te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

adanada bu tür olaylara çok rastlıyorum sanırım mesleğimden dolayı..

cinsel istismar 8 seneden başlıyor keşke haber verseydinde gününü görseydi..

ailene annene babana söylesen kimseye bişi yapamazdı eminim baban sizi korurdu...

kızlık konusundada jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim cnm..

inanmıyorum ya çok kötü bir durum canım sen nasıl dayandın nasıl taşıyabildin bu yükü omuzlarında tek başına.bence bu sanal alemde çözümünü bulacağın bir durum değil önce ailenle konuşmayı dene sonrada içini rahatlatmak için bir jinekoloğa git.sonuçta durumunu bilmeden bir serüvene başlayamazsın. rabbim böyle insanlardan tüm insanları korusun.adiler.

ayyy okurken bile bi tuhaf oldum
pis hasta ruhlu adam ayy Allahım ya nasıl bi vicdan kuzenin kardeşin gibi görmen gereken insana neler yapıyorsun pis sapık

ya jinekologa 18 yaşını doldurunca giderm ddm 18imide geçtim ama snra cesaret edemedm hadi kız deilsem die gercekle yüzleşmeye hazır deilim çok kötüym ya çok zamanında sölemeynce snradan hiç sölenmio emin olun :gitme:

Bişey diyeyim mi..Sana çocuk yaşta tecavüz ettiği için suçu çok ağır olucak....

bence bunu bi an önce erkek arkadaşınla paylaş, onunla ya da onsuz polise gidip şikayette bulun, mümkünse amcasının kızına da ulaş beraber halledin.ispatlama gibi bi şansın varsa, konuşmalarını falan kaydet tel de..mutlaka cezasını çekmeli, yoksa başkalarına da zarar verir.bu tarz insanların toplumda yeri olmamalı bilmiorum nasıl yapıcaksın ama avukata falan gidebilirsin öncelikle mutlaka bi yolu vardır.ilişkini sağlıklı sürdüremessin bu şekilde, evlensen herşey yolunda gitse nolcak, bu sır sende oldukça asla huzurlu bi hayatın olmaz bi an önce paylaşmalısın birileriyle yalanlarla yaşayamazsın

Bu tarz mesajları silme..Çünkü bunlar delil canım..

nası ispat edilirki hadi suç duyurusunda bulundu? ya ben doğrardım o herifi ya.

Bu gibi durumlarda polis değil savcı gerekiyor alishacığım..

acil bir psikiyatrise görünmen gerekli.
ben şu an ne desem bilmiyorum.yanlış yönlendirmek istemem.
böyle olaylarda genellikle vukuat işleyen insanın aileside inanmak istemez.oğullarına toz kondurmazlar.
ama sana ancak senin ailen inanır ve yardımcı olur.
bencede ailene anlat canım.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun.şunu bilmen lazım senin bu olayda en ufak bir suçun bile yok.kendini suçlama sakın.
ama lütfen sana yol göstermesi için bir psikiyatrise bu olayı anlat.ne yapmalıyım diye sor.
biz anlat diyoruz ama aileme anlatayım mı diye birde psikiyatrise sor istersen...
birlikte olduğun kişiye bu olayı anlatma...sende kalsın.birde şimdi o hakkımda ne düşünürün derdine düşme.
üzülme atlatıcaksın...

allahım çok kötü oldummafoldumben
aile yapın nasıl?yani böyle bir durum ortaya çıksa sana zarar verip,istemediğin şeylere zorlarlar mı seni?
En azından annene anlatmalısın canım.Bu çok büyük bir olay!!
Ömrün boyunca bunun sırrını omuzlarında taşıyamazsın.senağlama
Hem düşün böyle bir pislik kim bilir daha kimlere zarar vercek.Dıyelim kızlığın bozulmadı evlendin.Canından çok sevdiğin kız kardeşin yalnız kalcak.O insan müsvettesi yaratık Mersin'de yaşıyormuş.Orda da başka çocuk yaştaki kızlara bu şekilde davrandığını düşün?Akrabalarınızda elbet vardır daha ilkokula giden masum cocuklar:çok üzgünüm: onlarıda bu şekilde taciz veya tecavuz girişiminde bulunuyorsa...
Susmamalısın canım:çok üzgünüm:yaşadığın çok zor gerçekten.Belki bende bu durumda olsam kimseye anlatamazdım.Heleki daha 14 yaşındayken insan daha kendine itiraf edemez.
Ama canım bu adi elbet öbür dünyada cezasız kalmayacaktır ama bu dünyada da cezasını çekmeli.Başta annene anlat canım,sonrasında erkek arkadaşına anlatırsın.Birlikte hareket edin.Eğer zaten erkek arkadaşın böyle bir durumda senin yanında olmayacaksa hiç olmasın daha iyi öyle değil mi? Sonuçta bunda senin hiç sucun yok.Daha çocuk yaşta yaşamıssın bunu.
ınan şu anda ağlıyorum ,çok kötü oldum.Benimde küçük kuzenlerim var biri 14 ünde kılına zarar getireni parçalarım herhalde.
Bırak canım eğer ailen gerçekten senin yanında olcaksa hiç susma birtanemmafoldumben
Aile desteği çok önemli..Hala töre deyip suçsuz günahsız kızları namus diye öldürüyolar ya da evlenmeye zorluyorlar.
Rabbim görüyor her şeyi yardımcın olsun canım.

