük olaylar çıkar.Birde aynı şehirdeymiş zaten böyle bir konu sözlüne telefonda söylenmez ki.Ne olursa olsun canım belki bu konu kapanacak,o pislik dısarda gezicek,sözlünün haberi olmayacak ama annenin bilmesi lazım.Senin olmadığın yerde onun haberi olsun.Sonuçta aile çok önemli.O adinin cezasız kalmaması lazım ama o cezasız kalmasın derken sen hayatın boyunca bunun ceremesini başkalarının sözleri ve davranışları ile çekebilirsin.:çok üzgünüm:
malesef TR nin durumu bu.Toplumda bu tip konularda kadınlar hep aşağalanıp baskı gördü.Kadının lekesi erkeğin elinin kiri oldu.Ailen arkamdadır her zaman,elin dediğine bakmaz herzaman korur dersen hiç durma savcılıkla bıtsın bu iş derdım.
Ama öyle değilse,çevrenden etkıleceklerse yada bu konuyu kendı yöntemleri ile çözmeye kalkacaklarda daha çok yıpranırsın.Zaman gelir sen unutursun el unutmaz yüzüne vurur dağılırsın:çok üzgünüm:
Ama annene anlatman taraftarıyım canım.Ardından bır psıkıyatrıstte danışmalısınız.

bu dururmu mutlaka ailene anlatmalisin, okurken tüylerim diken diken oldu ne insanlar var bu dünyada halimize sükretmemiz lazim
allah böylelerini islah etsin....

Tecavüz olayı kolay kolay unutulmaz canım..O iğrenç sapık herif sözlüsünün yanındayken bile böyle mesajlar yazmaya cesaret edebiliyorsa ilerde evlendiğinizde o sana yazdığı mesajları uygulamaya,evliyken de sana tecavüze devam eder..Sen hala susabilicekmisin o zaman ? Rezillik çıkarsa çıksın yaa..Rezil olacak sen değilsin o...Ama ya bir gün ortaya herşey çıkarsa o zaman ne diyecekler ? Neden sustun,hoşuna mı gitti derler..Ya da o iğrenç sapık birşeyler uydurur ailene......O da istedi vs der...

pislik herif yaa şu an içimden öyle hakaret ve küfürler geçiyo anlatamam..ailene o zaman anlatman gerekirdi. ama şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama anlatmaya kalksan aile ve akraba durumları karışabilir.canım böyle bi durumda ne demek gerekir bilemedm.. ama bir psikologtan yardım alabililirsin.. sevdiğin ve sevildiğin bi sevgilinin olması senin için bir can simidi olmuş.. aşk ve daha önemlisi doğru insan bu dünyada zor bulunuyorken ve psikolojikmen bu durumdayken o yanındayken sakın kaçırma derim..neden kaçıyorsun ki..belki de hayatının en büyük desteği olacak o çocuk. bırak akışına. sorun kızlık zarıysa bir jinekoloğa görün. bide merak etttiğim o sapık şu anda ne yapıyor,evli - bekar? ya da seni hala rahatsız ediyor mu? öylelerini atıcaklar bi kuru kalabalığa,parçalamak byük zevk verir klava:

Cok gecmis olsun canim.
Dogruluktan zarar gelmez.
Sen bu durumu önce annene, daha sonrada erkek arkadasina anlat.
Halanin oglu sana iftira atabilir, ama Allah herkesin cezasini zamani gelince veriyor, hak yerini bulur, sen yeterki dogrulari acikla.

okurken tüylerim diken diken oldu
bu nasıl bir ahlaksızlıktır nasıl bir şerefsizliktir
Allah bildiği gibi yapsın
canım eğer ailene açıklamazsan durumu evlendikten sonra başınıza çok büyük dert olur bu adi herif.
seni asla rahat bırakmaz
Allah korusun zorla yine yapmaya kalkar.
hiç vakit kaybetmeden bunu ailenle paylaşmalısın
baban da artık o tarafla ilişkisini mi keser naparsa yapar
kendi evladını ve eşini bir kenara koyup onlara hak verecek değil sonuçta
öyle yaparsa da öyle baba olmaz olsun

bir insan tek başına hiç birsey yapamaz keske annene acıklasaydın sanırım korktun çıkacak olaylardan ama buyuk bı hata yapmışsın susarak şimdi bıle gec kalmıs degılsın aılenın karsısına geç ve herşeyi anlat hıc bısey ıcın geç degıl senın canın yanm ıs bırazda onun canı yansın bizim bi akrabamız bundan yıllar önce çocouklugunda tecavuze uğradı şıkayetcı oldu adamdan mahkemeye felan cıktılar mahkemede durusma anında silahı cıkarttı adamı anlının ortasından vurdu öldurdu bence cok ıyı yaptı ne oldu on yıl hapis yattı ve cıktı sen bunu yapma tabı ama aılene soyle bırak yaksınlar onun canını emın ol onun canı yandıgı zaman sen mutlu olacaksın butun ıntıkamın bıtecek şu an cok sınırlıyım hemde cok bunu asla sevgılınden saklama bır gun anlat ona senınle cıddı ıse senı sevıyor ıse bunu bılmek onun hakkı hiç bısey ıcın geç degıl bu sıneye cekılecek bı olayda degıl bı psikitr dan yardım almalısın tek basınada atlatamazsın bu olayı allah yar ve yardımcın olsun hepimizin kardesını çoluğunu çocuğunu boyle kansız ların şerrinden korusunn

çok iğrenç bir durum evet ama yapacağın geleceğine bakmak
anlattıklarında şunu gördüm sen bazı şeylerde resmen kendi kendini yargılamışsın
bu senin hiç bir yanlışından kaynaklanmıyor öncelikle bunu bil
tamamen o insanın (insan demeye de dilim varmıyor ya neyse) adiliği
keşke o zaman ailene hemen söyleseydin, ailen seni de korktuğun kızkardeşini de korurdu mutlaka
ama şimdiden sonra söylemen beklemediğin tepkilerle karşılaşmana neden olabilir
çok büyük olasılıkla inanmazlar, nedense aileler bu durumları böyle görmezlikten gelmeye çalışırlar
erkek arkadaşına söylersen onun da yapacakları seni mutlu edecek şeyler olmaz bence
dolayısıyla önce bir jinekoloğa git merak ettiğin şey için
bence büyük ihtimalle bekaretin duruyordur
ve evlendiğinde de söyle bu insanla asla görüşmeyeceğini, kendisinden her türlü şerefsizliğin beklenebileceğini ki eşin de sıcak davranmasın...

allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…