ne iğrenç bir olay.
bence hemen annene ve babana anlat,öyle pisliklerle konuşmasınlar.
hatta polise söyle onu cezaevine attır.orada görür anyayı konyayı pislik.
sen neden utanıyorsun,neden cekiniyorsun canım ya?
senin utanılacak birşeyin yok.
kim ne derse desin bu dünyada hiç kimse senden önemki değil.
bu adi,şerefsiz,pislik herif aynı şeyi başkalarına da yapar.
en azından diğer kişileri kutarırsın.
ya ben inanamıyorum,anneler babalar nasıl evlat yetiştiriyor ya...

çok saol btanem haklısn ama şöyle bi düşünüyorumda ergüne anlattm dielim o böle bişeyi kabul etmedi sözü bitirdk ayrıldk aileler soracaklar neden neydi şudr budr falan gercekten çok büyük bi ikilem yaşıyorum ya dielimki beni öle kabul etti kuzenim denen adiyi dövmeye kalkar parçalar öle daha büyük şeyler olur ben napıcam ya yabancı biri yapmış olsa neyse onu bilemezdi ama kuzenm yaptı onunda görüştüğü biri hatta sözlm mersnde okuo görüşüolarms arada =(

öyle bi evlat işte hayatım düşün babası ona istediği akdr hatta fazlası kadar parada verio ama annesinin parasını çalıo onu zorluo bunu gözm önünde de yaptı çok adi biri çokklava:

sen adana yasıosun cnm bende mersinliyim 1 aydır istanbuldayım ve oraların rahatlığınıda namus düşkünlüğünüde bilirm acilen bir psikologa gitmelisin ve biras kafanı rahatlattıktan sonra gerekirse amca kızınla birlikte gidip bi büyüğünüze söyleyin o mesajlarıda silme en azından elinde kanıt olsun ama sakın silme keşke sana daha cok yardımcı olabilsem yasadığım gezdiğim yerlerde yasayan insanlardan böyle haberler gelince deliye dönüyorum allah yardımcın olsun ama asla o mesajları silme

öncelikle geçmiş olsun diyorum ama kusura bakma şaşırmaktan kendimi de alamıyorum...
böyle bir olaya maruz kalıp o insanla aynı ortamda bulunabiliyorsun,senin kardeşinle tehdit ediyor ve bu yüzden susuyorsun,bence bunu yaparak çok daha fazla tehlike ortamı oluşturuyorsun,ablası kabul edip susarsa belki kardeşi de aynı şeyi yapacak diye düşünür???
bir de sevgilini düşün,hadi bunları yaşamışsın,bu senin elinde değildi ama bunun sonrasında 'hadi eskiyi hatırlayalım'gibi bir laf ettiğini duyarsa ve senin de sessiz kaldığını duyarsa acaba bunu sindirebilir mi?
yarın evlendiğinde de aynı şeyi yaparsa ne olacak?
üstelik bekaretim bozuldu mu bilmiyorum diyorsun,yani bu elle taciz falan değil,sıkıştırma değil,adam basbaya cinsel tacizde bulunmuş sana?
lütfen kendine gel,bunlar hazmedilecek şeyler değil.

o pisliği deşifre etmenin zamanı çoktan gelmiş cnm. mutlaka onu deşifre etmelisin önce ailene sonra evleneceğin kişiye. içinde tutulmaz böyel ağır acılar sende çok derin izler bırakır. benim sana tavsiyem cesaretini toplayıp ailene anlatman o pisliğe cezasını vermen. sonra sevdiğinle paylaş ve bütün bunlarla birlikte mutlaka bi psikolog veya psikiyatr ile görüş. inan bana üstünden binlerce ton ağırlık kalkmış gibi rahatlayacaksın. buraya bizlere yazdıkların gibi anlat ve kurtul.

canım önce annene anlatmalısın.Ama anlatmalısın...
Oda bir kadın.En iyi o seni anlar ve yardımcı olur öyle değil mi?
Erkek arkadaşına anlat derken önceki yazılarında sözü geçmiş o yüzden dedim.
Ama zaten eğer bu konu savcılığa taşıncaksa ki cezasız kalmamalı elbet haberi olacaktır.Eğer böyle bir karar verirsen bunu senden duymalı değil mi?
Seni seviyorsa zaten yanında durur.O pislikte cezasını çeker.Biliyorum nasihat vermek kolay.Ama susmamalısın canım.Dediğim gibi ailende çok önemli.Senin yanında olacaklar mı?Psikiyatriste gitsen onlarda söylemen taraftarı olcaklardır.Ama onlar bu gibi konularla karşılastıkları için doğru yolu bilirler.Ama öncesinde annene anlat canım yanında annen olsun.:gitme:

Canım ailene anlat derim sevgilinede evet cok zor bir durum Allah kimsewye yasatmasın ama olan olmus ama sonucta sen doruları anlatıosun ve haklısın sana inanıcaklardır canımm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…